Мнениеот Alonso_Massa » 10 мар 2012 23:09
На мен наистина ми е много мъчно в какво се превърна отбора ни. Просто не виждам как от претендент за титлата се превърнахме в отбор борещ се за влизане в Лига Европа... Наистина много ми е мъчно. 3-ти пореден сезон ще завършим извън топ4, което както и да го погледнеш си е много зле за отбор от калибъра на Ливърпул. Не знам защо нещата не се получиха при Кени... В началото като дойде мачкахме и от долна част на таблицата ни изведе почти до топ4... Тогава започна новия сезон и изведнъж всичко това се изгуби... След днешната загуба започнах да се замислиям дали вече си струва Далглиш да е начело, въпреки, че обича толкова много клуба, защото просто не се получават нещата... Един Хендерсън, който дойде в клуба със статуса на едва ли не следващата голяма звезда на Англия играе като някой аматьор. В Съндърланд съм го гледал и играеше много по-добре. Адам, който влачеше целия Блекпул сега е един средняк. Просто сравнете едно елментарно ценриране на Адам в Блекпул и в Ливърпул. Даунинг, който за Вила от време на време се разписваше, сега сякаш е сложен на терена да наблюдава отблизо мача... Керъл, който в Нюкасъл беше звезда, дойде в Ливърпул и стана буквално една мишка... Суарез, който имаше средно по 1 гол на мач за Аякс, сега средно има по под 0.3 гола на мач... Енрике, който беше един от най-добрите бекове в Англия сега е просто някой от ранка на на КПР, Болтън и т.н. Да не говорим и за спада в играта на Каут... Аз просто сигнах до заключението, че Кени не може да ги тренира както трябва... Един Хендерсън, който за повече от половин година трябваше да си е подобрил уменията, играта, погледа до такава степен, че наистина да струва 16 милиона той още си стои на това ниво с което дойде. Адам, който влачеше на гърба си Блекпул не може да центрира като хората и какви дузпи бие... Все пак преминава се в друг отбор, трябва да се адаптира, но те нещата вървят от добро към лошо. Така добре започна Адам сезона, с изключение на мача с Тотнъм, а сега не може да центрира като хората... И толкова ли по дяволите не може да се потренира да се бие тази смотана дузпа??? Даунинг колкото и зле да е при добри тренировки според мен би отбелязал поне 1 гол или би имал поне 1 асистенция за толкова много изиграни мачове, защото такава успеваемост е смешна... Керъл колкото и да е тромав, колото и сакат да изглежда в Нюкасъл отбеляза цели 11 гола за 1 полусезон... Нали сменя отбора разбираемо е да има спад, но чак такъв спад според мен не е нормален. И най-лошото няма никакво подобрение... Суарез, който има видими проблеми със завършването на атаките продължава да прави малоумни пропуски и не разбирам защо Кени не наблегне на завършването на тези прослувути атаки??? Защо не се оттренира точно този елемент??? И защо по дяволите не остави Енрике да се излекува от тази контузия за да може след това да играе на 100%, ами го мъчи??? А ако няма никаква контузия, е тогава това говори наистина много зле за Далглиш... И някак си не разбирам как играч като Каут изведнъж губи формата си??? Защо като цяло виждам този спад в играта на всички играчи... Сякаш го няма онова настроение, с което се довърши сезон 2010-2011... И сега остават за мен няколко варианта: 1) Уволняват още сега Далглиш и доиграваме сезона, 2) Далглиш остава до края на сезона и в зависимост от резултат се решава дали ще го махат или ще стои, което според мен е най-добрия вариант и 3) Далглиш остава начело въпреки всичко и ако ивентуално пак няма никакъв резултат го махат по средата на следващия сезон, което за мен е възможно най-лошия сценарий... И все пак ако зависеше от мен бих му дал да доиграе сезона ако има някаква съществена промяна и отбора някак си тръгне нагоре нека остане, но ако продължава така... Еми сори Кени при всичкото ми уважение просто вече не ставаш за тази работа, но все пак ти оставаш ЛЕГЕНДА.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]