Вече трети мач подред ,аз виждам добра игра . Надиграване над съперниците ..контрол на топката ...владеене ...преса още в тяхната половина ..когато се изгуби топката ,се правят максимални усилия тя да се върне във наше владеене по най бързия начин ...виждам една добра комбинативност ..играе се на скорост..бързо се подава топката ...получават се положения за разлика от целия първи полусезон ...головете ,както казах ,няма как да не дойдат при това положение и ето ,че за два мача се вкараха 5 гола. Какво повече да искам ? 
Просто нещата се промениха и то точно заради това ,което аз исках от Роджърс. Той видя гршеките си и направи някои промени .Но иска се и още .Ето ,ако лятото беше изгонил тоя некадърен словак ,вчера щяхме да бием слабите артилеристчета.Надиграхме ги по всички показатели .На мен ми харесва тоя скоростен ,офанзивен и комбинативен Ливърпул . Оттук нататък се иска само едно постоянство и един нападател ,който да завършва атаките. Вратар ще се вземе убеден съм .

Бърнли - Ливърпул 26.12.2014 | 17:00 | 0-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

suareshampion
Re: Бърнли - Ливърпул 26.12.2014 | 17:00
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Тренер какво им се връзваш на тези "спецове".Много ми е интересно ако бяхме последни като Борусия какво ли щяха да кажат.
Иначе са готови да сменим треньора ей така щото на тях така им харесва , но нямат власт затова и само плюят по него.
Ако ги питаш защо искат тази смяна и те не знаят.

Иначе са готови да сменим треньора ей така щото на тях така им харесва , но нямат власт затова и само плюят по него.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
						[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- 

suareshampion
iliev72 написа:Тренер какво им се връзваш на тези "спецове".Много ми е интересно ако бяхме последни като Борусия какво ли щяха да кажат.
Разбира се ,че и те не знаят .Най малкото което е ,от както Туре и Лукас влязоха в състава ,нещата се подобриха .А те не харесват и двамата и ако зависеше от тях ,никога няма да ги пуснат .Да не говорим ,че повечето са влюбени в най слабите ни играчи Шкъртел и Хендерсън. Освен това не харесват Коутиньо и Стърлинг ,които също са в основата на добрата игра . Освен това не харесват Маркович а той също помогна много в тия мачове .
Беше въпрос на време тоя талант да покаже класата си ,просто му беше трудно да се приспособи към английския футбол а и да не забравяме ,че е само на 20 години .Огромния му талант си личи от километри .Само един кьорав слепок ,би казал ,че тоя играч е дупка и лош трансфер. А аз бих казал,че той ще стане хит в Англия . Изключителен трансфер на Роджърс ! Освен това харесват и Манкийо ,който е в основата на загубите ,не харесват Сако и да не говорим за минали наши некадърници ,в които те бяха влюбени .
Обвиняват го и за тая схема а точно при нея ,отбора намери себе си и показа скороста ,която липсваше в предни мачове .Да не говорим и наличието на много положения .Ако бяха те ,щяха да пуснат слабия Манкийо на бека .Морено също е колеблив и още не може да свикне с трудното английско първенство .
Не им се връзвам Илиев ,аз ако взема на тях да се вързвам
 Важното е че Роджърс е начело и отбора тръгна .Победите ,ще дойдат ,няма къде да отидат ,да не говорим и че винаги при Роджърс ,втория полусезон е много по силен .
 Важното е че Роджърс е начело и отбора тръгна .Победите ,ще дойдат ,няма къде да отидат ,да не говорим и че винаги при Роджърс ,втория полусезон е много по силен .Само ме притеснява вратaрския пост .Защото ,дори и да се вземе нов вратар и на него ще му трябва време .Тук най много обвинявам Роджърс .Лампичката ,трябваше да му светне още миналия сезон ,след неубедителните намеси и многото голове в нашата врата и да реагира лятото .Ако беше взел нов ,досега вече да беше свикнало момчето .
					Последна промяна от suareshampion на 22 дек 2014 14:17, променено общо 2 пъти.

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Понеже английското първенството е по-добро от немското следните им неща са по-зле от тях- по-малко публика, остарели стадиони, невъзможност един немски клуб да бъде управляван от олигарх който ги е взел за играчка, многократно по-развита юношеска система и не на последно място виждаме в ШЛ вече няколко сезона за какво става въпрос.

wolf написа:Понеже английското първенството е по-добро от немското следните им неща са по-зле от тях- по-малко публика, остарели стадиони, невъзможност един немски клуб да бъде управляван от олигарх който ги е взел за играчка, многократно по-развита юношеска система и не на последно място виждаме в ШЛ вече няколко сезона за какво става въпрос.
А пък немския национален е на светлинни години от "Трите лъва"

Леевски, оле   

- TEDIMAR99
- Контакти:
1-3 бием и слагаме началото на поредица от победи.

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
						- 

sunscres92
- Контакти:
wolf написа:Понеже английското първенството е по-добро от немското следните им неща са по-зле от тях- по-малко публика, остарели стадиони, невъзможност един немски клуб да бъде управляван от олигарх който ги е взел за играчка, многократно по-развита юношеска система и не на последно място виждаме в ШЛ вече няколко сезона за какво става въпрос.
Искрено ме разсмя, Борусия и в най-добрата си форма да е от 2009-2012 максимумът им р 3 място. Като сила на отборите как въобще сравняваш 2 първенства....
- 

suareshampion

Не мисля, че тази тема е най-подходящото място за пореден път да обсъждате англисйкото и немското първенство  

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Не мисля, че тази тема е най-подходящото място за пореден път да обсъждате англисйкото и немското първенство
В интерес на истината по-добре това да правят отколкото да пускат дълги,донякъде обидни коментари в стил смута на които не знам да се смея ли или да плача
 .
.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта