JorkoByrborko69 написа:Тъй като стана "дискусия" за ползата от "капитана" и "качествата" му, не се сдържах и аз да си дам моето скромно мнение!![]()
Но с какво на мен лично не ми харесва това "момче" ии кои са главните ми недостатъци? Ще споделя моите факти и доводи, ако щете ми се ядосвайте:
1. Човека е като цяло доста "тромав" и всеки един играч набрал малко скорост, си го преминава като "влак малка гара"... Дори играчи с по-слаби технически и футболни умения биха му "скрили топката" ако играят 1vs1!!!
4. Има трагично слаб контрол над топката. В технически аспект по десетобална система бих му дал 3(дори и това е много) !!! Направо е скандално как му отнемат топката, как отскача понякога от крака му и я губи......... А в един шампионски отбор това е повече от зле !!!
Моля, ако може прочувствени реплики и кометари по мнението ми - да си ги спестите, но ако искате, просто говорете по изложените от мен факти: кое не е вярно и защо !?
Всичко е вярно! Най-вече това, че 10 качествени, компенсират напълно, движещия се като "свободен електрон" 11ти нискокачествен!