|КУК|Ливърпул - Мидълзбро

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Мидълзбро

Мнениеот Red_Girl » 24 сеп 2014 14:19

Alonso_Massa написа:След 100-ната минута се предадох и заспах, пък точно тогава станали интересните неща. Поредн невероятен мач с марката Ливърпул! ;)

Как можа точно тогава да заспиш? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Мидълзбро

Мнениеот Mighty Reds » 24 сеп 2014 14:23

Нещото, което не ми харесва в Лалана, е въртенето му около оста си в близост до защитника, което най-често води до пропиляване на топката ... направо като старото лого на "По света и у нас". :mrgreen:
За Сусо съм съгласен - не бива да напуска, ама човека иска игрови минутки често-често и ако не му се дават - к'во да прави ? Решението на Роджърс за Стърлинг обаче ме изумява най-много и както някой преди мен предположи - явно ще седи на пейката срещу градските и при негативен резултат ще бъде пуснат като жокер, щото според мен му се понатрупа умора напоследък и едва ли след близо 150 минути ще търчи в атака свеж като репичка.
Което ме навежда на мисълта, че срещу карамелите ще играе с Борини(Ламбърт) / Балотели или само със СуперМарио ...
Не съм защитник на Маркович - ама е 20-на годишен, играл в Сърбия и мекото първенство на Португалия, ще има нужда от още време за да се впише в отбора.
Общо взето - поредния мач с марка LFC, тоя път с добър край ... Кога ли ни е било лесно и спокойно ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”