Кени Далглиш - уволнен. Кой ще го наследи на поста?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Кени Далглиш - уволнен

Мнениеот styopa » 16 май 2012 19:54

Голяма грешка.Ако не е имало скандали на ниво собственик-мениджър и всичко е просто на базата лоши резултати... за мен е пълна простотия.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 16 май 2012 19:56

Много ми е тъжно за Краля.Резултатите говорят красноречиво за това, че е било време Кени да напулсне поста.За евентуални негови наследници се моля да не са тези които се спрягат за сега( Рафа,Мартинез,О'Нийл).На отбор като Ливърпул му е нужен мениджър от ранга на Хидинг,Липи,Капело,Венгер,Реднап.Дай Боже следващият да върне там отбора където му е мястото-лидер в Англия и Европа.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 май 2012 19:56

Да се връща Рафа. Той даже въобще не биваше да бъде сменян.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 16 май 2012 19:58

КАПЕЛО!!!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 16 май 2012 19:59

Феновете на Ливърпул трябва да са доволни от тази новина.

haha

Мнениеот haha » 16 май 2012 19:59

Очаквано.Надявам се мениджъри като О`Нийл,Роджърс и Роберто Мартинес да стоят далече от Ливърпул.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 16 май 2012 20:00

Бих се радвал едно от тези имена да са: Гуардиола,Капело,Клоп,Боаш,Бенитез. Тъй като съм романтик бих искал повече от всичко да се върне Рафа да се даде шанс на човека, когато има пари. Ако гледаме разумно, реда е така както съм го написал. Искам си Рафата обаче беше голям просто. Правилно, не трябваше да бъде освобождаван.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 16 май 2012 20:00

d-o-d-o написа:На отбор като Ливърпул му е нужен мениджър от ранга на Хидинг,Липи,Капело,Венгер,Реднап.

Реднап може само да лъска чепиците на останалите изборени ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 май 2012 20:02

As of now, Liverpool FC have NO manager, NO director of football, NO head of press and NO new stadium plans.

RT @TonyBarretTimes: Looks like Liverpool need a new assistant manager too. Hearing Steve Clarke has left out of loyalty to Dalglish.

Rumours says Ian Ayre has been sacked aswel...

Това се появи току що, явно Айре не е уволнен...но не бих се изненадал, ако скоро и него го сполети тая съдба.

RT @JamesPearceEcho :
No truth in rumours that Ian Ayre has also left #LFC. But Clarke has gone with Dalglish

Смяната на мениджъра е може би най-лесното нещо което може да направи един отбор и неговия собственик в частност...дали в случая това е правилния избор или никой не може да каже в момента...

Факт е обаче е почти всички важни постове в клуба в момента са вакантни и на тях ще бъдат назначени нови хора...е.е. една изцяло нова администрация...и както на някои това може да му се струва маловажно, то както 7 нови играча в състава им трябва време да се сработят, така и на новите ръководители ще им трябва време да се сработят помежду си....До тук беше лесното в работата на ФСГ и Хенри - да уволни някой всеки може....но отбора е практически на кота нула....отново започва изграждане наново, но този път не само на отбора, а на целия клуб...а това може да отнеме още повече време до постигане на резултати....

Щом собствениците обаче са решили, че това е най-правилното нещо за клуба, ние нямаме много избор освен да ги подкрепим и да изчакаме да видим какво ще се случва....но колкото и да е вярно, че най-лесното е да смениш треньора, то толкова е вярно, че в момента, на Ливърпул му трябва голямо име на мястото на Далглиш.

А независимо, че е направил един слаб сезон като мениджър на отбора, Далглиш засега си остава най-голямата легенда стъпвала на тревата на Анфийлд и заслужава само уважение.
Последна промяна от Gil-galad на 16 май 2012 20:05, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 май 2012 20:03

Вияш Бояш ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”