Ливърпул - Манчестър Сити 01.03.2015 |14:00| 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Ливърпул - Манчестър Сити 01.03.2014 |14:00|
аз очаквам железен хикс и тайно ще се надявам на късметлийска победа...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Сити не са нищо особено, дано само не сме се уморили много след 120-те минути снощи.
riak4 написа:Успех на Ливърпул!
Хехе... един евентуален успех на Ливърпул ще е много ценен и за нас, и аз също им го пожелавам. Но мисля че ще паднат.

... и после внезапно си направих секуро.
Няма толкова сигурна единица колкото тази .
Ливърпул след отпадането от Лига Европа и предполагаемата умора и психическа затормозеност доста хора ще играят победа за гостите което пък ще вдигне коефициента на Ливърпул от което аз ще се възползвам и ще удара една добра сума от тоя мач .
2:1 .
Ливърпул след отпадането от Лига Европа и предполагаемата умора и психическа затормозеност доста хора ще играят победа за гостите което пък ще вдигне коефициента на Ливърпул от което аз ще се възползвам и ще удара една добра сума от тоя мач .
2:1 .
От 2003 Сити не са печелили тук. Пул са със ужасна защита и няма как Агуеро, Силва и Яя да не се възползват. За мен е твърда двойка
А, да, и трябва да се върне интригата в първенството.

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
- Контакти:
locke написа:От 2003 Сити не са печелили тук. Пул са със ужасна защита и няма как Агуеро, Силва и Яя да не се възползват. За мен е твърда двойка![]()
Ужасна БЕШЕ, вече е бих казал на едно доста солидно ниво и все пак 2-ката е доста по-вероятна.
Успех на братския
отбор от Мърсисайд 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Опасявам се че двубоя с турците ни донесе прекалено много умора, която ще ни се отрази второто полувреме. Все пак и Сити далеч не са убедителни, надявам се на победа, но реално го виждам Х мача.
Бием Сити и ги вкарваме в борбата за топ 4....
Hala Madrid