Нюкасъл - Ливърпул 1 ноем. 14:45

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Нюкасъл - Ливърпул 1 ноем. 14:45

Мнениеот 0007 » 03 ное 2014 12:46

suareshampion написа:
boabbb написа:
Santiago Munezz написа:[offtopic]
smoothc написа:Имам странното усещане,че точно Ливърпул ще нанесе и първата загуба на Челси през сезона :)
Но като цяло пак ще кажа,че за мен лично Ливърпул няма да загуби този дерби мач!

Ти такива странни усещания имаш преди всеки мач на Челси,все някога ще познаеш. :lol: :lol:[/offtopic]

Ако продължавате да получавате "интересни" дузпи като срещу КПР, нямате ядове ;)

Такава дузпа и в селските групи не се дава .Явно тая година има организация да направят Моуринката шампион. Интересно ,че циганката не коментира дузпата ,но ако е в негов ущърб не спира да мрънка ,като дърта пенсионерка.

Aйде бе,а като дадоха 10-кратно по-спорна за Съндърланд на "Моста" през пролетта и загубихме шансове за титлата беше ОК? :lol: Или като даваха подобни за Пул през миналия сезон? Или миналата седмица на ОТ като спетиха чиста дузпа за нас?Дузпа си беше,а "организацията" бяха точните трасфери и надграждането.Само виж разликата с похарчилите 120 милиона паунда твои любимци - 12 точки за 10 мача :oops:
Организация колко да има - едните one season miracle,другите традиционно се дънят срещу големите,гражданчетата регресират,а Юнайтед са в преход.

ПП Понеже повечето "уволнихте" Роджърс - дайте му още време - поне до края на групите в ШЛ,ако отпадне там и пропадането в първенството продължава,чак тогава може да се обмисли промяна.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 ное 2014 17:50

john barnes написа:тренер,не е ли време да си смениш ника? гледам,че подписа за ''прочутия'' лебед си го махнал,ама ника вече не е актуален-хем суарес го няма,хем и не е шампион. :) :) :)

За мен Роджърс е можещ мениджър ,но вече не работи по същия начин ,като преди .Виждам огромни промени в работата му .Ако си върне предишния начин на работа ,качества ,методи ,принципи и т.н ,отбора със сигурност ще изглежда по добър .Избяга си от принципите и това може да му коства работата .Пълен глупак.
Иначе ,Суарес ще стане шампион ,само че не с Ливърпул за мое съжаление . Ще го сменя тоя ник бе,стига мрънка ,само че незнам как хаха
Познах ли за манафите а ? :) Ще видиш ,че няма да се класират в топ 4 и ще изгонят треньора . Освен това ,те не участват в евротурнири и пак са трагедия .Уж имат и големи имена и пак са трагедия .Така ,че тия два фактора не са гаранция за успех ,както предричаха техните заблудени фенове и повечето от нашите ,включително и ти . Има още много мачове разбира се ,но аз продължавам да си държа на позицията .Просто при тях много неща куцат и няма как да се оправят за една или две години .Чакат ги много мъки .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 ное 2014 18:18

suareshampion написа:
john barnes написа:тренер,не е ли време да си смениш ника? гледам,че подписа за ''прочутия'' лебед си го махнал,ама ника вече не е актуален-хем суарес го няма,хем и не е шампион. :) :) :)

За мен Роджърс е можещ мениджър ,но вече не работи по същия начин ,като преди .Виждам огромни промени в работата му .Ако си върне предишния начин на работа ,качества ,методи ,принципи и т.н ,отбора със сигурност ще изглежда по добър .Избяга си от принципите и това може да му коства работата .Пълен глупак.
Иначе ,Суарес ще стане шампион ,само че не с Ливърпул за мое съжаление . Ще го сменя тоя ник бе,стига мрънка ,само че незнам как хаха
Познах ли за манафите а ? :) Ще видиш ,че няма да се класират в топ 4 и ще изгонят треньора . Освен това ,те не участват в евротурнири и пак са трагедия .Уж имат и големи имена и пак са трагедия .Така ,че тия два фактора не са гаранция за успех ,както предричаха техните заблудени фенове и повечето от нашите ,включително и ти . Има още много мачове разбира се ,но аз продължавам да си държа на позицията .Просто при тях много неща куцат и няма как да се оправят за една или две години .Чакат ги много мъки .

С нова регистрация. Тука единия беше торес, но забравих кой точно

Върни се в “Ливърпул”