Ливърпул - Манчестър Сити - Прогнози
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Ливърпул - Манчестър Сити - Прогнози
За мен мача е 'Х' нещо от рода на 2:2 примерно....
- pantevich72
- Контакти:

- Lord of memories
- Контакти:
pantevich72 написа:![]()
ДНЕСКА МАЧКАМЕ СИТИ ЯКО ,А В СРЯДА ДЕБЕЛИЯТ БАЛЕТ МОШНО ЛИВЪРПУЛ
![]()
![]()
Toс па, съвземи се.
GGMU
2-0 Мача е на Анфийлд а се пак Ман сити са зле.....лесна победа за наще!!!!!
YNWA!
Ливърпул знаят, че не могат да станат шампиони, затова ще се пазят за шампионската лига. Мача е 0:0 или победа със случаен гол в продълженията, което е специалитета на домакините.
Един картоф, една чорба, един коптор!
1-ца!!!! 1-0;2-1;2-0

Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!!

- 2OLEGEND
- Контакти:
Привърженик съм на Юнайтед и естествено се надявам градският ни съперник да открадне нещо от Анфилд,но все пак съм реалист,така че съм на мнение че днес Торес и компания ще вземат този важен мач.Като фен на удоволствието от играта се надявам,че двата отбора ще си спретнат едно зрелищно голово шоу
Хубаво е да се спомене,че през есента(5 октомври 2008) на стадион „Сити ъф Манчестър“ Ливърпул спечели по невероятен начин,губейки на полувремето с 2:0.Но през втората част момчетата на Рафа Бенитез обърнаха „гражданите“ до 2:3 след два гола на Торес и един на Кайт.
Сам по себе си този резултат подсказва,че има защо днес от 17 часа да гледаме тази среща
Ето ви сайта,където можете да гледате на живо мача
atdhe.net Нека по-добрият победи 

GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
- daniel8cska
- Контакти:
не сам сигурен,че ливърпул ще победи макар да ми се иска
А не може ли само феновете на двата играещи днес отбора да коментират пристрастия и очаквания за мача ,аз не влизам в форума на ман.утд или др отбори за да си чеша езика.Иначе се вижда че изведнъж станахте мноооого феновете на определен отбор в последно време (характерно най вече за хора под 18 години без характер) . Преди 2 години никакви ви нямаше
,пожелавам ви да сте толкова много и активни и след време .Ето в момента съм видял 1-2 човека подкрепящи Арсенал тук но ако той стане шампион доста хора 6те се навъдят които "винаги са били от Арсенал" Фен на даден отбор не трябва да си само когато той е на върха а завинаги. Не се заяждам с никого и не бих искал да обидя който и да било просто ........... дадох предложение и предположение .
ЛИВЪРПУЛ - сега и завинаги.

ЛИВЪРПУЛ - сега и завинаги.
Aаа между другото никъде в програмите не пише че ще го дават ....май ще трябва по нета!!!
YNWA!