Ливърпул -Уест Хем Юнайтед 31.01.2015 | 17:00 |
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Karsa Orlong
- Контакти:
Re: Ливърпул -Уест Хем Юнайтед 31.01.2015 | 17:00 |
Много е важно какво е положението със Сако, дано е на линия за мача, че много ни трябва този стабилен звяр. Иначе е ясно, че ни чака труден мач, ще съм доволен на победа с какъвто и да е резултат.
- bestvaluestore
- Контакти:
Много е интересно сега ,след завръщането на Стъридж ,какво ще се случи със схемата ? Дали тя ще се запази ? И ако се запази ,кой ще изгори ?
Лалана е ясно ,че ще е пейка ,но кой ще е другия ? Дали Джерард ? Аз мисля ,че точно той ще седне на пейката . Другия вариант е Маркович да изгори . Но не ми се иска да гледам пак Данчо на десния фланг. Ще видим ..
Лалана е ясно ,че ще е пейка ,но кой ще е другия ? Дали Джерард ? Аз мисля ,че точно той ще седне на пейката . Другия вариант е Маркович да изгори . Но не ми се иска да гледам пак Данчо на десния фланг. Ще видим ..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
В този мач едва ли ще пусне Стъридж титуляр. Най-вероятно ще влезе през второто полувреме.
Според мен по-логично е Джерард да остава резерва. Той ще е много по-полезен ако влиза в 55-60-та минута. Ще изиграва на висока скорост всичките минути, през които е на терена и ще влиза накрая на мача, когато противника е уморен. Също така ще има и психологически принос ако губим мач и е винаги хубаво да имаш на пейката човек, който може да обърне развоя на срещата. От друга страна има много мачове и ще има достатъчно възможности за ротации в състава ако всички са здрави. Нека това да му е проблемът на БР - да се чуди кой да пуска
.
Според мен по-логично е Джерард да остава резерва. Той ще е много по-полезен ако влиза в 55-60-та минута. Ще изиграва на висока скорост всичките минути, през които е на терена и ще влиза накрая на мача, когато противника е уморен. Също така ще има и психологически принос ако губим мач и е винаги хубаво да имаш на пейката човек, който може да обърне развоя на срещата. От друга страна има много мачове и ще има достатъчно възможности за ротации в състава ако всички са здрави. Нека това да му е проблемът на БР - да се чуди кой да пуска
Hala Madrid
- Alonso_Massa
- Контакти:
Мачът ще е доста труден след вчерашните 120 минути. Поне да ни го бяха изместили в неделя, че да си починат с още един ден момчетата и тъкмо да можехме да си го гледаме. Както и да е. Ако не успеем да си решим мача до 60-тата минута няма да можем да го вземем. Просто те ще са по-свежи. Дано спечелим макар че ще е много труден мач.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
iznenada написа:Лалана е ясно ,че ще е пейка ,но кой ще е другия ?
След като Коутиньо и Стърлинг играха по 120 минути вчера, ще е безобразно, ако Адам не е титуляр!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:iznenada написа:Лалана е ясно ,че ще е пейка ,но кой ще е другия ?
След като Коутиньо и Стърлинг играха по 120 минути вчера, ще е безобразно, ако Адам не е титуляр!
Има 3-4 дни за възстановяване ,достатъчно е . Аз лично не бих си позволил да оставя Рахим или Коутиньо на пейката в нито един мач. Лалана е по слаб от тях .А и не е толкова активен по време на целия мач ,някак си се изолира на моменти.Искам още от него .Мисля ,че може повече от това ,което показва.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
iznenada написа:Има 3-4 дни за възстановяване ,достатъчно е . Аз лично не бих си позволил да оставя Рахим или Коутиньо на пейката в нито един мач. Лалана е по слаб от тях .А и не е толкова активен по време на целия мач ,някак си се изолира на моменти.Искам още от него .Мисля ,че може повече от това ,което показва.
За Коутиньо как да е, но Стърлинг трябва да остане на пейката, според мен.
Много започна да пропуска, много често започна да взима грешни решения...
Мисля, че няма да му се отрази зле да остане на пейката.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:iznenada написа:Има 3-4 дни за възстановяване ,достатъчно е . Аз лично не бих си позволил да оставя Рахим или Коутиньо на пейката в нито един мач. Лалана е по слаб от тях .А и не е толкова активен по време на целия мач ,някак си се изолира на моменти.Искам още от него .Мисля ,че може повече от това ,което показва.
За Коутиньо как да е, но Стърлинг трябва да остане на пейката, според мен.
Много започна да пропуска, много често започна да взима грешни решения...
Мисля, че няма да му се отрази зле да остане на пейката.
Оставането на пейката не е гаранция ,че ще се подобрят нещата.Даже напротив ,аз мисля ,че с натрупване на още мачове ,ще влезе в оптимална форма . И пак ти казвам ,това е най бързия ни играч и аз не бих се лишил от неговата скорост и цялостната острота ,която предава на атаката ни .Но ок, нека изчакаме и да видим титулярите за УХ. Харесвам много и Ибе и искам и той да вземе участие в този мач ,било то и като резерва . Съжалявам ,че нямаше право да играе срещу Челси ,можеше да помогне повече от Балотели и Ламбърт.
-
john barnes
Доста труден мач,очаквам хикс. Дано ги излъжем някакси,че тия са корави тая година.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.