Ливърпул - Кристъл Палас 05.10.2013 | 17:00 |1-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ливърпул - Кристъл Палас 05.10.2013 | 17:00

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2013 09:47

Да-а, към 3-4 на 0 отиват нещата. Палас са прекалено слаби, за да измъкнат нещо. Все пак обаче да се има предвид, че са неудобен съперник :!: Един познат изгуби 10 бона на мач Пуул-Палас ( 1:1 завърши тогава :mrgreen: )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 сеп 2013 12:10

Отново нямаме право на грешна стъпка!
Очаквам победа с 3:0!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 сеп 2013 12:52

Както казах,преди всеки мач на Ливърпул ,след мача със Саутхямптън ,ще слагам едно "ако".
Ако Ливърпул играят сериозно ,ще победят отборчето на Кристъл Палас със затворени очи ,както се казва .
Проблема на Ливърул е в средата на терена . Затова ви се вижда ,че не играем .
Джерард издиша ,Хендерсън е трагичен в креативен план а Коутиньо контузен . Моузес е добре .Харесва ми . Но не е достатъчен . В схемата 3-4-1-2 ,фланговите играчи куцаха .Там бяха Хендерсън и Енрике .Глупави и дървени футболисти ,които едно центриране не могат да направят ,да не говорим за нещо повече. :)
Иначе в защита със Сако и Туре сме железни и Миноле на вратата .Очаквам мого скоро и Сисоко да си застане на левия бек .
Отпред Луис и Стърдиж са невероятни и ще продължават да късат мрежи .
Брендън е страхотен тактик . Докато го нямаше Суарес играеше по дефанзивно с 4-2-3-1 и спечели доста мачове . Сега като се завърна Суарес ,веднага премина в по офанзивното 3-4-1-2 и изкара максимума от дуото Стъридж -Суарес .Моузес зад тях също се справя много добре.
Всяка тактика я прави ,според изпълнителите ,с които разполага .Това е начина.
Сега срещу Кристъл Палас ще отсъства Лукас и това е неприятно .
Брендън не трябваше да продава Джонджо. Той щеше да помогне много на отбора. Особено след слабата игра на Джерард и отсъствието на Коутиньо.
Мисля,че в събота ще сложи Джерард на мястото на Лукас а Хендерсън ще дойде леко пред него ,където до сега играеше Джерард . То няма и много варианти. Незнам какво е състоянието и на Алън ? А на мястото на Хендерсън на десния фланг ще пусне Аспас.Така поне аз щеше да постъпя ,ще видим .Но както и да излезе ,трябва а смачка това отборче.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 сеп 2013 16:21

Иска ми се да запазим суха мрежа, че вече 3 мача не съумяваме да го постигнем. 3:0!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 30 сеп 2013 17:04

Очаквам да ги развинтим и да си ги бием с нещо от рода 4,5:1 !

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 сеп 2013 18:13

Очаквам победа със 2-3 гола разлика.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 30 сеп 2013 18:25

suareshampion написа:Там бяха Хендерсън и Енрике .Глупави и дървени футболисти ,които едно центриране не могат да направят ,да не говорим за нещо повече. :)
.

Не съм съгласен,че Енрике не може да центрира..... иначе другото е вярно !!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ 3 ТОЧКИ И ТРУПАНЕ НА ВАЖНО САМОЧУВСТВИЕ ЗА ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ !!!!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 сеп 2013 22:04

gugushito написа:
suareshampion написа:Там бяха Хендерсън и Енрике .Глупави и дървени футболисти ,които едно центриране не могат да направят ,да не говорим за нещо повече. :)
.

Не съм съгласен,че Енрике не може да центрира..... иначе другото е вярно !!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ 3 ТОЧКИ И ТРУПАНЕ НА ВАЖНО САМОЧУВСТВИЕ ЗА ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ !!!!

Аз нямам търпение да вида на левия бек Сисоко ,за мен той е по добрия футболист от двамата. Мен обаче повече ме притеснява поредния слаб мач на Джерард . Както и казах,играчите ще започнат да влизат във най добра физическа форма около 2 месеца след подготовката . И видяхме срещу Съндърланд ,че те наистина започват да навлизат . Бяха свежи до самия край и то след тежък мач ,само три дни преди това,не срещу кого да е ..а срещу съдийското отборче. Брендън излезе със същия състав и всички бяха добре физически без ..Джерард . И Стъридж накрая се измори ,но за него е нормално ,предвид това ,че не е водил подготовка с отбора. Даже накрая му се схвана крака от преумора . Но какво е оправданието за капитана ? Няма такова. Единственото ,за което се сещам е възраста .
Брендън е смел треньор .Той имаше топки да изгони Керъл ,имаше топки да изгони Рейна ,сложи трайно Шкъртел на пейката ,тръгнаха си опитните Каут,Белами,Макси ,Аурелио,Акуилани,Коул ..продаде и Адам,много скоро след като беше закупен и пускаше много млади играчи . Все смели ходове ,които доказват смелостта му .Но дали ще има смелостта да сложи Джерард на пейката ? Мисля ,че не . Ако искаше да го направи ,нямаше да продава Джонджо а щеше да го налага за сметка на капитана. Сега най малкото ,няма с кой да го замени . Може би ще вземе някой класен халф през зимата ..ще видим..но определено Джерард ни е дупка от началото на сезона.
Последна промяна от suareshampion на 30 сеп 2013 22:14, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 сеп 2013 22:09

suareshampion написа:Аз нямам търпение да вида на левия бек Сисоко ,за мен той е по добрия футболист от двамата. Мен обаче повече ме притеснява поредния слаб мач на Джерард . Както и казах,играчите ще започнат да влизат във най добра физическа форма около 2 месеца след подготовката . И видяхме срещу Съндърланд ,че те наистина започват да навлизат . Бяха свежи до самия край и то след тежък мач ,само три дни преди това,не срещу кого да е ..а срещу съдийското отборче. Брендън излезе със същия състав и всички бяха добре физически без ..Джерард . И Стъридж накрая се измори ,но за него е нормално ,предвид това ,че не е водил подготовка с отбора. Даже накрая му се схвана крака от преумора . Но какво е оправданието за капитана ? Няма такова. Единственото ,за което се сещам е възраста .
Брендън е смел треньор .Той имаше топки да изгони Керъл ,имаше топки да изгони Рейна ,сложи трайно Шкъртел на пейката ,тръгнаха си опитните Каут,Белами,Макси ,Аурелио,Акуилани ..продаде и Адам,много скоро след като беше закупен и пускаше много млади играчи . Все смели ходове ,които доказват смелостта му .Но дали ще има смелостта да сложи Джерард на пейката ? Мисля ,че не . Ако искаше да го направи ,нямаше да продава Джонджо а щеше да го налага за сметка на капитана. Сега най малкото ,няма с кой да го замени . Може би ще вземе някой класен халф през зимата ..ще видим..но определено Джерард ни е дупка от началото на сезона.

Ако Роджърс сложи Капитана на пейката ще си навлече гнева на почти всички фенове на Ливърпул!
Джерард е сърцето на Ливърпул и мястото му е на терена!
Не мога да разбера колко мача си гледал на Сисоко?
Как определи,че е по-добър от Енрике? :shock:
Защитата на Ливърпул според мен трябва да изглежда така:
Джонсън---Шкъртел/Туре---Агер---Енрике
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 сеп 2013 22:40

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Аз нямам търпение да вида на левия бек Сисоко ,за мен той е по добрия футболист от двамата. Мен обаче повече ме притеснява поредния слаб мач на Джерард . Както и казах,играчите ще започнат да влизат във най добра физическа форма около 2 месеца след подготовката . И видяхме срещу Съндърланд ,че те наистина започват да навлизат . Бяха свежи до самия край и то след тежък мач ,само три дни преди това,не срещу кого да е ..а срещу съдийското отборче. Брендън излезе със същия състав и всички бяха добре физически без ..Джерард . И Стъридж накрая се измори ,но за него е нормално ,предвид това ,че не е водил подготовка с отбора. Даже накрая му се схвана крака от преумора . Но какво е оправданието за капитана ? Няма такова. Единственото ,за което се сещам е възраста .
Брендън е смел треньор .Той имаше топки да изгони Керъл ,имаше топки да изгони Рейна ,сложи трайно Шкъртел на пейката ,тръгнаха си опитните Каут,Белами,Макси ,Аурелио,Акуилани ..продаде и Адам,много скоро след като беше закупен и пускаше много млади играчи . Все смели ходове ,които доказват смелостта му .Но дали ще има смелостта да сложи Джерард на пейката ? Мисля ,че не . Ако искаше да го направи ,нямаше да продава Джонджо а щеше да го налага за сметка на капитана. Сега най малкото ,няма с кой да го замени . Може би ще вземе някой класен халф през зимата ..ще видим..но определено Джерард ни е дупка от началото на сезона.

Ако Роджърс сложи Капитана на пейката ще си навлече гнева на почти всички фенове на Ливърпул!
Джерард е сърцето на Ливърпул и мястото му е на терена!
Не мога да разбера колко мача си гледал на Сисоко?
Как определи,че е по-добър от Енрике? :shock:
Защитата на Ливърпул според мен трябва да изглежда така:
Джонсън---Шкъртел/Туре---Агер---Енрике

Стивън Джерард е невероятен играч и човек .Винаги е бил моето вдъхновение през годините .Болно ми е ,че още не е спечелил титлата в кариерата си ...а я заслужава най много от всички играчи от ВЛ...но в момента играе слабо и трябва да седне на пейката .Лошото е ,че няма кой да го замени .Брендън направи грешка да продаде Джонджо.
Аз вярвам,все пак ,че Ливърпул ще спечели титлата до две години и Джерард ще има титла в кариерата си ,но искам от него да дава повече в момента на отбора.
Какъв е тоя глупав въпрос за Сисоко бе моето дете ? :) Да не съм на 10 годинки ,че да не съм гледал Сисоко ? Още преди 3-4 години ми направи впечатление с Лион в ШЛ .Миналата година игра добре и за Валенсия. Включи се добре и за Ливърпул . Много стабилен ,играе с акъл,има голям опит и добро центриране. Аз пък искам защитата ни да изглежда така :
Нов----Туре---Сако---Сисоко

Върни се в “Ливърпул”