Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT
Кажи името на школата и града,толкова ли е сложно?
smoothc написа:CSKA69,очевидно те тресат здраво комплекси,така че те съветвам да дишаш дълбоко и да бъдеш малко по-адекватен.
Всеки човек има комплекси, аз също.. В момента обаче нищо не ме тресе, а просто се забавлявам с форумната ти персона и неистовите ти опити да привличаш внимание в различните форуми на гонг.. Май тук някой друг проявява комплекс?

-
smoothc написа:Кажи името на школата и града,толкова ли е сложно?
Казах ,пиши ми на лични ,една молба ,адресирана до мен с добър тон и ще ти кажа ,щом толкова се интересуваш от личния ми живот. Манафите трябва да се третират по този начин .

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Гениално,Уотсън 
Не знаех,че да дискутираш/анализираш/коментираш различни теми,свързани с футболни въпроси,още повече и в спортен форум,е признак на някакви комплекси.
Е,вече това,че ти не го умееш..изобщо не е мой проблем!

Не знаех,че да дискутираш/анализираш/коментираш различни теми,свързани с футболни въпроси,още повече и в спортен форум,е признак на някакви комплекси.
Е,вече това,че ти не го умееш..изобщо не е мой проблем!
suareshampion написа:Айде бе смотан ,до кога ще чакам ? Казах ти на лични ,ти малоумен ли си ? Кво ми се обясняваш тук ,като някоя пут.а ?
Напиши координатите и го прати на ЛС..толкова ли е сложно?
[offtopic]Суарез,ти си най-комплексираният от МЮ фен на Пул в този форум.Предвид и годините ти,е разбираемо - не е лесно почти цял живот да гледаш най-големият ти враг на върха,докато ти си в калта.Да не говорим,че мнението на другите за теб не съществува,въобще по поведението ти в този форум най ще ти подхожда да си бакшиш,ама от онея селските бакшиши,не знам защо тормозиш горките деца
[/offtopic]

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Суарез,ти си най-комплексираният от МЮ фен на Пул в този форум.Предвид и годините ти,е разбираемо - не е лесно почти цял живот да гледаш най-големият ти враг на върха,докато ти си в калта.Да не говорим,че мнението на другите за теб не съществува,въобще по поведението ти в този форум най ще ти подхожда да си бакшиш,ама от онея селските бакшиши,не знам защо тормозиш горките деца
Не си прав, от 90 до сега също сме имали своите успехи, факт е, че не сме дигали титлата във ВЛ, но ШЛ, Уефа, F.A

Иначе за другото си прав, но коментирай и фена на МЮ, който денонощно пуска провокацийки в нашия подфорум

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
Абе ти друга дума освен "комплекси" знаеш ли?