Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
И... сега има ли някой има ли някаква ТОЧНА представа какво правят с тия "проклети" трансфери сега босовете? Налитат да вземат Исак (доста, ама бих рекъл доста скъп играч, който според мен не струва тия 150 млн лири. ИЗОБЩО) !!! А днес пък чета, че е "бил" осъществен контакт с Родриго Гоеш от Реал ??? Не се мисля за светило във футбола, но не мисля, че ако имаме 6-7 или повече супер звезди като нападатели.... . че ..... - все ще побеждаваме ??? Ако отзад ( в защита и дефанзивни халфове) сме слабички(каквито се оказа , че сме в последните 2-3 години) - то колкото и да "вкарваме... все трябва и да не ни порят всякакъв вид там някакви посредствени нападатели... защото тази игра все пак е на това - да не ти вкарат повече отколкото си вкарал??? Нещо не "вдевам" както е в реклатмата за маке-наденицата и "компиро" ... Не искам и тази година да гледам некви инфарктни срещи в които отбори като Евертън и Нотингам , ще ни държат под напрежение до последния съдийски сигнал.
- KOPScousers
- Контакти:
Екитике е брутално добър играч!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Toni_BG написа:И... сега има ли някой има ли някаква ТОЧНА представа какво правят с тия "проклети" трансфери сега босовете? Налитат да вземат Исак (доста, ама бих рекъл доста скъп играч, който според мен не струва тия 150 млн лири. ИЗОБЩО) !!! А днес пък чета, че е "бил" осъществен контакт с Родриго Гоеш от Реал ??? Не се мисля за светило във футбола, но не мисля, че ако имаме 6-7 или повече супер звезди като нападатели.... . че ..... - все ще побеждаваме ??? Ако отзад ( в защита и дефанзивни халфове) сме слабички(каквито се оказа , че сме в последните 2-3 години) - то колкото и да "вкарваме... все трябва и да не ни порят всякакъв вид там някакви посредствени нападатели... защото тази игра все пак е на това - да не ти вкарат повече отколкото си вкарал??? Нещо не "вдевам" както е в реклатмата за маке-наденицата и "компиро" ... Не искам и тази година да гледам некви инфарктни срещи в които отбори като Евертън и Нотингам , ще ни държат под напрежение до последния съдийски сигнал.
Втори подобен пост в рамките на дни. Ти , случайно да ги даваш тези пари за трансфери, че мрънкаш? До сега плюехме американците, че са стиснати - сега отвориха кесията и вече се намериха някои, които им държат сметка. Този не струвал толкова, от оня нямаме нижда.Ти ли си главният им анализатор, че само роптаеш?
За защитата има 1 месец за подсилване, какво си се разбързал. Имаме нужда от 1 централен защитник и толкоз.
Aз само не знам защо защитника не изби, а прескочи топката и я остави на Салахов, да си вкара на спокойствие, но целия Х полудя по Екетике! Вече му дават Златната топка, от една доста щастлива асистенция...
- KOPScousers
- Контакти:
Тез тигри от 3 статични положения ни вкараха 2 гола. Отзад работата хич не е добре, май. Колкото сме добре отпред, толкова ни няма отзад. :mrgreen:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Вчера имах удоволствието да изгледам и двата мача, ще напиша кратър разбор от моята перспектива.
Първия мач бих отличил МакАлистър, Къртис, Рио и Трей, Нунез и Елиът вложиха доста старание, но смятам че изиграха последния си мач за нас.
Втория мач доста силно впечатление ми направи Екетике (честно казано не очаквах точно такъв тип играч, предвид не малките му габарити, подвижен е, технически добре, умее добре да гардира топката и да играе бързо с 1-2 докосвания), доста желание видях от Керкез, Фримпонг и Виртц (определено обаче все още се интегрират към стила на отбора и нещата ще стават все по-добре), усеща се някаква химия между Салах и Виртц, което доста радва окото. Собослай продължава да надгражда и до момента, според мен в предсезонната подготовка той е в най-добра форма.
Накратко - голям живец в отбора, в края на миналия сезон се забелязваше на моменти липса на хъс, старание и желание, което е абсолютно нормално предвид средната възраст и пасивността в последните трансферни прозореца. Гответе се за страхотни мачове, защото тези момчета ще ни радват много, не само с победи, а и с красива игра!
YNWA
Първия мач бих отличил МакАлистър, Къртис, Рио и Трей, Нунез и Елиът вложиха доста старание, но смятам че изиграха последния си мач за нас.
Втория мач доста силно впечатление ми направи Екетике (честно казано не очаквах точно такъв тип играч, предвид не малките му габарити, подвижен е, технически добре, умее добре да гардира топката и да играе бързо с 1-2 докосвания), доста желание видях от Керкез, Фримпонг и Виртц (определено обаче все още се интегрират към стила на отбора и нещата ще стават все по-добре), усеща се някаква химия между Салах и Виртц, което доста радва окото. Собослай продължава да надгражда и до момента, според мен в предсезонната подготовка той е в най-добра форма.
Накратко - голям живец в отбора, в края на миналия сезон се забелязваше на моменти липса на хъс, старание и желание, което е абсолютно нормално предвид средната възраст и пасивността в последните трансферни прозореца. Гответе се за страхотни мачове, защото тези момчета ще ни радват много, не само с победи, а и с красива игра!
YNWA