Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Karsa Orlong
- Контакти:
Re: Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |
В последните години играем по-успешно като гост срещу Астън Вила, така че с оглед на прогреса ни напоследък и тяхната слаба форма имаме всички шансове да победим.
-
suareshampion
mitko9311 написа:Единственото което ме притеснява е, че тея паляци от Вила като им дойде мача с Ливърпул и винаги играят на макс и правят ебати мача и ни бият или равен дано тоя път не се получи .......
А така Мите ,радвам се ,че пак започнахте да искате да победим .Това е начина .Всичко останало е извратено .Това е правилния треньор за Ливърпул ,разберете го .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Правилния треньор който да успее да домъкне още футболни недоразумения като Алън и Борини от които трябва да чакаме чудеса като например домакински равенства с последния и то след съдийски подаръци или да чакаме други новаци да си вкарат поне 2 автогола за да вземем някоя измъчена точка.А защитата ще я оправяме друг път явно 3 години са малко.А може и да вземем някой по-ялов от Балотели и Борини... Как ли ще намерим нападатели които могат да вкарат по-малко от 0 ...
-
suareshampion
chakalat написа:Правилния треньор който да успее да домъкне още футболни недоразумения като Алън и Борини от които трябва да чакаме чудеса като например домакински равенства с последния и то след съдийски подаръци или да чакаме други новаци да си вкарат поне 2 автогола за да вземем някоя измъчена точка.А защитата ще я оправяме друг път явно 3 години са малко.А може и да вземем някой по-ялов от Балотели и Борини... Как ли ще намерим нападатели които могат да вкарат по-малко от 0 ...
Алън и Борини почти не играят .Не те са проблема на Ливърпул . Кажи ми какви са ти претенциите към защитата ,от последния мач ? Перфектни .Бяхме гости а не допуснахме нито един удар във вратата ни ,освен удара от далече ,за който те нямат вина .Нека не говорим само наизуст. Ако Шкъртел не му изключи мозъка ,проблеми нямаме .Големите проблеми идват от вратарчето.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- dNelbandian
- Контакти:
suareshampion написа:chakalat написа:Правилния треньор който да успее да домъкне още футболни недоразумения като Алън и Борини от които трябва да чакаме чудеса като например домакински равенства с последния и то след съдийски подаръци или да чакаме други новаци да си вкарат поне 2 автогола за да вземем някоя измъчена точка.А защитата ще я оправяме друг път явно 3 години са малко.А може и да вземем някой по-ялов от Балотели и Борини... Как ли ще намерим нападатели които могат да вкарат по-малко от 0 ...
Алън и Борини почти не играят .Не те са проблема на Ливърпул . Кажи ми какви са ти претенциите към защитата ,от последния мач ? Перфектни .Бяхме гости а не допуснахме нито един удар във вратата ни ,освен удара от далече ,за който те нямат вина .Нека не говорим само наизуст. Ако Шкъртел не му изключи мозъка ,проблеми нямаме .Големите проблеми идват от вратарчето.
Суарезчо, нищо лично, но да правиш генерални изводи от 1 мач е смешно и то срещу Съндерланд разбираш ли.
Я ми кажи срещу отборите от топ 5 какво стана?...май ни напълниха кошничката. Май съвсем си забравил, че качествата на един отбор се виждат в големите мачове, а такива бяха в ШЛ и... Беше пагобно.
Проблемите на Ливърпул не са в самите качества на защитниците, някъде другаде е проблемът.
Да не говорим за яловот нападение.
- TEDIMAR99
- Контакти:
Ако покажем същата сърцата и надъхана игра от мача със Съндърланд ще бием.Прогзноза 0-1 въпреки че,се надявам да бием с поне 2 гола разлика,но срещу такива отбори победата е най-важна.YNWA!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
Само да вметна (не знам кой от участниците в дискусията от колко време влиза във форума), но тук си беше доста празнично, когато взехме Алън и Борини. "Уникални играчи, че и млади, бъдещето на Ливърпул" ... от всяко дърво свирка не става, така е и с трансферите. На Роджърс не може да му се отрече, че направи много лоши, но ако приемем, че Стъридж, Коутиньо, Сако, Морено, Маркович, Джан и донякъде Лалана са успешни - това си е почти цял отбор. Неуспешните, разбира се, са повече. Но има и друго, над което често се замислям напоследък - на доста играчи формата им драстично падна, след като се присъединиха към Ливърпул и това е още от времето на Бенитез. Например Джонсън - беше най-добрият десен бек в Англия по онова време и най-добрият играч на Ливърпул в първите няколко кръга от първенството след трансфера му. Това може и да се каже и за Макси. При Далглиш това стана с Енрике, Керъл и Даунинг. Хендерсън също беше много зле, едва под ръководството на Роджърс започна да влиза в час. При настоящия мениджър това важи за взетия под наем Сисоко, също така за Миньоле, Алън, Борини, Ловрен, Ламбърт ... все футболисти, които са се представяли отлично преди да се присъединят към Ливърпул, а някои от тях го правят и след като напуснат. Сигурно изпускам някого ...
-
suareshampion
Karsa Orlong написа:На Роджърс не може да му се отрече, че направи много лоши, но ако приемем, че Стъридж, Коутиньо, Сако, Морено, Маркович, Джан и донякъде Лалана са успешни - това си е почти цял отбор..
Точно така ,това е почти цял отбор .Бих добавил и налагането на Стърлинг .Никой друг треньор нямаше да го налага толкова малък.Или щеше да го държи на пейката ,или да го даде под наем или да го обяви за непереспективен и да го продаде .
И сега вместо да говорим за израстването на тоя отбор ,вместо да се радваме ,че младите започнаха да показват страхотните си качества ,вместо да обсъждаме ,че последните няколко мача намерихме ритъма ,сработката ...вместо да коментираме последния мач ,че убихме буквално като гости ,отбора на Съндърланд ,който мисля ,че нито манафите ,нито челси ги победи на техния стадион .Вместо да обсъждаме пълното ни превъзходство ,това ,че имахме към 15 положения ,това ,че не допуснахме грешки в защита ,не допуснахме 1 удар към нашата врата за цял мач ,даже ако щеш да коментираме и страхотния удар на Лазар в гредата и да сме позитивно настроени ..
Искал той нападатели ,аз пак питам ,къде ще играят тия нападатели ? Никъде.На пейката.
Вместо да коментираме ,че продължаваме на цели 4ри фронта .Треньора напипа състава и схемата ,само един вратар трябва и съм убеден ,че ще бием и Челси и Болтън и Бешикташ . И аз мога да си плюя всекидневно Данчо некадръника и Шкъртел ,но защо ,след като бием вече ? Защо след като вида ,че треньора вярва в тия играчи ,какво ми остава ,освен да се примиря и да се моля да играят по добре ?
Суарес го няма .Стъридж го няма 5 месеца.Никой класен играч не иска при нас .Имаме 10 нови ,които искат време за адаптация .... ееее вие кво искате ?
Последна промяна от suareshampion на 13 яну 2015 09:38, променено общо 2 пъти.
suareshampion написа:Karsa Orlong написа:На Роджърс не може да му се отрече, че направи много лоши, но ако приемем, че Стъридж, Коутиньо, Сако, Морено, Маркович, Джан и донякъде Лалана са успешни - това си е почти цял отбор..
Точно така ,това е почти цял отбор .Бих добавил и налагането на Стърлинг .Никой друг треньор нямаше да го налага толкова малък.Или щеше да го държи на пейката ,или да го даде под наем или да го обяви за непереспективен и да го продаде .
И сега вместо да говорим за израстването на тоя отбор ,вместо да се радваме ,че младите започнаха да показват страхотните си качества ,вместо да обсъждаме ,че последните няколко мача намерихме ритъма ,сработката ...вместо да коментираме последния мач ,че убихме буквално като гости ,отбора на Съндърланд ,който мисля ,че нито манафите ,нито челси ги победи на техния стадион .Вместо да обсъждаме пълното ни превъзходство ,това ,че имахме към 15 положения ,това ,че не допуснахме грешки в защита ,не допуснахме 1 удар към нашата врата за цял мач ,даже ако щеш да коментираме и страхотния удар на Лазар в гредата и да сме позитивно настроени ..
Искал той нападатели ,аз пак питам ,къде ще играят тия нападатели ? Никъде.На пейката.
Вместо да коментираме ,че продължаваме на цели 4ри фронта .Треньора напипа състава и схемата ,само един вратар трябва и съм убеден ,че ще бием и Челси и Болтън и Бешикташ . И аз мога да си плюя всекидневно Данчо некадръника и Шкъртел ,но защо ,след като бием вече ? Защо след като вида ,че треньора вярва в тия играчи ,какво ми остава ,освен да се примиря и да се моля да играят по добре ?
Суарес го няма .Стъридж го няма 5 месеца.Никой класен играч не иска при нас .Имаме 10 нови ,които искат време за адаптация .... ееее вие кво искате ?
Аз съм по-алчен