Саутхямптън - Ливърпул 22.02.2015 | 18:15

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Саутхямптън - Ливърпул 22.02.2014 | 18:15

Мнениеот smoothc » 20 фев 2015 17:55

Този двубой има всички предпоставки да се превърне в класика.

Потребителски аватар
bobonik
Контакти:

Мнениеот bobonik » 20 фев 2015 17:56

Очаквам трудна победа - 1:2 или 0:1
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 фев 2015 18:34

Непредвидим мач.Светците са добри тази година и като нищо могат да ни дадат последно причастие в борбата за топ 4.Ние пък сме в добра форма и ако бием ще сме само на точка от тях.Равния според мен не върши работа на никой.
Според мен трудно ще издържим до края на първенството без загуба,но този мач го взимаме.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 фев 2015 19:02

Равния според мен не върши работа на никой.

И така е...и не е така :)
А при положение,че този мач се явява и последен за кръга,то някои неща ще зависят и от резултатите на останалите отбори.
В този ред на мисли равенството за "Светците" може да се окаже и добър резултат,докато за вас ще е по-скоро провал,защото след това няма никаква гаранция,че ще спечелите на "Анфилд" срещу Манчестър Сити.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 фев 2015 19:26

john barnes написа:тренер,ето тук ще е първата загуба от няколко такива докрая.този безсмислен мач в четвъртък ни изцеди силите,а ония са отпочинали и ще скочат яко.3-1 за сотон прогнозирам.

Ей много те е страх беее ?? Отново няма да познаеш ,както много пъти преди това . Нямаш грам вяра в отбора и треньора .Кои бяха тия Саутхямтън ,че не мога да се сетя ??
Ще ги бием тия еднодневки ..само стой и гледай .Само да припомня ,че миналата година ги разревахме на тяхното стадионче с 0-3 .Тая година пак ги бихме . Тия изобщо не ме притесняват за топ 4 ,убеден съм на 100 % ,че ще завършим пред тях.
С добрата форма на Ибе и Балотели и завръщането на Стъридж ,Роджърс ще е много затруднен вече в избора си на титулярен състав. Това ми харесва .
Изобщо нещата в Ливърпул ,започнаха много да ми харесват ,особено след тая добра серия от 23 мача и само една загуба .
Силно съм развълнуван от предстоящите мачове до края на сезона ..усещам много радостни моменти :)
Аз бих започнал мача с Миньоле ,Джан,Шкъртел ,Сако ,Морено ,Ибе ,Алън,Хендерсън ,Коутиньо ,Стърлинг ,Стъридж. Очаквам наааай накрая ,след 6 месеца ,да вида отново триото в предни позиции . Просто много добре се познават вече тримата и са си свикнали на играта .Взаимодействат си прекрасно. Балотели първа смяна .Лалана и Маркович също да са готови да влезнат.Незнам какво е положението и с капитана ?
Борини и Ламбърт са излишни ..аз го казах отдавна и за това исках ,поне един от двамата да бъде продаден .То си е за тях ,щяха да играят редовно в други отбори а сега ,ще търкат пейката .Енрике също е излишен .Предпочитам Джонсън за алтернатива на Морено .
Искам от Джан да се стегне малко ,защото вчера игра слабо ,като централен защитник . Морено ми хареса вчера ,но той може и още ,има още потенциал за разгръщане.
Отново искам да похваля Миньоле . Много се радвам ,че излезе от дупката . Беше пълна трагедия а сега е много по концентриран и уверен в себе си . Преценя вече добре топките ,излиза и боксира или я хваща ...реакцията му е добра и с топка в крака е добре . Прогноза 0-2 и манафите да треперят ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 фев 2015 20:06

И какво значи "този безмислен мач в четвъртък" ? За теб е безмислен ,защото смяташ ,че няма да вземем купата ,ти си ясен .Но за мен не е безмислен .
Първо ,че аз тая година харесвам тоя турнир ,защото ми се виждат много силни отбори и това прави надпреварата много интересна . Второ ,тия мачове са възможност ,младите в отбора да трупат опит в Европа. И трето ,факта ,че победителя ,ще играе в ШЛ .Финансовата гледна точка ,също не е за подценяване ,особено ако се стигне докрая .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 фев 2015 20:25

Трудна , но победа за Ливърпул 1:2 :) Сега на всички ли стана ясно кой бие дузпите в Ливърпул а ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 фев 2015 20:29

suareshampion написа:И какво значи "този безмислен мач в четвъртък" ? За теб е безмислен ,защото смяташ ,че няма да вземем купата ,ти си ясен .Но за мен не е безмислен .
Първо ,че аз тая година харесвам тоя турнир ,защото ми се виждат много силни отбори и това прави надпреварата много интересна . Второ ,тия мачове са възможност ,младите в отбора да трупат опит в Европа. И трето ,факта ,че победителя ,ще играе в ШЛ .Финансовата гледна точка ,също не е за подценяване ,особено ако се стигне докрая .

тоя бебешки турнир,освен умора и контузии-нищо друго няма да донесе.казах ти,да скачаме за топ 4 и ФА,защото шанса е по-реален.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 фев 2015 21:24

john barnes написа:
suareshampion написа:И какво значи "този безмислен мач в четвъртък" ? За теб е безмислен ,защото смяташ ,че няма да вземем купата ,ти си ясен .Но за мен не е безмислен .

тоя бебешки турнир,освен умора и контузии-нищо друго няма да донесе.казах ти,да скачаме за топ 4 и ФА,защото шанса е по-реален.

нека гледаме повече мачове бе човек :) ,какво по хубаво от това ? стига с тая умора и с тия контузии

Върни се в “Ливърпул”