Да,играта този сезон не ни е особено стабилна.
Но все пак на директна елиминация е малко по-различно и за мен няма отбор който да ни се опре.
Да не забравяме че като взехме ШЛ станахме пети.
къде да пиша....????
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: къде да пиша....????
ей такива като тебе,"styopa" са проблема на ПУУЛ....седиш си в собствената миризма и се кефиш.аз гледам мачове на любимия тим от 25 години (естествено когато съм можел), и много се чудя на такива дребни душици ,които се кефят на 2 финала (с които рафата няма много общо) и са готови още 20 години да дишат прахта на МЮ,Челси и т.н. ти явно не разбираш ,че титлата е много по-важна от турнирните мачове,които от време на време печелим. ако не виждаш ,че с всяка година вървим надолу.... не мога да ти помогна. не може отбор ,който десетилетия е диктувал играта на острова да изглежда толкова жалък вече години . предполагам си се радвал и на 5-те купи при улие..... но това не може да бъде тавана на ПУУЛ !!!!!!!20 години чакаме титла и с ТУПАНА няма да я вземем... аз поне така я виждам тая игра....да си жив и здрав,нямам намерение да влизам в полемика с такива като теб, живей си с поставените ниски цели и се наслаждавай на постигането им...... 

gugushito написа:ей такива като тебе,"styopa" са проблема на ПУУЛ....седиш си в собствената миризма и се кефиш.аз гледам мачове на любимия тим от 25 години (естествено когато съм можел), и много се чудя на такива дребни душици ,които се кефят на 2 финала (с които рафата няма много общо) и са готови още 20 години да дишат прахта на МЮ,Челси и т.н. ти явно не разбираш ,че титлата е много по-важна от турнирните мачове,които от време на време печелим. ако не виждаш ,че с всяка година вървим надолу.... не мога да ти помогна. не може отбор ,който десетилетия е диктувал играта на острова да изглежда толкова жалък вече години . предполагам си се радвал и на 5-те купи при улие..... но това не може да бъде тавана на ПУУЛ !!!!!!!20 години чакаме титла и с ТУПАНА няма да я вземем... аз поне така я виждам тая игра....да си жив и здрав,нямам намерение да влизам в полемика с такива като теб, живей си с поставените ниски цели и се наслаждавай на постигането им......
Честно казано адски се съмнявам да си гледал от 25 години но как да е..
В самата тема е адски безумна.В последния мач си играхме 2 началото 4-4-2
Бенаюн ляв халф(където си играе 90% от мачовете още от Уест Хям и Сантандер), а в края след като влезе Акуилани си играхме типичната за нас 4-4-1-1 в която десен халф беше Каут
а централен нападател Торес.Къде видя че Торес бил дясно крило не знам.
По темата където я отвори за Бенитез.Ако погледнеш титулярния състав който имаме всички са страхотни футболисти дошли с минимум средства.Аз лично предпочитам така от колкото да дойде чичко паричко да налее един влак с пари(примери колкото щеш)и като реши че не му е интересно да изпаднем в по-долните групи .И тъй като на този етап очевадно сме леко финансово нестабилен клуб за мен по-добър от Бенитез може би няма да намерим..
Последно това че съм седял в собствената си миризма или че съм дребна душица... го отдавам или да си малоумен или нещо проблем с наркотиците.... ти си знаеш най-добре
Не виждаш,защото няма как да стане това...Лил щяха да ги бият не с 1-0,ами поне с 3-0.niki87 написа:Е добре де-поизхвЪрлих се малкоНо определено не виждам как с тази си игра Ливърпул ще спечели Лига Европа
Към авторът:Влез в сайта на клуба и там имаше едно Report или Message to the club....Преди така беше.Там пишеш,изпращаш го и мисля,че някои се четат.Но какво ще постигнеш,да не мислиш,че си само ти от негодуващите или,че ще те послушат собствениците