Ливърпул - Нюкасъл 13.04.2015 |22:00|2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл 13.04.2015 |22:00|

Мнениеот ЕМИЛ » 11 апр 2015 23:11

2:0

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 апр 2015 23:39

Ако Туре играе както срещу Блекбърн нямам притеснения за защитата - Ловрен, Кольо и Джан ще се справят. Надявам се Айб да играе, уникален е отдясно. Маркович е ясно, че няма с какво да помогне поне до края на този сезон.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 12 апр 2015 03:02

Изглежда малко стряскащо с оглед на по-атакуващите футболисти, но сме домакини и трябва да пълним кошници. Надявам се лятото да се купят класни играчи.
Вместо да гледаме Алън, един Пиянич.
И така един нападател като Лаказет, ако не можем Лаказет поне Депай да взмем, него вече, ако не можем значи Спортно-техническият щаб да си ходи. Абе с 4,5 правилни играчи ще стане работата. А не да се купуват Марковци и Оригивци ''за бъдеще'' хихи, ами то дървото си е дърво, няма значение на колко години е. Вижте играча на Челси, Патрик Бамфорд, това е играч за бъдеще.

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 апр 2015 10:52

dNelbandian написа:Изглежда малко стряскащо с оглед на по-атакуващите футболисти, но сме домакини и трябва да пълним кошници. Надявам се лятото да се купят класни играчи.
Вместо да гледаме Алън, един Пиянич.
И така един нападател като Лаказет, ако не можем Лаказет поне Депай да взмем, него вече, ако не можем значи Спортно-техническият щаб да си ходи. Абе с 4,5 правилни играчи ще стане работата. А не да се купуват Марковци и Оригивци ''за бъдеще'' хихи, ами то дървото си е дърво, няма значение на колко години е. Вижте играча на Челси, Патрик Бамфорд, това е играч за бъдеще.

Изображение

Доживях и това ,някой да сложи Коутиньо на бека :lol: Но пък съм доволен от прогнозата .Браво ,това е начина .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 апр 2015 11:00

gogovcite написа:
suareshampion написа:Голямата въпросителна за този мач е дали колегата Брендън Роджърс,ще излезе с познатата схема ,с трима централни защитници или с 4-3-3 ,както беше в последния мач срещу Блякбърн ?
Малкия тигър Ибе се завръща ,което е супер новина ,но най вероятно няма да е титуляр още в тоя мач .Джан също се завръща.
Сако,Лалана и Балотели няма да са готови за тоя мач а Джерард и Шкъртел са наказани и също са аут. Доста отсъстващи има,но Брендън ще вземе мача .
Срещу Блякбърн ,играчите видимо се отърсиха от психологическите си проблеми от последните две загуби ,играха освободено и контролираха топката в почти целия мач.
Очаквам и срещу Нюкасъл да сме пълни господари на терена и да си вземем победата . Искам повече от офанзивните играчи.Сякаш са забравили да създават чисти положения и да вкарват голове ? Стъридж,Стърлинг и Коутиньо трябва вече да напомнят за прекрасното си взаимодействие помежду си от предния сезон .
Нюкасъл ни биха в първия мач и сега трябва да им го върнем .Искам пълна концентрация и победа ,за да могат да влязат с едно приповдигнато настроение в полуфинала за ФА.Основните играчи да се пазят и от контузии и картони,защото искам да завършим сезона без загуба до края .

Айб ако е здрав трябва да е титуляр. Предполагам, че ще излезем с трима ЦЗ и ще ползваме крилата по-ефективно с повече подсигуряване. С Блекбърн играхме с двама ЦЗ, защото БР очакваше по-прибран противник и искаше да използва още един човек в по-предни позиции. Този ход ми хареса, защото показва, че треньорът ни се опитва да нагажда отбора спрямо противника и демонстрира готовност да бъде вариативен.
Този мач няма да ни е лесен, но се надявам да го вземем и да се доближим максимално до Сити. В момента те са доста уязвими и изглеждат като по-добрият вариант за отбор, с който да се борим за четвъртото място, въпреки че имат наглед по-лесна програма от Юнайтед.

Малкия тигър е на две тренировки ,не мисля ,че е готов за титуляр...но пък защо не ,наистина.
Коутиньо ,Стърлинг ,Стъридж и Ибе е страхотна офанзивна четворка ,особено ако са във форма !! Тия четиримата ,трябва да са бъдещето на Ливърпул.
Ти искаш да доближим Сити ,аз пък искам да доближим манафите.Следователно очаквам днес ,сигурна победа за Сити .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 12 апр 2015 11:51

Христос Воскресе!
Нямам особени предпочитания кой да застигнем. Струва ми се, че Сити са по уязвими. При една загуба ще бъдат поставени под огромно напрежение, защото може от претендент за титлата до преди месец, да изпуснат участие в ШЛ. Може да почнат да правят глупости (като примерно уволнение на треньора или да се изпокарат в съблекалнята) и виждам това като възможност, от която да се възползваме. Иначе на Юнайтед една евентуална загуба не би им се отразила толкова тежко.
В крайна сметка е важно ние да си взимаме мачовете и да се надяваме някой измежду Сити и Юнайтед да почне да прави грешки.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 апр 2015 12:30

Според мен ще е по-лесно да настигнем Сити. Пелегрини е пътник лятото и го осъзнава много добре, това няма да подобри работата му, а и най-вероятно е изпуснал съблекалнята. Мисля, че манафите ще бият днес, силен домакин са. Ако след края на кръга сме на 4 точки от Сити определено имаме много добри шансове да ги изместим.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 апр 2015 13:42

Коу на крилото е трагикомичен винаги

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 апр 2015 17:01

Другото недоглеждане от прогнозния състав е Данчо на крилото. Нали ти се счупи да критикуваш Далглиш че го купил за там??

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 апр 2015 19:31

Безумно нареждане е това. Айб отдясно (ако е здрав), ако не - Хендерсън или Джонсън. Отляво Морено, а напред Коу, Стърлинг и Стъридж. В центъра Алън и Лукас или един от двамата и Хендерсън, ако Айб или Джонсън играе.
P.S. Както и прогнозирах, манафите си взеха мача безпроблемно. Лошото е, че сега сигурно ще уволнят Пелегрини.

Върни се в “Ливърпул”