|ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: |ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул
Този треньор няма силен мач в европейските клубни турнири . Един шанс имаше за нещо повече преди време когато Суарес успя да ни върне срещу Зенит , но първият мач в Русия вече беше гарантирал сигурно класиране на руснаците . Бешикташ ни направиха смешни в турция, а в Шампионска лига е излишно да коментирам . Бордо не вкарват кой знае колко, но с тая наша защита нищо чудно да ни надупчат здраво . Отпред може и да има кой да ни изненада приятно като игра, зависи от състава ,но повече от Х не го виждам този мач
- TEDIMAR99
- Контакти:
Труден мач ще е,очаквам минимална победа 0-1.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Заради двете поредни загуби и нуждата от малко отслабване на натиска върху себе си, най-вероятно Роджърс ще излезне с титулярите и ще спечели. Лошото е, че единственото полезно нещо от този глупав турнир -обиграването на резервите и младите ни играчи няма да се случи, а напротив, ще намали спобностите ни за тежките мачове във ВЛ.
-
suareshampion
По принцип тоя турнир ми е през кура ,за мен е важна ВЛ ,но като фен на Ливърпул винаги искам победата разбира се ,без значение мача .
Но не мисля ,че игрово ще има кой знае каква промяна от мача с манафите . Може би ако играе Коутиньо ,нещата ще изглеждат малко по добре ,защото той може и знае кога да задържи топката и как да я задържи .Срещу манафите трудно я задържаха нашите ,не можеха два паса да си подадат .Имаше желание ,имаше хъс ,но прекалената скованост и страх им оказа негативно влияние на играта . Би трябвало срещу Бордо да няма страх ,но ще видим ?
Физически също не очаквам кой знае каква промяна . При Роджърс играчите винаги влизат в една оптимална физическа форма чак към октомври ,ноември. Сработване също няма да има все още,твърде е рано ,това е дълъг процес . Има прекалено много нови играчи и това е другата причина за слабите резултати до момента .
Роджърс не си направи нужната селекция ,започна сезона само с едно крило и то на 18 години и направо недоумявам как ще го завърши ?
Незнам от къде му дойде това 4-1-4-1 в главата с външни халфове ? Може би е преписал от Далглиш ?
Роджърс никога не е играла така ,винаги е използвал флангови играчи .И с нападател тип таран ,като Бентеке също никога не е играл ?! Но пък Далглиш играеше . Много прилики станаха
Освен това ,при положение ,че нямаше типично крило по фланговете ,поне трябва да имаш бек с афинитет към атаката .А примерно от ляво Гомес не е такъв и ситуацията по левия фланг става ялова за нас и безопасна за противника .Нека да пусне поне Морено ,който се включва по често .Испанеца не е известен с добрите си защитни функции ,но поне ще очакваме да създаде някакво положение в атака ,защото в момента почти не създаваме положения .Джан не става за плеймекър ,неговото място е на дефанзивния халф . Срещу манафите беше трагичен .
Аз ако бях ,все още нямаше да пускам Джан и Фирмино да играят ,защото не могат да ходят . Върнаха се много късно от почивката си и им трябва време да се подготвят физически . Но като няма други налични здрави халфове ,тук го разбирам Роджърс донякъде .Въпреки че ако беше разкарал Алън и беше взел друг халф ,сега може би щеше да има вариант .
Вече ми е смешно и изобщо не се ядосвам .
Но не мисля ,че игрово ще има кой знае каква промяна от мача с манафите . Може би ако играе Коутиньо ,нещата ще изглеждат малко по добре ,защото той може и знае кога да задържи топката и как да я задържи .Срещу манафите трудно я задържаха нашите ,не можеха два паса да си подадат .Имаше желание ,имаше хъс ,но прекалената скованост и страх им оказа негативно влияние на играта . Би трябвало срещу Бордо да няма страх ,но ще видим ?
Физически също не очаквам кой знае каква промяна . При Роджърс играчите винаги влизат в една оптимална физическа форма чак към октомври ,ноември. Сработване също няма да има все още,твърде е рано ,това е дълъг процес . Има прекалено много нови играчи и това е другата причина за слабите резултати до момента .
Роджърс не си направи нужната селекция ,започна сезона само с едно крило и то на 18 години и направо недоумявам как ще го завърши ?
Незнам от къде му дойде това 4-1-4-1 в главата с външни халфове ? Може би е преписал от Далглиш ?
Аз ако бях ,все още нямаше да пускам Джан и Фирмино да играят ,защото не могат да ходят . Върнаха се много късно от почивката си и им трябва време да се подготвят физически . Но като няма други налични здрави халфове ,тук го разбирам Роджърс донякъде .Въпреки че ако беше разкарал Алън и беше взел друг халф ,сега може би щеше да има вариант .
Последна промяна от suareshampion на 14 сеп 2015 18:35, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Е тука ако не бием за какво изобщо да си говорим? 1:2!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
suareshampion написа:По принцип тоя турнир ми е през кура ,за мен е важна ВЛ ,но като фен на Ливърпул винаги искам победата разбира се ,без значение мача .
Роджърс не си направи нужната селекция ,започна сезона само с едно крило и то на 18 години и направо недоумявам как ще го завърши ?![]()
Незнам от къде му дойде това 4-1-4-1 в главата с външни халфове ? Може би е преписал от Далглиш ?Роджърс никога не е играла така ,винаги е използвал флангови играчи .И с нападател тип таран ,като Бентеке също никога не е играл ?! Но пък Далглиш играеше . Много прилики станаха
Освен това ,при положение ,че нямаше типично крило по фланговете ,поне трябва да имаш бек с афинитет към атаката .А примерно от ляво Гомес не е такъв и ситуацията по левия фланг става ялова за нас и безопасна за противника .Нека да пусне поне Морено ,който се включва по често .Испанеца не е известен с добрите си защитни функции ,но поне ще очакваме да създаде някакво положение в атака ,защото в момента почти не създаваме положения .Джан не става за плеймекър ,неговото място е на дефанзивния халф . Срещу манафите беше трагичен .
Далглиш си нареждаше защитата перфектно и биехме Челси на моста за здрасти. Манафите също ги размазахме на няколко пъти. Прилики? Не ги виждам, когато Бренди надиграе и бие Челси на моста обади ми се, еле пък поредни пъти. Оня отбор на Челси спечели ШЛ или си забравил?
wolf написа:suareshampion написа:По принцип тоя турнир ми е през кура ,за мен е важна ВЛ ,но като фен на Ливърпул винаги искам победата разбира се ,без значение мача .
Роджърс не си направи нужната селекция ,започна сезона само с едно крило и то на 18 години и направо недоумявам как ще го завърши ?![]()
Незнам от къде му дойде това 4-1-4-1 в главата с външни халфове ? Може би е преписал от Далглиш ?Роджърс никога не е играла така ,винаги е използвал флангови играчи .И с нападател тип таран ,като Бентеке също никога не е играл ?! Но пък Далглиш играеше . Много прилики станаха
Далглиш си нареждаше защитата перфектно и биехме Челси на моста за здрасти. Манафите също ги размазахме на няколко пъти. Прилики? Не ги виждам, когато Бренди надиграе и бие Челси на моста обади ми се, еле пък поредни пъти. Оня отбор на Челси спечели ШЛ или си забравил?
Далглиш е запомнен от ИСТИНСКИТЕ фенове като легендарен нападател и легендарен треньор. Дойде , за половин сезон оправи гафовете на смешният английски селекционер , направи още един сезон , видя си грешката и се оттегли в доброто на Ливърпул.
Роджърс ще бъде запомнен като един мишкар полутреньор който си мисли че като говори хубави неща на пресконференциите загуба след загуба ще ги надъха да играят . Изхарчил 350 милиона и гаврен от всеки средняшки или изпадащ отбор , нямащ топките да се разкара веднъж завинаги и да каже едно извинявай на феновете .
2;1 Очаквам Бордо да скочат за 3-те точки и с много желание, хъс и борба да си ги вземат
Искам да бъде спечелена ЛЕ, но Брендито няма как да го направи, а ако забавят уволнението му още и новия който дойде няма да може тази година.
Надявам се лебеда да пусне Морено и Сако(да натрупат малко игрови минути) вместо Ловрен и Гомес и ако иска нека пусне Гомес вместо Шкъртел, но не и като ляв бек...........
Бих искал да видя този отбор Богдан, Клайн, Гомес, Сако, Морено, Джан, Милнър, Фирмино, Коу, Бентеке и Ингс като играем с 2-ма нападатели!!!!!!!
Искам да бъде спечелена ЛЕ, но Брендито няма как да го направи, а ако забавят уволнението му още и новия който дойде няма да може тази година.
Надявам се лебеда да пусне Морено и Сако(да натрупат малко игрови минути) вместо Ловрен и Гомес и ако иска нека пусне Гомес вместо Шкъртел, но не и като ляв бек...........
Бих искал да видя този отбор Богдан, Клайн, Гомес, Сако, Морено, Джан, Милнър, Фирмино, Коу, Бентеке и Ингс като играем с 2-ма нападатели!!!!!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Aко не стане коренна промяна от мача с МЮ, очаквам поредния резил, иначе като фен се надявам на победа на Ливърпул.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard