Подразбиране на 4-3-3: Триото в центъра

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ciao
Контакти:

Re: Подразбиране на 4-3-3: Триото в центъра

Мнениеот ciao » 24 авг 2012 15:39

Можеше да споменеш и източника, от който си го превел, нали...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 24 авг 2012 15:43

El Stratego написа:
Karsa Orlong написа:
El Stratego написа:Браво, хаамериканцете могат да те потърсят за нов мениджър на Ливърпул, за очертаващия се следващ сезон в Чемпианшип

Неграмотен си, ама ръсиш помия. Типично за всички мишоци ...

Кое ми е неграмното глупак, от ирония не разбираш ли?Ливърпул ще се бори да не изпадне и аз съм фен на този отбор, но сегашното положение е много жалко.

Разбирам, че пишеш неграмотно, много добре разбирам от ирония. Не ми пука чий фен си.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 авг 2012 15:50

ciao написа:Можеше да споменеш и източника, от който си го превел, нали...

Взаимствах снимките и началото, но всичко останало е мое. ;)

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 24 авг 2012 15:50

Към автора на темата: чудесен анализ! Интересно ми е от къде е вземата статията или дали си я писал ти. Това е най-интересната част от футбола - анализ на самата игра в детайли. Определено ще е хубаво, ако във форума има повече такива теми ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 авг 2012 15:52

FC_Barcelona написа:Към автора на темата: чудесен анализ! Интересно ми е от къде е вземата статията или дали си я писал ти. Това е най-интересната част от футбола - анализ на самата игра в детайли. Определено ще е хубаво, ако във форума има повече такива теми ;)

Както казах - взаимствах снимките, тъй като в интернет никъде другаде не успях да намеря такива, както и въведението. Абзаците с "атакуващата" и "защитната" игра са си напълно мои. :)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 24 авг 2012 16:02

Много добър анализ.Само трябва играчите да си повярват и да започнат да изпълняват задачите си.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 авг 2012 16:03

За защитата: при по -обиграни и по-флуидни отбори(пример Барселона) дефанзивния халф(deep lying) може при контра атаки да прехвърлят със централния защитник хората си. Какво имам предвид: центр. защ. излиза да бие човека с топка докато халфът се връща и поема неговия човек. Но това може да се използва само в по-обиграни и страшно добре сработени отбори, защото иначе всяка контра атака ще е гол. :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 24 авг 2012 16:16

Според мен Ливърпул сгрешиха, с отстраняването на Кени Мастиката, както го сториха и с Ходжата, а преди това и с Гафа Безтитлез. Всъщност първия ги почна, втория ги "оправи", а шотландското пиянде Кени щеше да ги довърши. И как не докато в състава са футболисти като Кюфтеръл скараджията, Лукаш вечната надежда, Стиви Плейстейшъна (щото само там е бил шампион), Шмъркел, Карагар измислената легенда и т.н. и т.н. и т.н.

Сега сериозно. Докато не се изгонят с шутове ей тия споменатите клоуни като се започне от измисления футболист, доказаното менте и некадърник Стиви Плейстейшъна, тоя някога славен клуб няма да види бели дни. Тия трябва да бъдат натирени като крастави псета, фланелките им да се изгорят и имената им да бъдат завинаги зачеркнати от историята на този някога славен клуб.

А относно схемата, няма никакво значение. Футболисти имаш ли, можеш да играеш в каквато си искаш схема. Тия работи вече са отживелица, по-важно е един футболист какво може да прави от това къде точно ще го сложиш и кой ще е около него
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Ливърпул”