|КУК|Ливърпул - Суонзи Сити

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Суонзи Сити

Мнениеот mitko9311 » 28 окт 2014 23:56

KOPScousers написа:Ловрееееееееееееен! Ей, поне познах точния резултат, нищо, че отново нямаме никаква игра хаха. :lol:

Ако прогнозираш победа на Ливърпул 2;1 е най-логчния резултат гол няма как да не допуснем :lol: :lol:
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonik
Контакти:

Мнениеот bobonik » 28 окт 2014 23:58

Победа точно в наш стил.. :) Добра игра според мен. С двама напред сме много по-добре и дано започне да налага Борини по-често и в първенството. Изключително важен гол за Балотели според мен, дано продължи да вкарва. Честита победа на всички :)
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 29 окт 2014 08:07

Честита победа на всички фенове!
Въпреки неблестящата игра, на мен ми хареса като цяло мача, изнесен от Ливърпул...все пак повечето играчи не са традиционните титуляри, а и нямат възможност да играят заедно във важни мачове. Получи се това, което исках да видя "екпериментиране" с нови играчи и постройка 8-)
Личното ми мнение е, че Борини трябва да играе по-често. Мисля че с натрупването на мачове ще става още по-добър и ще навлиза във форма, а сме в първата част на сезона, така имаме нужда от силна "резерва" нападател.

Последните 5 минути от редовното време и продълженията бяха с "нашата марка" - Това е Ливърпул!

Време е да се мисли и да се настройваме за мача с Нюкясъл, мисля че можем да ги победим.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 окт 2014 11:59

Доволен съм от победата .Играта също на моменти беше добре ,особено накрая след като влязоха Балотели и Лалана.
Аз исках да започне мача с Балотели и Борини и се видя как единия италианец подаде на другия и той вкара.
От един месец насам искам така да започват мачовете ,но Роджърс мисли по друг начин .Аз мисля ,че Борини игра много добре ,почти нямаше грешно отиграване . Само че ,схемата ми се видя отново същата ..Борини си беше на крилото повечето време а не вътре до Ламбърт.Влизаше и навътре ,но рядко .Беше натоварен и с защитни функции и това не му даде нужната свобода за един нападател.Но определено Роджърс ,ще се замисли за Нюкасъл ,дали да го пусне.
Най добрия в мача беше Коутиньо ,разбира се .Лукас и Туре също ми харесаха .Туре си играе много стабилно и ако беше го пускал от самото начало ,аз съм сигурен ,че щяхме да имаме повече точки .
Ловрен отново беше виновен за гола ,той беше най близо до плитката и не застана на пътя на топката за да парира удара с тяло . Но пък си върна гола накрая .Чакам Сако .Но ме съмнява и Роджърс да го чака.Двойката Шкъртел Ловрен ще му изядат главата .
Данчо стреса нямаше място на терена ..бави атаката ,притъпява я ...трябваше малкия Роситър да започне,беше си заслужил мястото, заради предния мач . Вижда се как Шелви е с класа над Данчо стреса .Аз съм убеден ,че Роджърс съжалява ,за това ,че продаде Щелви а остави некадърника.Некадърника толкова се е взел вече насериозно ,че и пряк свободен удар взе да изпълни :) и разбира се много неточен .Освен това го гледам ,всеки ден дава интервюта в официалния сайт .Голяма звезда стана :)
Като цяло липсваше отново изненадата в нападение ,някак си атакуваме много мoнотонно ,предвидливо ,еднотипно .Иначе владеем топката почти през целия мач играем в тяхната половина ,но лиспват чистите голови положения и точните завършващи удари. Моето обяснение е ,че ги няма нестандартните, технични ,бързи и хладнокръвни Суарес и Стъридж. Затова Роджърс трябва да промени нещо ,като например схемата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

bakitta
Контакти:

Мнениеот bakitta » 29 окт 2014 13:24

Първото полувреме ги смазахме и не можахме да вкараме гол, трябва да су върнем увереността в атака, надявам се това да дойде с връщането на Дани!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 окт 2014 15:30

Не ми върви в този турнир... Срещу Боро си легнах в 100-ната минута и чак след това е станал мача, а пък снощи си легнах към 60-тата и пак след това е станал мача... От това, което видях е че Борини и Коутиньо правеха всичко хубаво в атака. Ламбърт не става за Ливърпул. Колко по-добре щеше да бъде да бяхме взели Ето'о вместо него. Джоунс е по-зле и от Миньоле... Е сега е момента да се действа с Валдес! Другото, което искам да отбележа е движението на Манкийо без топка. Маркович за съжаление е зле... Все си мисля обаче, че ще се разиграе по някое време. Като цяло не играхме зле, просто ни трябва Стъридж на терена и ще си дойдат нещата на мястото. Минаха почти 2 седмици и в най-лошия случай остават още 2. Дано е готов срещу Челси, защото това ще е тежък мач.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 29 окт 2014 18:43

bobonik написа:Победа точно в наш стил.. :) Добра игра според мен. С двама напред сме много по-добре и дано започне да налага Борини по-често и в първенството. Изключително важен гол за Балотели според мен, дано продължи да вкарва. Честита победа на всички :)

Сериозно ? С Борини напред към топ 4 ? Дръжте се по сериозно имаме нужда от добър нападател, една асистенция веднъж на 25 мача могат да правят и юношите на отбора...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 окт 2014 23:22

Началото на ноември идва а отбора все още е в плачевна форма.. Докога е въпроса?

Върни се в “Ливърпул”