Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 | 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 |

Мнениеот old_traff » 20 авг 2015 21:48

2-0

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 авг 2015 22:21

Ако издърпаме Х би било добре, тъй като не играем добре на Емирейтс, но пък все някога трябва да счупим каръка. Арсенал също не започнаха кой знае колко добре, така че ще имаме своите шансове.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 20 авг 2015 22:53

Мачът си е троен. Зависи как ще ни тръгне играта. Вярвам, че можем да вземем победата и разчитам на Бентеке да ги пребори отпред. Дано Лалана не започва в стартовите 11. Също така искам и Морено да започне титуляр. Аз даже бих наситил средата с 4 халфове, с двама нападатели, без типични крила, но знам, че няма да играем с подобна схема. Прогноза 1:1/0:2.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2015 23:08

Труден мач .Не беше сега времето за тоя мач .Хващат ни в не добра форма и много кратък период за сработване на новите ,които не са никак малко в отбора ,цели 4ма титуляри . Но аз съм оптимист . Имаме сили да ги излъжем . УХ ги биха на техен терен ,защо и ние да не го направим ?
Гледах ги и миналия мач ,КП можеха да бият ,но Уикъм не можа да я вкара от един метър ,Боласие излезе на полувремето и за капак техния висок защитник се остави да го надскочи едно джудже ?!
Хубавото за Арсенал е ,че си запазиха всички класни играчи .Това е огромно предимство за тях .Така се прави .Така се взимат титли . Сработени са ,обиграни ,разбират се само с поглед както се казва .Халфовете им са уникални .Удоволствие е да се наблюдават Йозил,Касорла ,Санчес ,Рамзи . Много движат ,хитри са ,имат поглед ,пас удар .Умеят да играят еднакво добре ,както на постепенна атака ,така и на контраатака .Но пак казвам ,имаме сили да ги излъжем .
Схемата ,с която Брендън започна сезона е идеална за тоя мач . Мисля ,че отново ще я използва . Двамата опорни халфа пред защитата ,почти не оставят пространства за атака през центъра ,за това както виждаме отборите се мъчат да ни пробият предимно по крилата . Бековете ни ще имат доста работа и в тоя мач . Морено показа зъбки срещу Борнемут и според мен Брендън ще е затруднен в избора си за него . Явно испанеца си е взел забележка,след трагичния си преден сезон и започва да влиза в час . А защо да не се използват и Гомез и Морено пред него ?
Джан и Фирмино са в лошо физическо състояние и лично аз не бих рискувал да започна с тях в този мач . Лукас трябва да е единия опорен срещу Арсенал а другия Милнър . Притесняват ме Ловрен ,Шкъртел и Миньоле ,дано ме опровергаят.Коутиньо стряска Венгер ,тук няма какво да коментираме . Бентеке започва леко полеко да влиза във форма ,искам от него да стои на ръба на засадата и да търси топката зад гърба на защитата ,както и да отправя повече удари .Има силна и точна тупалка. Прогноза 1-2 .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alexis_Zorbas
Контакти:

Мнениеот Alexis_Zorbas » 20 авг 2015 23:34

1:3 червен картон за Арсенал, 1 гол на Бентеке, 1 на Коутиньо, един автогол :oops:
"When the Liverpool fans said 'we want signings', they didn't mean 'sign Ings' "

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 авг 2015 02:15

Тук стига да не паднем ще съм доволен. При това състояние на отбора...

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 21 авг 2015 04:06

Троен мач, но Арсенал влизат като фаворити в него и 1-ца е най-логична. Равен ще бъде един много добър резултат след 2-те победи и слабия старт на Тотнъм, Челси и Арсенал + Евертън, но победата ще е перфектния резултат :lol: Надявам се да излезне максималко защитно и да търси точката пък 1-2 положения ще имаме 100 % и е важно да влезне гола ;)
Надявам се БР да излезне с този състав
Минъоле - Клайн - Шкъртел - Ловрен - Гомес - Джан - Хендо - Коу - Морено - Милнър - Бентеке :) В този мач крила пред бековете искам да са Морено(ляво) и Милнър(дясно) заради много добри халфове и бързи от Арсенал и 2-мата могат да играят на тези позиции ще помагат в защита много и на контра ще разполагаме с бързи крила който имат добро и остро центриране и Бентеке може да засече някое + вечно слабия Лалана и слабата форма на Айб са си перфектен довод за подобен състав ;) Коу е научен от БР да помага в защита и ще е идеалния играч който да помага на 2-ката опорни Джан и Хендо за да може и защитата да е малко по-сигурна, че Ловрен си е много рисков, Гомес е много млад и не е типичен бек + Шкъртел който обича да прави по 1 грешка ама качествена :lol: Отделно Коу също е бърз и е уникален футболист при някоя отнета топка в средата може много бързо да мине 2-3ма да изостри атаката и след това да подаде или да я завърши :) Джан не ми хареса как се включи срещу Борнемут, но му трябва игрово време и той е човека като включим и почти сигурното напускане на Лукас явно БР не го харесва Джан е перфектен избор и съм почти убеден, че ще се възползва от него ако го получи ;) Много бих желал да видя Сако вместо Ловрен, но това няма да стане този мач на 100 %.

Прогноза 0:2 с голове на Коу и Бентеке :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 авг 2015 11:20

mitko9311 написа: Коу е научен от БР да помага в защита и ще е идеалния играч който да помага на 2-ката опорни Джан и Хендо за да може и защитата да е малко по-сигурна

Мите ,Фифата е с контузийка ,не го забравяй тоя факт :lol: Джан пък е абсурдно да изкара цял мач в това си физическо състояние . За това Лукас и Милнър са хората .
Добра ти е идеята Милнър да е на крилото ,след като имаме слаби Лалана ,Ибе и Маркович ,но точно за тоя мач Милнър трябва да е в средата ,където ще има много повече работа и ще е много по полезен .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

crimson

Мнениеот crimson » 21 авг 2015 14:11

Пожелах си 10 точки от първите 3 мача - 6 вече са факт. Бентеке каза, че е чудесно да сме в челото и най-добре е да си стоим там. Време е за сезон, в който си стоим в топ 4 през цялото време. Демек съгласен съм с Бентеке. Арсенал имат прекрасни футболисти. Ние не сме във форма и имаме много нови. Нека логиката да не е с тях този мач, предлагам аз. Т.е да си бием и да останем в челото. И на мен като на Митко ми се виждат 2 гола - на Коутиньо и Бентеке. Излизаме за победа и нови 3 точки, а и да затворим малко усти също, хахахаха :)

Върни се в “Ливърпул”