ВЛ: Челси - Ливърпул | 04.10.2025г. | 19:30ч. FT 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ВЛ: Челси - Ливърпул | 04.10.2025г. | 19:30ч. FT 2:1

Мнениеот wolf » 06 окт 2025 09:20

zdravkos написа:
john barnes написа:
zdravkos написа:
wolf написа:
ihtiandar написа:Айде тука пак цъфнаха ,,ХЕЙТЪР ФЕНОВЕ"-Джон Барнс и сие.Миналатагодина беше Флоп,след като станахме шампиони не са акали бая време и пак цъфнаха.LIVERPOOL F O R E V E R....

Защо, ти доволен ли си от тая пародия на игра от началото на сезона и че нямаме един нормален мач спечелен навреме?
Добро утро Изображение
След три загуби се започна със смяна на треньора и т.н. ТОВА не е сериозно!
Играта ни ще се изчисти и през декември ще се видят и резултатите ...
Имайте търпение и наздраве!

Ква игра ше чистиш през декември? Дотогава ще се бориш за топ4,а не за титла! Никой няма да те чака,това е ВЛ. Флопи ВЪН!!!

Дано си наясно, че титли не се печелят през ноември, отделно от това половината ни отбор е нов!

Но след като се налага да ги пишем тези неща отново, явно е безсмислено да се опитваме да наливаме нещо в кацa без дъно!

Изображение

Ще ти го повторя и моля те прочети го бавно - играем скапан неефективен футбол с милион подавания и пълна липса на острота. Мога да ти гарантирам че това няма нищо общо със новите

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 06 окт 2025 09:48

Не беше приятна седмица. Великият Ливърпул, три пъти победен. Хейтърите се празнят от удоволствие, виждам че и тук има такива "уж" подкрепящи отбора. С някакво извратено удоволствие плюят и се гордеят със себе си.
Ливърпул ще се вдигне. Вие - не.
YNWA

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 06 окт 2025 10:22

От началото на сезона (че и края на миналия) - никаква игра, никакъв отборен облик. Всички трансфери навременни, с изключение на Исак. Цяло лято за обиграване - резултатът е в първото изречение. Индивидуалната форма на 90% от играчите - слаба. Конате още сега да го засилваме без пари, като Коледен подарък на деБелия балет. Някой, ако дава половината похарчени пари за Фримпонг, Кер(кен)ез и Вирц - да ги взима, с бонус тутурутка от кака Линда. Египетският обладател на всички статистики, от 6 месеца е кръгла нула, както и в мача с Челси. Е, и тук е най-най, защото неговата нула е най-кръглата. Като гледам през плет, отдалече, се въздържам да нарочвам виновници - бостънски ли, каспичански ли, кака Линда ли, Слот/Флоп ли, портиера на Анфийлд ли... Има още много мачове, ама и доста минаха. В тях не забелязах никаква реакция - нито в играта, нито в индивидуалната форма. Което ме прави песимист и изпълнен с недоверие в качествата на отговорните/виновните, които трябва да работят за подобрение на ситуацията.
При Клоп, независимо от резултатите, на които и да са 50 мача с доста напрягане можех да намеря един, в който съперникът ни е надиграл... А сега бием с класа, падаме с клизма, като при всички случаи игра няма. По пътя на логиката, излиза, че класа и клизма са синоними... Дано да греша, но ни чака сезон на клизми от класа...
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 окт 2025 20:46

Вчера "непобедимите" Палас ядоха дървото от Евертън.
Този Челси успя да падне от Юнайтед...
По начина на водене на трите последни мача и смените, мога с голяма вероятност да съм прав да кажа,че Слот е паникьосан и не знае какво да направи.
Дано тази пауза му подейства положително,че идва дерби с Юнайтед.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 06 окт 2025 22:13

lyubomir_v написа:Не беше приятна седмица. Великият Ливърпул, три пъти победен. Хейтърите се празнят от удоволствие, виждам че и тук има такива "уж" подкрепящи отбора. С някакво извратено удоволствие плюят и се гордеят със себе си.
YNWA

Хората дето критикуват критикуващите винаги съм се чудел какъв херц използват??? Човек не може да каже нищо, дори когато се нижат загуби, а играта беше ужасна, даже още от преди това! Моля?!?!?!? Извинете ама това е форум, тук се говори, обсъждаме, крикитикува се...и хвали, когато има за какво! Аре малоумници, като теб, редника и третия - ония бавния да не дават наклон на останалите!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 06 окт 2025 22:23

Повтаряте като латерни "само бостънските, обичам бостънските, великият ливърпул, liverpool forever, ynwa" И НИЩО ДРУГО. Ама нищо!!!! Ако се обадиш против нещо или това защо онака - край! Хора срам ме е че подкрепяме един и същ отбор. Винаги съм мислел, че тъпаците подкрепят Юнайтед и Челси, но май феновете на лондончани са къде, къде за предпочитане.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 окт 2025 12:52

an4o_321 написа:Хората дето критикуват критикуващите винаги съм се чудел какъв херц използват??? Човек не може да каже нищо, дори когато се нижат загуби, а играта беше ужасна, даже още от преди това! Моля?!?!?!? Извинете ама това е форум, тук се говори, обсъждаме, крикитикува се...и хвали, когато има за какво! Аре малоумници, като теб, редника и третия - ония бавния да не дават наклон на останалите!

Ти в случая какво точно правиш, ..... "многоумник"?
Наклон ли се опитваш да даваш или акъл, ... щото ако е второто, по-добре недей - не си човекът.
... или форумът е "форум" само когато всички около нас споделята нашето мнение?

... и моля, не си позволявай с лека ръка да обиждаш - и без това останахме една шепа ентусиасти за да се храним взаимно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 07 окт 2025 13:40

an4o_321 написа:
lyubomir_v написа:Не беше приятна седмица. Великият Ливърпул, три пъти победен. Хейтърите се празнят от удоволствие, виждам че и тук има такива "уж" подкрепящи отбора. С някакво извратено удоволствие плюят и се гордеят със себе си.
YNWA

Хората дето критикуват критикуващите винаги съм се чудел какъв херц използват??? Човек не може да каже нищо, дори когато се нижат загуби, а играта беше ужасна, даже още от преди това! Моля?!?!?!? Извинете ама това е форум, тук се говори, обсъждаме, крикитикува се...и хвали, когато има за какво! Аре малоумници, като теб, редника и третия - ония бавния да не дават наклон на останалите!

Ачка, ти сигурно си голям "умник", макар че съм чел твои коментари и не съм убеден в това. Търпение, силна храна и по-малко злоба. Жив и здрав

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 07 окт 2025 14:15

an4o_321 написа:Повтаряте като латерни "само бостънските, обичам бостънските, великият ливърпул, liverpool forever, ynwa" И НИЩО ДРУГО. Ама нищо!!!! Ако се обадиш против нещо или това защо онака - край! Хора срам ме е че подкрепяме един и същ отбор. Винаги съм мислел, че тъпаците подкрепят Юнайтед и Челси, но май феновете на лондончани са къде, къде за предпочитане.

Що за теб Ливърпул не е ли Велик? Нещастник, щом предпочиташ феновете на Юнайтед, бегай у лево у техния форум и не скачай тука като петле. Гледай да не се задавиш с някоя плюка че си се запенил нещо в устата

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 окт 2025 04:17

Като цяло, не знам кой точно влиза в категория "плювалник", има такива които обиждат играчите, но подкрепят треньора. Други пък обиждат треньора, но се кефят на някои играчи без значение какво играят. Аз се стремя да гледам мач за мач, като има 3ма души (Салах, Ван Дайк и Алисон) , които с игрите си последните 7,8,9 г заслужиха (поне за мен) място в историята на Ливърпул и бих казал, че биха влезли в идеалния отбор на легендите не на последните 30, а 50 г. Аз примерно затова си затварям очите, когато направят 2,3 слаби мача, хоарата са дали толкова много на отбора, че е смешно да биват нареждани след някаква грешка. Като цяло аз се интересувам от играта на отбора и как се развива всичко на терена.Това е и причината да се обърна от супер оптимиста от преди 5г до "недоволния" от началото на сезона. Ще изчакам още 3,4 кръга и ако няма подобрение, ще направя едно сравнение с началото на сезон 16/17, защото точно онази есен ме накара да стана непоправим оптимист за Ливърпул тогава. Какви са разликите, които виждам аз за себе си в играта, без значение как се казва треньора или играча.

Върни се в “Ливърпул”