LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 0:2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 16:30ч

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 14:46

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:От предния мач срещу Престън ,впечатление ми направиха няколко момента .
На първо място видях един стабилен Миньоле . Вече нямам притеснения за вратарския пост в Ливърпул !
Видях един стабилен Туре.
Видях един страхотен Коутиньо..радвам се ,че тук отново имаме еднакви виждания с треньора и той показателно ще налага тоя магьосник ,имено в средата на терена ,където ще е много по полезен.
Видях един много подвижен Аспас ,с усет към головия пас и с усет към гола.
Видях един много бърз и пробивен Стърлинг,който обаче трябва да работи върху завършващия си пас(центиране).
Видях един страхотен гол на младия Ибе и заявка за участие в групата за сезона.
Видях ,че Брендън явно ще използва Уисдъм ,като централен защитник а Кели като десен бек.
Видях един техничен и комбинативен Алберто .
Видях един незадоволителен Джонсон. Започва да ме дразни това момче. Иска ми се нов играч на десния бек.
Видях един експеримент от страна Брендън със Спиъринг. Сложи го на десния бек и лекичко му намекна ,че е пътник. :)
И накрая видях един трагичен Даунинг.
Ще видим срещу Индонезия какво ще вида. :)
Все пак очаквам изразителна победа с 6-7 гола.
Виждам ,че критиците намалиха смешните си коментарчета,след предната победа. Прогнозирам ,че много скоро ,нацяло ще изчезнат . :mrgreen:

Миньоле нямаше никаква работа,че да го хвалим ще го видим какво може в мачовете от ВЛ. ;)
Туре е тромав,очевадно е купен за резерва.
Алберто почти не го видяхме с топката,не знам за какви комбинации и техники говориш...
Джонсън си игра на ниво не знам какво очакваш от него???
Нито Престън нито Индонезия са мерило за Ливърпул,ще видим кой как играе в мачовете от ВЛ...
Иначе относно мача очаквам победа с 0:3.

Не бе ,янсо ми е ,че така ще ми отговориш за Миньоле и за Ливърпул. :) Вече ви знам всеки следващ отговор на критиците и песимистите . :) Прозрачни сте ми.
На мен моето дете ми трабват две три ситуации ,за да си направя преценка за даден играч . И Миноле и Алберто са много добри играчи .Като Алберто трябва да работи върху завършващия удар .Останалото си го има.
Туре ако е тромав ,няма да е резерва ..а ще много далече от Ливърпул. ;) :)
Пак казвам,Джонсон вече не ме кефи .Това е моето мнение . Нали уж всеки си имал право на мнение ? А на вас като не ви хареса моето и ме нападате ,после аз като ви отговоря и ме обвинявате ,че аз съм ви нападал . :mrgreen: ех какви сте ми тарикатчета :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 юли 2013 14:54

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:От предния мач срещу Престън ,впечатление ми направиха няколко момента .
На първо място видях един стабилен Миньоле . Вече нямам притеснения за вратарския пост в Ливърпул !
Видях един стабилен Туре.
Видях един страхотен Коутиньо..радвам се ,че тук отново имаме еднакви виждания с треньора и той показателно ще налага тоя магьосник ,имено в средата на терена ,където ще е много по полезен.
Видях един много подвижен Аспас ,с усет към головия пас и с усет към гола.
Видях един много бърз и пробивен Стърлинг,който обаче трябва да работи върху завършващия си пас(центиране).
Видях един страхотен гол на младия Ибе и заявка за участие в групата за сезона.
Видях ,че Брендън явно ще използва Уисдъм ,като централен защитник а Кели като десен бек.
Видях един техничен и комбинативен Алберто .
Видях един незадоволителен Джонсон. Започва да ме дразни това момче. Иска ми се нов играч на десния бек.
Видях един експеримент от страна Брендън със Спиъринг. Сложи го на десния бек и лекичко му намекна ,че е пътник. :)
И накрая видях един трагичен Даунинг.
Ще видим срещу Индонезия какво ще вида. :)
Все пак очаквам изразителна победа с 6-7 гола.
Виждам ,че критиците намалиха смешните си коментарчета,след предната победа. Прогнозирам ,че много скоро ,нацяло ще изчезнат . :mrgreen:

Миньоле нямаше никаква работа,че да го хвалим ще го видим какво може в мачовете от ВЛ. ;)
Алберто почти не го видяхме с топката,не знам за какви комбинации и техники говориш...
Нито Престън нито Индонезия са мерило за Ливърпул,ще видим кой как играе в мачовете от ВЛ...

Не бе ,янсо ми е ,че така ще ми отговориш за Миньоле и за Ливърпул. :) Вече ви знам всеки следващ отговор на критиците и песимистите . :) Прозрачни сте ми.
На мен моето дете ми трабват две три ситуации ,за да си направя преценка за даден играч . И Миноле и Алберто са много добри играчи .Като Алберто трябва да работи върху завършващия удар .Останалото си го има.
Пак казвам,Джонсон вече не ме кефи .Това е моето мнение . Нали уж всеки си имал право на мнение ? А на вас като не ви хареса моето и ме нападате ,после аз като ви отговоря и ме обвинявате ,че аз съм ви нападал . :mrgreen: ех какви сте ми тарикатчета :)

Тук не съм съгласен. Миньоле направи едно единствено спасяване, което би трябвало да е по способностите на 90% от вратарите. Алберто наистина почти не игра с топката и на мен също Туре ми се стори тромав.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 15:01

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Миньоле нямаше никаква работа,че да го хвалим ще го видим какво може в мачовете от ВЛ. ;)

Тук не съм съгласен. Миньоле направи едно единствено спасяване, което би трябвало да е по способностите на 90% от вратарите. Алберто наистина почти не игра с топката и на мен също Туре ми се стори тромав.

Айде ся и на теб ще ти обясня. Аз не гледам само играта с топка а и играта без топка . ;) Много са компонентите и качествата ,за да се определи един играч става или не става за даден отбор. Вие гледате повърхностно ,като обикновени фенове ,в което няма нищо лошо разбира се . Никой не се е родил научен. Но аз гледам нещата от много по различни ъгли.
Какво значи тромав ? Някой го задмина и го остави 30 метра зад него ли ? Или го минаха като спрял влак ? Аз не видях такова нещо.
Много опитен и стабилен защитник ,който ще ни помогне много за топ 4 . Най малкото е класи над Карагър.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 юли 2013 15:19

Ами аз за това, което видях от 45-те минути игра на Туре за него нямаше никаква работа. Пък и точно него много внимателно го наблюдавах как пипа топката и още от сега ти казва той няма да е титуляр. Не е по стила на Брендо.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 15:34

Alonso_Massa написа:Ами аз за това, което видях от 45-те минути игра на Туре за него нямаше никаква работа. Пък и точно него много внимателно го наблюдавах как пипа топката и още от сега ти казва той няма да е титуляр. Не е по стила на Брендо.

Брендън много добре е преценил качествата му ,преди да го купи.
Дали ще е резерва или не ,това ще го видим в последствие. Ако ми следиш мисълта ,аз още в началото,казах ,че искам Туре за резерва а Пападопулос за титуляр заедно с Агер.
Но тъй като гръка го няма ,за сега Туре ще е титуляр.
Туре ви се стори тромав а не видяхте как лесно минаха Шкъртел близо до корнера. :)
Рафаелчо вече има пари ..айде да го видим сега ,дали ще изкочи с офертичка за словака..той всъщност вече може да изкочи с офертичка за всеки с 124 млн бюджет...нищо чудно и за Суарес да се пробва..
Последна промяна от suareshampion на 18 юли 2013 15:41, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 юли 2013 15:35

Абе сипете си по една студена биричка и бичете айляка стига се карахте за простотии :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 15:40

we are the champions написа:Абе сипете си по една студена биричка и бичете айляка стига се карахте за простотии :)

Не се караме ,коментираме си ...добре де ...не е ли по добре да бичим някоя 50 килограмова с малко дупенце и обзаведен втори етаж ,отколкото да бичим айляка :)

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 18 юли 2013 17:05

1:4
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 18 юли 2013 17:24

Отново очаквам 2-3 гола да бъдат вкарани и дано да бият изразително пак
Голмайстори Луис,Борини и Алберто
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2013 18:04

mitko9311 написа:Отново очаквам 2-3 гола да бъдат вкарани и дано да бият изразително пак
Голмайстори Луис,Борини и Алберто

Mитенце ..Луис е още някъде по плажовете и няма как да вкара на Индонезия :)

Върни се в “Ливърпул”