Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Red thunderstorm
Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00
Последна промяна от Red thunderstorm на 07 дек 2013 23:48, променено общо 1 път.
Щорите са ми най-противния английски отбор. Ако Шкъртел не играе 0:1 или 0:2, ако играе, същото но за тях.
А щом резултатите ви зависят от присъствието в отбора на един човек ясно що за отбор сте! А помня как плямпахте и срещу Рафа и срещу Торес и срешу кой ли не, вместо да ги подкрепяте! Жалка история...
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!
и само Левски оле,
и само Левски оле,
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
- superspiro
- Контакти:
Ако Щъркел и Хендо са на трибуните(тея и за пейка не стават) 0:2, защото Тотнъм са безпомощни срещу добре подреден отбор. Ако пак тия смешници играят 3:1.
When you walk through a storm, hold your head up high...
- Балкански Орел
- Контакти:
uki2 написа:Ако ще и единствения да съм все ми е тая! А твоята реакция и коментар доказват колко сте жалки горкичките! Нямам нищо против блондинките ама футболът е за мъже...
Какъв ти е пробллема бе брат, ние си даваме жалките прогнози, а вие ако заслужите и ако успеете и с 6:0 си ги бийте.
[center]Levski & Lazio[/center]
И защо ли Тотнъм хич не ми изглеждаха безпомощни срещи Юнайтед, да не би и те да са от недобре подредените?
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
Балкански Орел написа:uki2 написа:Ако ще и единствения да съм все ми е тая! А твоята реакция и коментар доказват колко сте жалки горкичките! Нямам нищо против блондинките ама футболът е за мъже...
Какъв ти е пробллема бе брат, ние си даваме жалките прогнози, а вие ако заслужите и ако успеете и с 6:0 си ги бийте.
Нямам проблем, само отбелязвам че футболът е за мъже, а не за девойки - поне според мен. Да обиждаш просташки противника, когато нямаш разумни доводи или не си способен да ги осмислиш е поведение присъщо на дамската половина и то на най-ограничената част от нея, струва ми се.
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
uki2 написа:Балкански Орел написа:uki2 написа:Ако ще и единствения да съм все ми е тая! А твоята реакция и коментар доказват колко сте жалки горкичките! Нямам нищо против блондинките ама футболът е за мъже...
Нямам проблем, само отбелязвам че футболът е за мъже, а не за девойки - поне според мен. Да обиждаш просташки противника, когато нямаш разумни доводи или не си способен да ги осмислиш е поведение присъщо на дамската половина и то на най-ограничената част от нея, струва ми се.
Хайде обясни ми сега защо Тотнъм не заслужаваха и 1 точка в двата си последни мача...
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
- Балкански Орел
- Контакти:
uki2 написа:uki2 написа:Балкански Орел написа:uki2 написа:Ако ще и единствения да съм все ми е тая! А твоята реакция и коментар доказват колко сте жалки горкичките! Нямам нищо против блондинките ама футболът е за мъже...
Хайде обясни ми сега защо Тотнъм не заслужаваха и 1 точка в двата си последни мача...
Щото това е моето лично мнение и не ангажирам никой с него, нито съм ги напсувал на майка, нито съм казал че са слабаци, че да ми държиш сметка.
[center]Levski & Lazio[/center]