Жребий за Груповата фаза на Шампионска лига - 28.08.2014
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Жребии за Груповата фаза на Шампионска лига - 28.08.2014
Дърводелците от Монако , за мн. добър отбор ли ги смятате ?
d-o-d-o написа:Federer91 написа:Аз викам Арсенал, Юве и Аякс.
Няма как да се падне Арсенал ( по регламент отбори от една и съща държава в групите и в осминафиналите се разминават )
Те Лудогорец, Ювентус и Аякс нали играят в английската висша лига, та затова не може нали?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:d-o-d-o написа:Federer91 написа:Аз викам Арсенал, Юве и Аякс.
Няма как да се падне Арсенал ( по регламент отбори от една и съща държава в групите и в осминафиналите се разминават )
Те Лудогорец, Ювентус и Аякс нали играят в английската висша лига, та затова не може нали?
Еми тази тема е във форума на Ливърпул и заради това помислих , че става дума за Ливърпул.Иначе за отбора от Разград изобщо не ме интересува с кой ще се падат.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
CTAHKO написа:Абе Арсенал откъде имат такъв коефициент
Ти не изяде ли БАН! Връзкарче...

По темата: Какво вече многократно казах моето желание е Челси, Борусия Д, Аякс, Лудогорец.
Ако обаче искат да излязат от групата най-добре е Бенфика/Порто Шахтьор/Зенит ЦСКА М/Аякс Лудогорец

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Re: Жребий за Груповата фаза на Шампионска лига - 28.08.2014
Каквото и да се падне, ще е добре 

Nives написа:Иначе мисля, че групата ще е 1:1 с тази която Митко* е казал.Дори се обзаложих с един колга на 2 бири, че ще е тази.
*Честит рожден ден! Пожелавам ти догодина на рождения ти ден да чакаш да разбереш отборите срещу които ще си защитаваме 6-тата
[offtopic]Мерси

КАН написа:Дърводелците от Монако , за мн. добър отбор ли ги смятате ?
Ако поста ти е към мен не ги смятам за фактор и за силен отбор, но почти винаги когато към Барса и Реал стане голям трансфер отборите се засичат в ШЛ дали случайно дали нарочно не знам, но факта е, че на 90 % от случайте става така и затова очаквам и тази година да се засекат

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- JohnnieWalker
- Контакти:
Мноооого искам да видя Ройс на живо
Предния път исках да видя Роналдиньо и Барса се паднаха с Левски

Предния път исках да видя Роналдиньо и Барса се паднаха с Левски

- doni89cska
- Контакти:
CTAHKO написа:Абе Арсенал откъде имат такъв коефициент
Играят редовно в групите и стигат 1/4 финали. Същата е работата и при Бенфика на пример. Португалците са много постоянни в представянията си в Европа и това им носи много високи коефициенти.
Що се отнася до Ливърпул паузата от международни мачове си казва своето и поставянето в третата урна е логично. Много пъти обаче се е доказвало, че коефициента не играе на терена, така че нямам притеснения от жребия.
Аз предвиждам група от Реал Мадрид, Базел, Ливърпул и Лудогорец и съм първи на стадиона за мача в София

- Braveheart73
- Контакти:
Предпочитах да играят в ЛЕ за да има шанс да се паднат с любимия ми Евертън!
Иначе моят вариант е Байерн М, Ювентус, Ц*СКА М
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
- doni89cska
- Контакти:
Braveheart73 написа:Предпочитах да играят в ЛЕ за да има шанс да се паднат с любимия ми Евертън!
Тук си говорим за Ливърпул, във форума на Лудогорец има тема за тях