JorkoByrborko69 написа:Liverpool_EC написа:nev3rm1nd написа:VDP написа:Жоре, ама ти си крайно упорит и последователен в омразата си към Хендо и Сала, или си бърбориш ей така за спорта, и ника ти не е скучаен!?![]()
Вчера капитана стана играч на мача и се прицели в другият ти любимец. Викаш да продадем Салах, след 11 гола и 5 асистенции в 23 мача и част от най-доброто нападетелно трио в света при 22 победи и 1 равен, защото разбираш ли "пропуските му разстройвали играта на целия отбор", за да вземем Мбапе със заплата по-голяма от тази на цялото това трио и това няма да разбие атмосферата в съблекалнята???
Интересно съждение приятелю, но това не е футбол мениджър и добре, че "Брадаткото си е упорит до безкрай" и не слуша ценните ни съвети, та да имаме "невзрачните" 16 точки преднина и мач пасив в края на Януари!![]()
Вече не си правя труда дори да му чета мненията, а да отговаря да не говорим.
Само ще спомена факта, че Салах е световна класа и че на доста пъти играта ни в офанзивен план е доста по-различна и може да се каже доста неефикасна когато той не е на терена. Да, не успява да вкара много голове напоследък и се "накоми", но повечето пъти той почти сам стига до тези положения и е въпрос на време да започне да вкарва. Просто хората имат доста кратка памет и очакват, че всички ще играят на върха на възможностите си всеки мач, което разбира се няма как да се случи.
Този е най-голямата загуба на време и пространство в интернет. Такива трябва да ги връзват за седалката на стадиона и да им пускат нападението Асаиди-Балотели-Борини, за да се наслаждават на хармонията им в атака![]()
Минамино показа минимума, който се изисква за да бъдеш успешен при Клоп-да бягаш като отвързанТопка много не барна, ама и на това ще му дойде времето по-нататък през сезона.
Мане има мускулен проблем, сигурно ще пропусне Уест Хям, ама след паузата би трябвало да е наред.
Цитат: "...Само ще спомена факта, че Салах е световна класа..." - а кой, кога и къде е казал , че не е ? Кога съм го казал, въпреки , че на моменти -Да , мисля го, че Салах не е чак толкова голяма звезда, а пък и кой от вас не го мисли при тия фрапантни пропуски, при този егоизъм, айде кажи де???? Птам се защо само пишеш излишни неща? Казах и повтарям: Салах е "НЕПОСТОЯНЕН" , редува един два силни мача с 5-6-7 много слаби!!! Той и Стреса са най-големите недоразумения в отбора!? Не може да искаш да си шампоин с 6-7 добри мача за целия сезон в шампионата !!! Но, наистина всеки има право на свое мнение и аз изразявам моето(както и ти твоето, но аз не те обиждам, а тимен да) въз основа на наблюденията си, без да се водя от никакви чувства! Сега разбираш ли какво пиша или да повторя? Май само ти на забелязваш, че освен, че Салах "се лакоми" и не подава, напоследък почти изобщо на съотборниците си, той не е и в състояние да "поема и обработва"от 3-4 топки поне една като хората, сякаш понякога играе с дървени ботуши твоята звезда! Пассовете му поне 35-40% за целия мач - са безобразно неточни...- ако не тия неща които точно в момента не вярваш - сам си потърси някъде точна статистика и ще разбереш за какво точно говоря, и недей да се пениш и палиш, че само ти разбираш... Провери - как звездата му полека полека върви надолу и както казах - максимум след 3-4 години ще е забравен от всички...Повярвай ми разбирачо.... Всеки разбира сам по себе си, и по свой начин футбола... Всеки има право на свое мнение, и ако мислиш, че само твоето е най-обективното, най-ясното и точно... и единствено правилно(щото гледам и ти даваш мнения и се мислиш за експерт, но пък на другите се присмиваш сякаш точно ти си измислил футбола....) си в жестока заблуда. Опитвай се освен чувства, понякога в коментарите си да влагаш и малко факти, и ще бъдеш в час... а сега си смешен с твоите злостни жлъчни и много плоски кометарии.......................................
p.s. Репликата е за тримката: май си пишете ей така за спорта, без да мислите?! Бих попитал само всеки от вас : Някога ритали ли сте топка в живота си...дори ей така на улицата, да не говорим на стадион в отбор и пред публика ??? 1000% съм сигурен , че дори не сте държали в ръце такова чудо !
Жорка, направих изключение и реших да прочета твой коментар въпреки, че знам как само ще разтягаш локуми. Да те попитам ти гледал ли си наш мач, в който играем без Салах? Забелязал ли си каква ни е играта в атака? Това, което прави Салах се нарича поемане на отговорност и не това не е егоизъм или лакомия, сигурен съм че Клоп вижда всичко това и инструкциите са пределно ясни-той е консуматор и трябва да вкарва. Разбира се когато се нагърбиш с отговорност има възможност да пропуснеш, но по този начин се става лидер питай Майкъл Джордан колко пъти е пропускал решителна точка или виж колко фрапантни пропуска имат Меси и Роналдо.
П.п. Ти искаш да ни изкараш че не знаем от коя страна се рита топката...аре молА ти сЪ...