ШЛ: Ред Бул Залцбург - Ливърпул 10.12.2019 |19:55| 0-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: ШЛ: Ред Бул Залцбург - Ливърпул 10.12.2019 |19:55|

Мнениеот realist » 11 дек 2019 00:23

За всички, които са се притеснили за финансовото ми състояние: спокойно! Все пак разумът надделя и заложих само хилядарка. Приятно изгубени пари, хареса ми. С Лестър пак :lol: Отделно сложих една и за Лестър шампион, докато коефициента си го бива. Ей така, за всеки случай. Обичам когато няма как да загубя :mrgreen:
Сега да си бием Уотфорд и отиваме да печелим единствената купа, която нямаме.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 11 дек 2019 01:27

gogovcite написа:Доста критики към отбора след чиста победа с 2 гола на чужд терен в решителен елиминационен сблъсък. Всеки има право да пречупва реалността през собствената си призма...
Аз съм доволен от мача и от отбора. Играхме спокойно, със самочувствие и увереност в победата. Да, играхме за победа и я взехме с лекота.
Сега предстои да се фокусираме във ВЛ и свтовното клубно.
Прекрасен месец декември! Пълен с мачове на Ливърпул и прекрасен футбол изповядван от отбора.
Наздраве!

Да пречупва, да пречупва, ама те направо я изкривиха от блъскане тая пуста реалност :lol: :lol: :lol:
Залцбург не са лоши, ама като изпуснаха парата и второто гледахме прочутата поговорка "всяка жаба да си знае гьола" :!: Също се видя, че изравняването след отпускането в първия мач си е било чисто и просто заради...отпускане. Днес защо не се върнаха в мача? Ами защото никой не им позволи.
Гол номер 200 в кариерата на Салах. Пропуските Пламен ги брои, той да каже с колко още му падна цената днеска :lol: :lol: :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 11 дек 2019 07:27

Първо място в групата и чакаме жребия!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 11 дек 2019 10:50

Рутинна победа,ако не бяха зверските пропуски на Салах,още първото полувреме щяхме да им напълним кошницата на тия. Клоп ги обича такива,дето му се откриват и искат да се надиграват. Тогава следва лекция на европейския шампион!!! Следват стършели у дома,очаквам победа и да ходим да вземаме купата,която нямаме във витрината! YNWA!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 11 дек 2019 15:54

realist написа:За всички, които са се притеснили за финансовото ми състояние: спокойно! Все пак разумът надделя и заложих само хилядарка. Приятно изгубени пари, хареса ми. С Лестър пак :lol: Отделно сложих една и за Лестър шампион, докато коефициента си го бива. Ей така, за всеки случай. Обичам когато няма как да загубя :mrgreen:
Сега да си бием Уотфорд и отиваме да печелим единствената купа, която нямаме.

Мда, хем сърби, хем боли. Най-добре си купи един вибратор. Пак ще си доставяш удоволствие, но по-евтинко ти из(в)лезе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hala Madrid

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 дек 2019 17:53

Честита победа и сравнително безпроблемно класиране особено сравнено с предишния сезон :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”