Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45 | 5 -1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45
Мача няма да се състои...БР,ще води отбора в клубния музей,с надеждата да се осъзнаят наште Футболяги,ако не помогне бой са камшик за всеки.... 

[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
-
- Контакти:
И по-добре, че няма да се излъчва. Няма да си троша нервите да ги гледам.
4:0 с поредната доза похвали и засипвания с комплименти за Роджърс и работата му с отбора както винаги след победа.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Сигурна победа, чиста мрежа, два гола на Суарез => 2:0
Добре че бързо идва този мач и с една евентуална победа да посвалим напрежението. Доста проблеми му се струпаха на БР, някои играчи тотално изневериха, нямаме класни крила, няма равностоен играч до Суарес. Със сигурност ще има промени, защо пък да не излезем с нещо като 4-3-2-1.
Шкъртел едва ли ще започне, така че Сако със Туре или Агер, да си избере двама и да ги налага 4-5 мача, ако стане стане, ако не на пейката. На бековете бих разменил местата на Флано и Джонсън, Глен е опитен и няма да е проблем за него. Фланаган е пасивен в атака защо не му е много удобно в ляво, ако го пуснат на титулярната му позиция предполагам че ще е по-уверен и ще се включва повече. Със Сисоко е много странна ситуацията, няма инфо да е контузен, а пореден мач остава извън групата, там Брендън си знае каква е истината.
В средата с един дефанзивен и двама централни. Норич нямат кой знае какви играчи, а и на Анфийлд е нормално да играем по-атакуващо. Алън, Джерард и някой от Хендо и Лукас. Пред тях като атакуващи халфове Коутиньо и Луис Алберто да помагат на Суарес. Аспас дори и да е готов е абсурд да излезе титуляр след толкова време извън терена, по скоро 20-30 мин към края на мача да влезе. Схемата не изглежда лоша, трябват обаче и активни бекове.
Може идеята ми да е абсурдна, но нещо трябва да се промени. Не е добре често да се променят нещата, ама едва ли ще изглеждаме по-зле от днес. Последните 2-3 мача много апатични, сега да си говорим че играчите не стават няма смисъл, такива са поне до зимата и трябва да се оправяме с тях. Там вече предполагам БР ще подсили състава, влизаме в тежка програма и дано си вземат в ръце.
Шкъртел едва ли ще започне, така че Сако със Туре или Агер, да си избере двама и да ги налага 4-5 мача, ако стане стане, ако не на пейката. На бековете бих разменил местата на Флано и Джонсън, Глен е опитен и няма да е проблем за него. Фланаган е пасивен в атака защо не му е много удобно в ляво, ако го пуснат на титулярната му позиция предполагам че ще е по-уверен и ще се включва повече. Със Сисоко е много странна ситуацията, няма инфо да е контузен, а пореден мач остава извън групата, там Брендън си знае каква е истината.
В средата с един дефанзивен и двама централни. Норич нямат кой знае какви играчи, а и на Анфийлд е нормално да играем по-атакуващо. Алън, Джерард и някой от Хендо и Лукас. Пред тях като атакуващи халфове Коутиньо и Луис Алберто да помагат на Суарес. Аспас дори и да е готов е абсурд да излезе титуляр след толкова време извън терена, по скоро 20-30 мин към края на мача да влезе. Схемата не изглежда лоша, трябват обаче и активни бекове.
Може идеята ми да е абсурдна, но нещо трябва да се промени. Не е добре често да се променят нещата, ама едва ли ще изглеждаме по-зле от днес. Последните 2-3 мача много апатични, сега да си говорим че играчите не стават няма смисъл, такива са поне до зимата и трябва да се оправяме с тях. Там вече предполагам БР ще подсили състава, влизаме в тежка програма и дано си вземат в ръце.
Трябва да се напълни мрежата на Норич след тази загуба от Хъл .... Прогноза 6;0
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Трябва да се напълни мрежата на Норич след тази загуба от Хъл .... Прогноза 6;0
махни го тоя подпис моля ти се, като му видя мазната физиономия и лошо ми става. откакто е в Ливърпул има 1 читав сезон и това е 11/12.
wolf написа:mitko9311 написа:Трябва да се напълни мрежата на Норич след тази загуба от Хъл .... Прогноза 6;0
махни го тоя подпис моля ти се, като му видя мазната физиономия и лошо ми става. откакто е в Ливърпул има 1 читав сезон и това е 11/12.
Ще го махна да не те дразни ще си сложа гола на Стиви или Коло Туре ама Шкъртел този сезон беше налаган, защото от мача с Ман Ю който игра по-принуда до мача днес в който и аз признавам, че беше трагедия беше перфектен и сега мога да ти гарантирам, че БР ще пусне Глен-Туре-Сако-Сисоко срещу Норич само Сисоко не съм убеден ама аз бих го пуснал поне.
Аз бих пуснал следните
Миноле
Глен-Туре-Сако-Сисоко
Стиви-Лукас
Алън
Фелипе Алберто/Аспас
Луис
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:wolf написа:mitko9311 написа:Трябва да се напълни мрежата на Норич след тази загуба от Хъл .... Прогноза 6;0
Ще го махна да не те дразни ще си сложа гола на Стиви или Коло Туре ама Шкъртел този сезон беше налаган, защото от мача с Ман Ю който игра по-принуда до мача днес в който и аз признавам, че беше трагедия беше перфектен и сега мога да ти гарантирам, че БР ще пусне Глен-Туре-Сако-Сисоко срещу Норич само Сисоко не съм убеден ама аз бих го пуснал поне.
Аз бих пуснал следните
Миноле
Глен-Туре-Сако-Сисоко
Стиви-Лукас
Алън
Фелипе Алберто/Аспас
Луис
Колега не за друго, просто очевадно целия форум не може да го понася в момента особено след уникалния му минал сезон