ВЛ: Евертън - Ливърпул 17.10.2020 |14:30| 2-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Евертън - Ливърпул 17.10.2020 |14:30| 2-2 FT
Лек мъж, ма'ни тия басове. Дано не ти се върже някой, че ще почнеш да правиш магии, ще си бъркаш по гАза, ще мажеш клавиатурата с л@йна и всякакви други щуротии. кАжи с'я на Клоп кога ще му мажем ските?
Hala Madrid
realist написа:Беше 2.30 до преди 2 дни, явно са го качили заради контузията на ВВД. Променяме тогава, 1:4. 1000 за 4000. Айде, лъвче, докажи вярата. Приеми го като бас и предизвикателство
12 500 za 50 000 приемаш ли?В евро и нотариално?Ако знаеш за какво ти пиша и можеш да броиш дотолкова!
Формата е временна,класата е вечна!
realist написа:Айде, вярващ, пред всички те предизвиквам на този залог. Приемаш ли?
Не. Никога не залагам, въпрос на принципи! Но ти спокойно можеш да заложиш за Шефийлд и Уест Хям. Както беше заложил за... Залцбург ли беше? Или Барса? Вече не помня колко коли си купи от загубите на Пуул...
Пък и нямам какво да доказвам на доказан трол. Появата ти точно сега говори достатъчно. Отсъствието ти толкова време - още повече.

gogovcite написа:Лек мъж, ма'ни тия басове. Дано не ти се върже някой, че ще почнеш да правиш магии, ще си бъркаш по гАза, ще мажеш клавиатурата с л@йна и всякакви други щуротии. кАжи с'я на Клоп кога ще му мажем ските?
Само като видя "фен на Ливърпул" с подпис отдолу Hala Madrid и нещата приключват.
LFC06 написа:realist написа:Беше 2.30 до преди 2 дни, явно са го качили заради контузията на ВВД. Променяме тогава, 1:4. 1000 за 4000. Айде, лъвче, докажи вярата. Приеми го като бас и предизвикателство
12 500 za 50 000 приемаш ли?В евро и нотариално?Ако знаеш за какво ти пиша и можеш да броиш дотолкова!
Имате си нов комик тука, честито

Пич, не мога да броя до толкова, това са баси сумите. Сигурно си някъде в десетката на Форбс. Евала!

Real написа:realist написа:Айде, вярващ, пред всички те предизвиквам на този залог. Приемаш ли?
Не. Никога не залагам, въпрос на принципи! Но ти спокойно можеш да заложиш за Шефийлд и Уест Хям. Както беше заложил за... Залцбург ли беше? Или Барса? Вече не помня колко коли си купи от загубите на Пуул...
Пък и нямам какво да доказвам на доказан трол. Появата ти точно сега говори достатъчно. Отсъствието ти толкова време - още повече.
Много ми е интересно какво визираш с "точно сега". След равенство с Евертън, което ни е абониран резултат на Гудисън? На 3 точки от водача, в тройката? Кое е "точно сега"? Не е като да не натрупахме загуби в последните месеци. Праха ни като брашнян чувал - 0:4, 2:7, отпадане от купи. Та "точно сега" по-зле ли е?
realist написа:Много ми е интересно какво визираш с "точно сега".
Ами... това, което ти визираш:
realist написа:След като първенството за нас приключи още в 5-ти кръг, а в ШЛ най-много да минем групата...
Когато първенството не приключва в 5-ти кръг, когато газим с по един равен на 20+ мача, когато "Безтитленикът" вдига титли, когато "Некомпетентния", с някакви анонимници като Трент и Робо и някакви звезди от Сотон и Рома изгради най-скъпият отбор в света - тогава те няма никакъв. Звук не излиза от къртичинката, камо ли някое носле да се подаде. Знам, че тогава си се подвизавал из елитни форуми с Пеп, Съра и чичо Митко. Ама въпросът е: сега защо се появи сред пропадналата сбирщина дилетанти тук?
Както и да е, добре дошъл! Троловете винаги са ме забавлявали. (...макар че понякога ми дожалява, признавам.)
realist написа:LFC06 написа:realist написа:Беше 2.30 до преди 2 дни, явно са го качили заради контузията на ВВД. Променяме тогава, 1:4. 1000 за 4000. Айде, лъвче, докажи вярата. Приеми го като бас и предизвикателство
Имате си нов комик тука, честитоСигурно е много забавен.
![]()
Пич, не мога да броя до толкова, това са баси сумите. Сигурно си някъде в десетката на Форбс. Евала!
У вашто село със сигурност съм първенец.Офертата още важи,или се наака?
Формата е временна,класата е вечна!