ВЛ: Ливърпул - Саутхемптън 01.02.2020 |17:00| 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Саутхемптън 01.02.2020 |17:00| 4-0 FT

Мнениеот plmar » 02 фев 2020 23:37

JorkoByrborko69 написа:Тъй като стана "дискусия" за ползата от "капитана" и "качествата" му, не се сдържах и аз да си дам моето скромно мнение! :mrgreen:

Но с какво на мен лично не ми харесва това "момче" ии кои са главните ми недостатъци? Ще споделя моите факти и доводи, ако щете ми се ядосвайте:
1. Човека е като цяло доста "тромав" и всеки един играч набрал малко скорост, си го преминава като "влак малка гара"... Дори играчи с по-слаби технически и футболни умения биха му "скрили топката" ако играят 1vs1!!!

4. Има трагично слаб контрол над топката. В технически аспект по десетобална система бих му дал 3(дори и това е много) !!! Направо е скандално как му отнемат топката, как отскача понякога от крака му и я губи......... А в един шампионски отбор това е повече от зле !!!

Моля, ако може прочувствени реплики и кометари по мнението ми - да си ги спестите, но ако искате, просто говорете по изложените от мен факти: кое не е вярно и защо !?

Всичко е вярно! Най-вече това, че 10 качествени, компенсират напълно, движещия се като "свободен електрон" 11ти нискокачествен!
Изображение

Neo M
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Саутхемптън 01.02.2020 |17:00| 4-0 FT

Мнениеот Neo M » 03 фев 2020 00:06

@JorkoByrborko69, направи справка в някой тълковен речник значението на думата "факт" и после си направи смислов анализ спрямо прочетената дефиниция на анализите си за Хендерсън.
Отделно от това провери медиите по въпроса с капитанската лента на ръката му. Единственато вмешателство по този въпрос на Клоп е в избора за трети капитан, който е Ван Дайк. За позиция едно и две избора беше оставен в ръцете на футболистите. Ако и те като теб са забелязали колко неадекватно се държи в тази роля и въпреки това са го избрали, тогава можем спокойно да ги обявим за мазохисти. Съгласен? :)
П.С.: В допълнение, не помня някой треньор да е оспорил лидерските му умения и да му е отнел лентата, откак Джери се пенсионира и той я сложи на ръката си. Интересно е също, че е втори капитан в национала. Ма на, слепи са тези треньори, пък дори и едни от тях да носи очила.
П.С.2: Видно е, че си правиш гаргара, за да дразниш тези, които ти се връзват, но толкова ли е голямо удоволствието ти от това, че все още не ти е омръзнало и продължаваш в същия дух?

Върни се в “Ливърпул”