Доволен съм от победата .Играта също на моменти беше добре ,особено накрая след като влязоха Балотели и Лалана.
Аз исках да започне мача с Балотели и Борини и се видя как единия италианец подаде на другия и той вкара.
От един месец насам искам така да започват мачовете ,но Роджърс мисли по друг начин .Аз мисля ,че Борини игра много добре ,почти нямаше грешно отиграване . Само че ,схемата ми се видя отново същата ..Борини си беше на крилото повечето време а не вътре до Ламбърт.Влизаше и навътре ,но рядко .Беше натоварен и с защитни функции и това не му даде нужната свобода за един нападател.Но определено Роджърс ,ще се замисли за Нюкасъл ,дали да го пусне.
Най добрия в мача беше Коутиньо ,разбира се .Лукас и Туре също ми харесаха .Туре си играе много стабилно и ако беше го пускал от самото начало ,аз съм сигурен ,че щяхме да имаме повече точки .
Ловрен отново беше виновен за гола ,той беше най близо до плитката и не застана на пътя на топката за да парира удара с тяло . Но пък си върна гола накрая .Чакам Сако .Но ме съмнява и Роджърс да го чака.Двойката Шкъртел Ловрен ще му изядат главата .
Данчо стреса нямаше място на терена ..бави атаката ,притъпява я ...трябваше малкия Роситър да започне,беше си заслужил мястото, заради предния мач . Вижда се как Шелви е с класа над Данчо стреса .Аз съм убеден ,че Роджърс съжалява ,за това ,че продаде Щелви а остави некадърника.Некадърника толкова се е взел вече насериозно ,че и пряк свободен удар взе да изпълни

и разбира се много неточен .Освен това го гледам ,всеки ден дава интервюта в официалния сайт .Голяма звезда стана
Като цяло липсваше отново изненадата в нападение ,някак си атакуваме много мoнотонно ,предвидливо ,еднотипно .Иначе владеем топката почти през целия мач играем в тяхната половина ,но лиспват чистите голови положения и точните завършващи удари. Моето обяснение е ,че ги няма нестандартните, технични ,бързи и хладнокръвни Суарес и Стъридж. Затова Роджърс трябва да промени нещо ,като например схемата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.