Ливърпул - Световен Клубен Шампион 2019

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Ливърпул - Световен Клубен Шампион 2019

Мнениеот Liverpool_EC » 29 дек 2019 05:27

Ponko написа:
john barnes написа:
Ponko написа:Леле... базикате се с мене че държа на купите, трофеите и тенекиите, а вие се тюхкате за някъв бадж, който няма да можем да носим във ВЛ... :lol: :lol:

Ти как се тюхкаш за чисти мрежи? Ей ти сега чисти мрежи,ама си мълчиш,нали? А иначе все ровеше и изнервяше. Ся няма за кво да се хванеш вече и си по-нисък от тревата.

Е какво да кажа при положение, че имаме чиста мрежа? Не съм доволен от играта на световното, но за сметка на това играхме супер срещу Лестър! Ако играем така с "вълците" не би следвало да имаме проблем!

Понко, ако имаме 5 чисти мрежи поред винаги може да кажеш, че не си доволен от играта на световното. Захвърли всякакви задръжки, бъди себе си на 100% и твори във форума :lol: :lol: :lol: Ако вазата от световното не ти харесва, щото не държи вода и щи увяхне мушкатото може да я върнеш на Клоп и да си поръчаш някоя нова :mrgreen:

Ponko

Re: Ливърпул - Световен Клубен Шампион 2019

Мнениеот Ponko » 01 яну 2020 17:42

ЧНГ да си жив и здрав и да ме радваш още дълго време. Чистите мрежи са едно, но играта не ми хареса... виж играта срещу Лестър ми хареса, но не и тази срещу Уулвс.. какво да се прави.. :oops: :lol:

Върни се в “Ливърпул”