suareshampion написа:wolf написа:suareshampion написа:Много ми хареса мача и затова ще бъда малко по подробен в анализа.
След тоя силен мач от наша страна ,аз съм спокоен за началото на сезона !!! Видях ,настроение ,желание за победа и манталитет на победители ...видях много динамика ,острота в нападение (дори и без Суарес) ,голяма агресия ,красиви комбинации и хубави голове . Видях ,също една добра физическа форма у играчите ,видях един почти избистрен стартов състав !
Ливърпул е ГОТОВ за поредния вълнуващ сезон ,който ни очаква ! Ливърпул е СИЛЕН ,въпреки липсата на Суарес !
Момчета ,ВЯРВАЙТЕ ПОВЕЧЕ В ТОЯ ОТБОР И ТОЯ ГОЛЯМ МЕНИДЖЪР И НЕ СЕ УВЛИЧАЙТЕ ПО НЕГАТИВНИТЕ МНЕНИЯ НА ЧУЖДИТЕ ФЕНОВЕ И НА НЯКОИ НАШИ МАЛОУМНИЦИ !!! Те винаги ,ще плюят,подценяват и иронизират отбора ни .Защитавайте си отбора и си отстоявайте мнението.
Аз очаквам 19та ! Миналата година познах цели 12 победи накрая и само два точици ме лишиха от голямата радост,но тая година вярвам ,че ще я вдигнем .
Чуждите фенове ни подценяват ,най вече заради липсата на Суарес ,но те не са запознати в детайли с уникалното трио Стъридж -Стърлинг -Коутиньо ! Ние обаче си ги гледаме всеки мач и знаем за какво става въпрос.Тия тримата са уникални ! Не ги заменям за никой ! Притежават всички качества ,постоянно си сменят местата ,освен това са много добре сработени и съм убеден ,че ще изнесат един шампионски сезон .
При първия гол ,паса на Коутиньо беше брилянтен .Подаде я с едно докосване с пета и забележете ..с гръб към Стъридж ?! Това показва добрия му поглед и технически умения . Стъридж я завърши перфектно в далечния . Дани е един от малкото нападатели ,които притежават уникална техника !!!!!!!!!!!!!!!
При втория гол добро пласиране на Ловрен .Освен гола ,той показа стабилна игра в защита .Страхотен трансфер.
При третия гол ,добър поглед и преценка на топката от Стърлинг ,добър пас към Коутиньо и добър завършващ удар от бразилеца.
При четвъртия страхотна комбинация с едно докосване ,последва чупене на кръст от Стъридж и добър гол на Хендерсън .Преди три години Хендерсън нямаше да може да вкара подобен гол,колкото и лесен да ни се струва. Той щеше да затвори очи от страх,че ще вкара за Ливърпул и да насочи топката на посоки ...но сега сложи добре глезена ,показа спокойствие и хладнокръвие и вкара .Това искам от него .Да се включва смело в атака ,да помага на атаката ,да запазва хладнокръвие и спокойствие и да вкарва . Няма как да отрека ,че показва израстване..благодарение на моя човек ,разбира се .
И накрая искам да попитам ,каквъ е тоя наем на Мнакийо ??? Тоя малкия звяр трябва веднага да се купува ..на секундата !Страхотен Манкийо.За възраста си показва невероятни качества . Много по добре от Фланаган .
Има още неща разбира се ,които трябва да се изчистват и подобряват в играта на Ливърпул ,но като цяло съм мнгоо доволен ,още повече ,че и се чакат още нови попълнения ..
Ливърпул е по голям отбор от Борусия и както видяхме и по силен в момента. Борусия с тая игра ги виждам някъде от 5 до 8 място във ВЛ ,без значение ,че го нямаше Ройс и това беше контрола.
СМАЧКАХМЕ ГИ !
Ти гледай да ги избегнем в ШЛ, че там няма да играят толкова трагично
А как ще играят ? Ще играят ,ако им позволим ! Изобщо не ме е страх от тия умрели риби. Нека да ни се паднат. Взимаме 6 точки от двата мача.
Умрели риби... абе ти виждал ли си ги как играят като са в ПЪЛЕН състав? Какво се дървиш на контрола срещу резервите им. Бетер манафите ставаш