ШЛ | Ливърпул - Лудогорец - 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ШЛ | Ливърпул - Лудогорец | 16.09.2014 , 21:45 ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 17 сеп 2014 20:52

Capitan Puyol написа:Бе той Безяк да си беше вкарал оная греда при 0-0 малко преди гола на Балотели щяха да видят тогава кон боб яде ли докерите! Умираха прави просто...!
Да не говорим, че Анфийлд беше толкова тих че само българите се чуваха, а представям си ако Лудогорец бяха повели, как онея щяха да посърнат съвсем. Впрочем тук падна големия мит за великите фенове на Ливърпул...как се бяха насрали и мълчаха като камъни не е истина (и това при положение че Ливърпул не падаше в резултата в нито един момент от мача)! :roll:

Стига "лафи" глупости. Феновете там са такива. Пусни си някой друг мач,'за да видиш, ако не вярваш си пусни още един, и още един ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 сеп 2014 21:11

Абсолютно безидеен и бавен Ливърпул.Тази звезда Балотели изкара мача без да се изпоти.Никакъв живец и желание за игра като цяло за отбора.То и затова публиката във по голямата част не се обаждаше както обикновено.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 17 сеп 2014 22:28

chakalat написа:Публиката на гостуващия отбор на Анфийлд винаги се чува ако ще и 20 човека да са.А който подлага под въпрос атмосферта не само на мач на Ливърпул а изобщо на Английски отбор меко казано се излага и става смешен.Отборите от 3-та дивизия имат повече публика и си поддържат отбора далеч по предано от всеки един Български.Разбира се нормално е Българските коментатори да се вживяват и да изтъкват всичко свързано с нашите отбори като че ли са станали световни шампиони.Разбира се че ще кажат че Ливърпул са вкарали случайно и не са заслужавали и точка а на Българския отбор даже и да се спънат в топката е миг на гениалност.То и дузпата уж беше измислена ама се видя че е 100%.

ПС : затворете тази тема най-накрая че още малко и аха-аха да взема да се вържа на домус-каузата.....

Не е така. Бил съм на Анфийлд на мача на Ливърпул с ЦСКА. Агитката на ЦСКА беше в същия сектор, в който беше тази на Лудогорец снощи. Аз бях на срещуположния сектор с още около 50 човека, в сектора с покани. Преди мача при почти напълно празен стадион 50-ата души от моя сектор се опитаха да започнат комбинирано скандиране между двете групи български привърженици. Да, ама не. Колкото и да се напъваха от отсрещната страна не ги чуваха (казвам не ги чуваха, все пак съм от Левски и не съм пял песните на ЦСКА). Това при празен стадион. Така че не бива да се омаловажава подкрепата на българската публика. Доста хора си бяха и си подкрепяха отбора достойно. Както всъщност се представи и Лудогорец снощи.
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”