Трансферни гафове и сляпо доверие - Ливърпул днес!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Трансферни гафове и сляпо доверие - Ливърпул днес!

Мнениеот john barnes » 10 мар 2012 23:05

KingKenny написа:За да не стане така, че Истанбул да остане един блед спомен, а приликата с Нотингам да е поразителна.

Това е реалността. НЕ мога да повярвам какво виждам през целия сезон. Далглиш едва ли не се слага на Суарез и чака от тоя палячо да му прави играта. Боклук с техника, без душа ето това е Суарез. Другите са некадърници. Сезонът се доиграва нека се даде шанс на Фланно, Робинсън, Стърлинг,Морган,Коуди,Пелоси :) Искренно си пожелавам загуба в дербито, защото Евертън я заслужава повече, защото Евертън с бюджет от 5 млн. паунда направи по-добра селекция от нас с 100 млн. паунда. Далглиш е Бог, но аз не вярвам трябва ми някой(Джерард), който да ми върне вярата, но дали и на този някой вече му е останала капка варя ? Колкото и да си мислех, че трябва да завърша с "не му е останала", ще завърша с едно просто изречение : "Вярата ще дойде във вторник, надявам се..."

ти как виждаш идола ти от дете да има топки да пуска малките докрая на сезона? това няма как да стане,ама поне се надявам хенри да му набие шут в гъза,че да ни отърве от легендарното му присъствие... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 мар 2012 23:09

На мен наистина ми е много мъчно в какво се превърна отбора ни. Просто не виждам как от претендент за титлата се превърнахме в отбор борещ се за влизане в Лига Европа... Наистина много ми е мъчно. 3-ти пореден сезон ще завършим извън топ4, което както и да го погледнеш си е много зле за отбор от калибъра на Ливърпул. Не знам защо нещата не се получиха при Кени... В началото като дойде мачкахме и от долна част на таблицата ни изведе почти до топ4... Тогава започна новия сезон и изведнъж всичко това се изгуби... След днешната загуба започнах да се замислиям дали вече си струва Далглиш да е начело, въпреки, че обича толкова много клуба, защото просто не се получават нещата... Един Хендерсън, който дойде в клуба със статуса на едва ли не следващата голяма звезда на Англия играе като някой аматьор. В Съндърланд съм го гледал и играеше много по-добре. Адам, който влачеше целия Блекпул сега е един средняк. Просто сравнете едно елментарно ценриране на Адам в Блекпул и в Ливърпул. Даунинг, който за Вила от време на време се разписваше, сега сякаш е сложен на терена да наблюдава отблизо мача... Керъл, който в Нюкасъл беше звезда, дойде в Ливърпул и стана буквално една мишка... Суарез, който имаше средно по 1 гол на мач за Аякс, сега средно има по под 0.3 гола на мач... Енрике, който беше един от най-добрите бекове в Англия сега е просто някой от ранка на на КПР, Болтън и т.н. Да не говорим и за спада в играта на Каут... Аз просто сигнах до заключението, че Кени не може да ги тренира както трябва... Един Хендерсън, който за повече от половин година трябваше да си е подобрил уменията, играта, погледа до такава степен, че наистина да струва 16 милиона той още си стои на това ниво с което дойде. Адам, който влачеше на гърба си Блекпул не може да центрира като хората и какви дузпи бие... Все пак преминава се в друг отбор, трябва да се адаптира, но те нещата вървят от добро към лошо. Така добре започна Адам сезона, с изключение на мача с Тотнъм, а сега не може да центрира като хората... И толкова ли по дяволите не може да се потренира да се бие тази смотана дузпа??? Даунинг колкото и зле да е при добри тренировки според мен би отбелязал поне 1 гол или би имал поне 1 асистенция за толкова много изиграни мачове, защото такава успеваемост е смешна... Керъл колкото и да е тромав, колото и сакат да изглежда в Нюкасъл отбеляза цели 11 гола за 1 полусезон... Нали сменя отбора разбираемо е да има спад, но чак такъв спад според мен не е нормален. И най-лошото няма никакво подобрение... Суарез, който има видими проблеми със завършването на атаките продължава да прави малоумни пропуски и не разбирам защо Кени не наблегне на завършването на тези прослувути атаки??? Защо не се оттренира точно този елемент??? И защо по дяволите не остави Енрике да се излекува от тази контузия за да може след това да играе на 100%, ами го мъчи??? А ако няма никаква контузия, е тогава това говори наистина много зле за Далглиш... И някак си не разбирам как играч като Каут изведнъж губи формата си??? Защо като цяло виждам този спад в играта на всички играчи... Сякаш го няма онова настроение, с което се довърши сезон 2010-2011... И сега остават за мен няколко варианта: 1) Уволняват още сега Далглиш и доиграваме сезона, 2) Далглиш остава до края на сезона и в зависимост от резултат се решава дали ще го махат или ще стои, което според мен е най-добрия вариант и 3) Далглиш остава начело въпреки всичко и ако ивентуално пак няма никакъв резултат го махат по средата на следващия сезон, което за мен е възможно най-лошия сценарий... И все пак ако зависеше от мен бих му дал да доиграе сезона ако има някаква съществена промяна и отбора някак си тръгне нагоре нека остане, но ако продължава така... Еми сори Кени при всичкото ми уважение просто вече не ставаш за тази работа, но все пак ти оставаш ЛЕГЕНДА.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red till Dead
Контакти:

Мнениеот Red till Dead » 10 мар 2012 23:15

Слаб сезон за Ливърпул.. В края на миналия сезон гледах Краля какво върши и се надявах следващия сезон да влезем в четворката. За момента това остава мираж.... Както и по-нагоре се каза, платиха се ужасно много пари за ритнитопковци. Хендерсън отначало не го харесвах, Даунинг и Адам не впечатляват особено. Може би и расисткия скандал на Суарес и контузията на Лукас повлияха на това точно сега да се намираме на 27 точки зад водача в класирането. Винаги чакаме нашия ВЕЛИК капитан да вдъхне надежда, както винаги го е правил, но дали само той е нужен? Надявам се да победим във вторник, да почетем по подобаващ начин 120 годишнината на клуба. Искрено се надявам още през следващия трансферен прозорец да се отървем от ненужните фигури дошли в отбора миналата година.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 мар 2012 23:28

И все пак остава един човек, който винаги ще си остане най-големия за мен, който ни е изправял в много ситуации, за когото просто думите не стигат и който за съжаление след няколко години няма да го има - СТИВЪН ДЖЕРАРД

Изображение
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 мар 2012 23:30

Това, което се случва в момента с "Ливърпул", е нормално да тревожи хората, които ги харесват. Нещо не се получава за съжаление в тима на "червените", но сериозният проблем е времето. В днешния футбол никой не ти дава време, за да изградиш отбор. Всичко се иска на мига, а точно това може да е пречката към осъществяването на силен "Ливърпул". На мнение съм, че купените играчи миналото лято имат място в тима, но към тях трябва да се добави още малко класа. Спечели ли се и втората купа, този сезон определено няма да е провал. Вярно, да играеш срещу "Сити" за суперкупата не като шампион, а носител на втория по престиж трофей, не е много добре. Но това ще бъдат две купи.
Да, участието в Лигата върви към провал, но дали това в момента е най - важното. Още загубата на точки срещу слабаците подсказваше трудности, макар че изобщо не очаквах случилото с "Ливърпул" да е така, както се получава.
Времето ще покаже какво ще стане, но не привързвайте с оценките. Горчивият привкус може да се превърне в сладко усещане следващия сезон, когато футболистите трябва да са обиграни.
Първата титла след суша никога не е лесна. Загубената през 2009 беше изключително тежък психологически удар и той още ехти за жалост. На световния футбол му трябва силен "Ливърпул", а не на нивото на "Манчестър", който пада от отбори като "Ротор" или "Базел".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 мар 2012 23:33

Alonso_Massa написа:И все пак остава един човек, който винаги ще си остане най-големия за мен, който ни е изправял в много ситуации, за когото просто думите не стигат и който за съжаление след няколко години няма да го има - СТИВЪН ДЖЕРАРД

Изображение

и който за съжаление НИКОГА няма да е шампион на англия...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 мар 2012 23:41

john barnes написа:
Alonso_Massa написа:И все пак остава един човек, който винаги ще си остане най-големия за мен, който ни е изправял в много ситуации, за когото просто думите не стигат и който за съжаление след няколко години няма да го има - СТИВЪН ДЖЕРАРД

Изображение

и който за съжаление НИКОГА няма да е шампион на англия...

Наистина това е много гадно. Винаги когато се сетя, че този велик човек, който през всичките моменти трудни, велики и т.н. беше, е и ще бъде с нас никога няма да вдигне тази купа се натъжавам някак си ми става гадно... Защото този човек можеше да се махне много отдавана и да стане шампион с Челси, Юнайтед, Реал и т.н., но той избра да бъде при нас независимо от всичко и това го прави много по-велик от Меси, Роналдо, Ролдиньо, Бекъм и другите които не знаят колко горчива е загубата. Думите не сстигат за Джерард, но аз ще се опитам да го кажа с една - РЕСПЕКТ!!!

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 10 мар 2012 23:51

Не гледах последния мач (със Съндерланд), но хубавото е че псувните след мача са по-малко от обикновенното.
Ясно е че само със статистика няма да стане. Всички нови попълнения на Кени (може би без това на Коатес) са на играчи с отлични статистики. Но играещи заедно не е достатъчно да направят 5 поредни победи за Ливърпул. Това е големия проблем и все нещо липства... То е ясно че ще мине време, но като че ли добрите резултати от края на миналия сезон направиха очакванията големи.
На Фърги му отне едно време 5 години да му тръгне отбора; а колко треньори минаха през Сити преди да може да се бори за титлата? Да не говорим за треньорските смени в Челси; А Арсенал нямат дори тенекиена купа от 7 години-без смяна на треньор. Да бе играят в шампионската лига ама си отпадат редовно и много често става с разлика.
Мисля че на Ливърпул такова участие като на Арсенал или на Юнайтед (те и в двете лиги бяха смачкани) не ни трябва. Ако ще играем там то поне трябва да имаме достоен отбор който да се изправи срещу най-силните и да ги победи или поне да загуби достойно.
Такъв отбор не става лесно и ще мине време. Ювентус мина през ада и многото треньори за да може да е отново конкурентен в Серия А и да почне да играе КАТО ОТБОР. Сега треньор им е (пиша с големи букви) Бивша Легенда на Клуба – Антонио Конте. До миналата година Ювентус беше смешен и имаше слаби резултати както е Ливърпул в момента. Има една разлика, че Ливърпул мина през контузия на капитана, излишно наказан основен играч, но въпреки това отбора взе една „малка“ купа. Взе я по Ливърпулски-по трудния начин. Все още духа на отбора е ЖИВ. Така че въоръжете се с търпение. Да напомня отново - Юнайтед бяха толкова смешни преди Фърги да ги вземе, а и той като ги взе докато не взеха първия трофей бяха пълни нещастници (и моля който не е играл спорт тото 1 да не коментира великия Юнайтед). Тяхната история е описана много добре в подписа на един от вас.
Ще има още трудни времена, обаче нещата ще се получат. На всички е ясно, че Енрике а добър защитник, но е гола вода в нападение (затова и няма да види Европейско). Интересно е че много фенове му се кефеха най-вече защото трансфера бил евтин. Забравете парите. Играчите или го могат или не. Понякога напасването към отбора също има значение. В случая с Адам например е че той не трябва да играе във всички мачове за да е полезен и ефикасен. За Каръл е ясно че не става за Ливърпул (нещо като трансфера на Роби Кийн, въпреки че на него не му се даде достатъчно време), само дето няма да може да го върнем на Нюкасъл. Кара трябва да си ходи, както и Аурелио и Кайт. Но чистката този път ще е по-малка (не 26 играча) и следващата сезон ще е по-добър.
Тези промени ще станат рано или късно иначе Кени ще се провали.
Засега, нека гледаме за следващия мач – дербито с Евертън. Може би тогава играчите ще покажат защо носят червената фланелка?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 мар 2012 00:31

Ще оспоря автора с две точки:
1. В последните си мачове Ливърпул видимо изгуби мотивация да играе в шампионата и усилията му са насочени към двете местни купи. Едната вече е във витрината.
2. Въобще не ми хареса това, че подценява направеното от отбора, за да вземе Карлинг Къп. Едва ли не финалът трябваше да е спечелен от Кардиф. Ами нека напомним от колко време Ливърпул не беше играл финал, от колко мнооого време не беше стъпвал на Уембли. Кардиф от своя страна в последните години са калени в подобни решаващи мачове (сложи плейофните им участия и даже мисля играха някакъв финал за някоя от двете местни купи), познават и атмосферата на новия Уембли доста по-добре. Всичко това, малко или много, колкото и да не ви се вярва, играе много роля в подобен финален мач. Още нещо, с което Ливърпул заслужаваше тази купа, бе отстраняването на отбори като Челси и Ман Сити до финала. Повече няма, какво да говорим.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 11 мар 2012 00:56

Пълно с малоумници ,които не оценят това ,че играят във някога великият Ливърпул ...

Върни се в “Ливърпул”