Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT

Мнениеот wolf » 14 сеп 2014 16:34

superspiro написа:
venomcho написа:Много истини ви е написало момчето даже...

Кое е вярно, че Роджърс не сменя схемата ли? Ми от началото на сезона сме играли с 3 различни формации. Или че Боаш, който Роджърс го уволни след оня урок, който му изнесе, бил по-добър вариант? Стила на Роджърс е много далеч от типично британския начин на на игра. А и лесно ли се правят трансфери когато 8 титуляри са слаби и трябва да се сменят, а пари няма, защото тоя преди него ги е изхарчил? Няма как всеки трансфер да е успешен. Какво е виновен Роджърс, че беше принуден да вземе Моузес вместо Коща? Напълно разбирам човек да е критичен, но вие вече почвате да си измисляте някакви неща и да си вярвате.

Колко пъти ще повтаряме откъде бяха изхаечените пари?

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 14 сеп 2014 18:14

wolf написа:
superspiro написа:
venomcho написа:Много истини ви е написало момчето даже...

Кое е вярно, че Роджърс не сменя схемата ли? Ми от началото на сезона сме играли с 3 различни формации. Или че Боаш, който Роджърс го уволни след оня урок, който му изнесе, бил по-добър вариант? Стила на Роджърс е много далеч от типично британския начин на на игра. А и лесно ли се правят трансфери когато 8 титуляри са слаби и трябва да се сменят, а пари няма, защото тоя преди него ги е изхарчил? Няма как всеки трансфер да е успешен. Какво е виновен Роджърс, че беше принуден да вземе Моузес вместо Коща? Напълно разбирам човек да е критичен, но вие вече почвате да си измисляте някакви неща и да си вярвате.

Колко пъти ще повтаряме откъде бяха изхаечените пари?

Не е това въпроса. Ясно е, че без ШЛ и с правилата за феърплей повечето средства ще идват от продажби. Това вече е минало, сега Роджърс получи доста пари(отново след продажба), от него си зависи как ще играе отбора. Но след четвъртия кръг някакъв си да вика за оставка е дебилно.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 сеп 2014 18:27

Аз не искам оставка, но ми писна да слушам за изхарчените пари

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2014 13:47

Много лош мач, но нищо особено не е станало, при все, че Вила са ви крив противник ;) Рано е още за фаворити, феновете на Челси могат да говорят каквото си искат, но реално до тука, само мача с Евертън им беше на кантар, другите са си спечелени очаквано :!: Играта на Пуул в неделя беше доста безидейна, което е обезпокоително ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 15 сеп 2014 14:31

boabbb написа:Много лош мач, но нищо особено не е станало, при все, че Вила са ви крив противник ;) Рано е още за фаворити, феновете на Челси могат да говорят каквото си искат, но реално до тука, само мача с Евертън им беше на кантар, другите са си спечелени очаквано :!: Играта на Пуул в неделя беше доста безидейна, което е обезпокоително ...

Фен на Арсенал разсъждава по-логично и адекватно на тема Ливърпул... от самите фенове на Ливърпул... Замислете се хубаво!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 сеп 2014 21:00

Alonso_Massa написа:
boabbb написа:Много лош мач, но нищо особено не е станало, при все, че Вила са ви крив противник ;) Рано е още за фаворити, феновете на Челси могат да говорят каквото си искат, но реално до тука, само мача с Евертън им беше на кантар, другите са си спечелени очаквано :!: Играта на Пуул в неделя беше доста безидейна, което е обезпокоително ...

Фен на Арсенал разсъждава по-логично и адекватно на тема Ливърпул... от самите фенове на Ливърпул... Замислете се хубаво!!!

Щото фена на Арсенал не е пристрастен в случая и вижда нещата отстрани,а на мен ми се скъсаха нервите за пореден път!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2014 08:36

slash1912 написа:
Alonso_Massa написа:

Щото фена на Арсенал не е пристрастен в случая и вижда нещата отстрани,а на мен ми се скъсаха нервите за пореден път!

Щото аз като гледах Фламини как си изплюва белия дроб и изпусна Агуеро за първия гол не бях особено радостен :lol: , но все пак е още рано за притеснение ;) Още повече, че вие имате 7-8 нови играчи, които няма как да почнат да газят още от втория мач ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 сеп 2014 18:32

boabbb написа:
slash1912 написа:
Alonso_Massa написа:

Щото аз като гледах Фламини как си изплюва белия дроб и изпусна Агуеро за първия гол не бях особено радостен :lol: , но все пак е още рано за притеснение ;) Още повече, че вие имате 7-8 нови играчи, които няма как да почнат да газят още от втория мач ;)

Никой не иска да газят-щях да съм предоволен на едно измъчено 1:0.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”