Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:Там бяха Хендерсън и Енрике .Глупави и дървени футболисти ,които едно центриране не могат да направят ,да не говорим за нещо повече.![]()
.
gugushito написа:suareshampion написа:Там бяха Хендерсън и Енрике .Глупави и дървени футболисти ,които едно центриране не могат да направят ,да не говорим за нещо повече.![]()
.
Не съм съгласен,че Енрике не може да центрира..... иначе другото е вярно !!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ 3 ТОЧКИ И ТРУПАНЕ НА ВАЖНО САМОЧУВСТВИЕ ЗА ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ !!!!
suareshampion написа:Аз нямам търпение да вида на левия бек Сисоко ,за мен той е по добрия футболист от двамата. Мен обаче повече ме притеснява поредния слаб мач на Джерард . Както и казах,играчите ще започнат да влизат във най добра физическа форма около 2 месеца след подготовката . И видяхме срещу Съндърланд ,че те наистина започват да навлизат . Бяха свежи до самия край и то след тежък мач ,само три дни преди това,не срещу кого да е ..а срещу съдийското отборче. Брендън излезе със същия състав и всички бяха добре физически без ..Джерард . И Стъридж накрая се измори ,но за него е нормално ,предвид това ,че не е водил подготовка с отбора. Даже накрая му се схвана крака от преумора . Но какво е оправданието за капитана ? Няма такова. Единственото ,за което се сещам е възраста .
Брендън е смел треньор .Той имаше топки да изгони Керъл ,имаше топки да изгони Рейна ,сложи трайно Шкъртел на пейката ,тръгнаха си опитните Каут,Белами,Макси ,Аурелио,Акуилани ..продаде и Адам,много скоро след като беше закупен и пускаше много млади играчи . Все смели ходове ,които доказват смелостта му .Но дали ще има смелостта да сложи Джерард на пейката ? Мисля ,че не . Ако искаше да го направи ,нямаше да продава Джонджо а щеше да го налага за сметка на капитана. Сега най малкото ,няма с кой да го замени . Може би ще вземе някой класен халф през зимата ..ще видим..но определено Джерард ни е дупка от началото на сезона.
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Аз нямам търпение да вида на левия бек Сисоко ,за мен той е по добрия футболист от двамата. Мен обаче повече ме притеснява поредния слаб мач на Джерард . Както и казах,играчите ще започнат да влизат във най добра физическа форма около 2 месеца след подготовката . И видяхме срещу Съндърланд ,че те наистина започват да навлизат . Бяха свежи до самия край и то след тежък мач ,само три дни преди това,не срещу кого да е ..а срещу съдийското отборче. Брендън излезе със същия състав и всички бяха добре физически без ..Джерард . И Стъридж накрая се измори ,но за него е нормално ,предвид това ,че не е водил подготовка с отбора. Даже накрая му се схвана крака от преумора . Но какво е оправданието за капитана ? Няма такова. Единственото ,за което се сещам е възраста .
Брендън е смел треньор .Той имаше топки да изгони Керъл ,имаше топки да изгони Рейна ,сложи трайно Шкъртел на пейката ,тръгнаха си опитните Каут,Белами,Макси ,Аурелио,Акуилани ..продаде и Адам,много скоро след като беше закупен и пускаше много млади играчи . Все смели ходове ,които доказват смелостта му .Но дали ще има смелостта да сложи Джерард на пейката ? Мисля ,че не . Ако искаше да го направи ,нямаше да продава Джонджо а щеше да го налага за сметка на капитана. Сега най малкото ,няма с кой да го замени . Може би ще вземе някой класен халф през зимата ..ще видим..но определено Джерард ни е дупка от началото на сезона.
Ако Роджърс сложи Капитана на пейката ще си навлече гнева на почти всички фенове на Ливърпул!
Джерард е сърцето на Ливърпул и мястото му е на терена!
Не мога да разбера колко мача си гледал на Сисоко?
Как определи,че е по-добър от Енрике?![]()
Защитата на Ливърпул според мен трябва да изглежда така:
Джонсън---Шкъртел/Туре---Агер---Енрике
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта