Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00 | 3-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00

Мнениеот john barnes » 07 май 2014 09:20

тренер,имам билет за нюкасъл на цена от 60 паунда.искаш ли го още?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 09:34

Тони ,и уж не искаш да ни влиза на нас в работата ,вашето треньорче а в същото време ти взимаш отношение за нашия треньор ? ха
Айде не взимай отношение моля ти се ,защото това ,което направи нашия е изключително ! Ако моуринката беше дошъл на негово място ,щеше да се провали тотално с това лайняно наследство ,което беше оставено от Далглиш и с тия финанси . Освен това ,аз съм изтъкнал и мнгоо други качества ,в които нашия превъзхожда вашия . Млад е ,има още какво да учи ,но като цяло ,го предпочитам сто пъти пред тая страхлива комплексирана жена .
Освен това ,какво значи "ние отдавна не се борим за титлата " хаха .Моурниката бил казал еди си кво ? :) Ай стига ми го оправдава бе адвокатче ? Ти вместо да го критикуваш за това ,че не спечели нищо и практикува грозен футбол ,ти ми го защитаваш ?! И кво значи казал бе момче ? :) Той може да каже много работи ,но е факт ,че все още може да стане шампион 1 кръг преди края ,нали така ? А така. Той и нашия каза ,че целта е топ 4 ,но в момента му е гадно ,че изтърва титлата . Апетита идва с яденето моето момче . А ти в момента ,с тия думи ,само оправдаваш моуринката за загубата от Съндърланд и за хикса срещу Норич. Така ли е ? Така е . :) Паднал от Съндърланд .Е как ще падне от последния бе алоууууууууу адвокатчетоо ? И то три кръга преди края ..и то на собствен стадион ..и после ми се бие в гърдите ,че бил специален ? хаха Ебах го в специалния .
Пак казвам ,предпочитам Брендън пред него хиляда пъти и явно и нашите собственици го предпочитат ,щом днес е преподписал до 2018 г :)
Последна промяна от suareshampion на 07 май 2014 09:39, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 09:36

john barnes написа:тренер,имам билет за нюкасъл на цена от 60 паунда.искаш ли го още?

Джони ти се бъзикаш бе момче с мен . :) Ти ме взе за някой от децата тука ми се струва ? Аз сериозно исках билет бе човек . А ти ме лъжеш .Как не те е срам бе ? Дори и да не спечелим титлата ,пак ще ми е кеф да гледам мач на любимия отбор бе алоуууу варна ? Още повече ,че интригата ще е до последно.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 май 2014 09:52

suareshampion написа:Тони ,и уж не искаш да ни влиза на нас в работата ,вашето треньорче а в същото време ти взимаш отношение за нашия треньор ? ха
Айде не взимай отношение моля ти се ,защото това ,което направи нашия е изключително ! Ако моуринката беше дошъл на негово място ,щеше да се провали тотално с това лайняно наследство ,което беше оставено от Далглиш и с тия финанси . Освен това ,аз съм изтъкнал и мнгоо други качества ,в които нашия превъзхожда вашия . Млад е ,има още какво да учи ,но като цяло ,го предпочитам сто пъти пред тая страхлива комплексирана жена .
Освен това ,какво значи "ние отдавна не се борим за титлата " хаха .Моурниката бил казал еди си кво ? :) Ай стига ми го оправдава бе адвокатче ? Ти вместо да го критикуваш за това ,че не спечели нищо и практикува грозен футбол ,ти ми го защитаваш ?! И кво значи казал бе момче ? :) Той може да каже много работи ,но е факт ,че все още може да стане шампион 1 кръг преди края ,нали така ? А така. Той и нашия каза ,че целта е топ 4 ,но в момента му е гадно ,че изтърва титлата . Апетита идва с яденето моето момче . А ти в момента ,с тия думи ,само оправдаваш моуринката за загубата от Съндърланд и за хикса срещу Норич. Така ли е ? Така е . :) Паднал от Съндърланд .Е как ще падне от последния бе алоууууууууу адвокатчетоо ? И то три кръга преди края ..и то на собствен стадион ..и после ми се бие в гърдите ,че бил специален ? хаха Ебах го в специалния .
Пак казвам ,предпочитам Брендън пред него хиляда пъти и явно и нашите собственици го предпочитат ,щом днес е преподписал до 2018 г :)

Хахаха в частта за Моуриньо си прав, ама много прав! Едно нещо ще им кажа на феновете на Челси - дотам ли я докарахте, заслепени от личността и харизмата на португалеца, да се отказвате сами от титли и купи, при качеството на отбора, който имате?! НЕДОПУСТИМО е треньор на отбор като Челси да каже - ние се борим за 3то място и умишлено със своите действия да саботира участието на тима в един турнир за сметка на друг (справка отпаданията от Съндърланд и Сити бяха оправдано във вашия форум с това, че Жозе искал да се фокусира върху ПШ и ШЛ) И още нещо за автобуса - АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО е да играеш така със състав за колко - 400 милиона?! Ако си треньор на Уест Хям или Фулъм, може да се преглътне донякъде ( макар че пак ще си заслужаваш критиката), просто защото тези състави нямат достатъчно качество да играят по друг начин, освен окопавайки се да разчитат на грешка на противника за точка или три!Дори Ливърпул, с потенциала който има, не би бил толкова критикуван, ако паркираше автобуса от време на време! Роджърс поне заслужава похвала, че има смелост да налага нападателен футбол, без необходимия баланс в отбора.. Критиките към него вече съм казал.. С този стил на игра Жозе убива футболния потенциал на играчи като Азар, Оскар и тн.. Страхливост и надмeнност - черти, които не могат да бъдат характеристика на голям треньор :!:
Изображение

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 09:59

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Глупости ,смените са на последно място . Най голямата причина да не сме шампиони е СЛАБАТА ЗАЩИТА ,която допусна почти 50 гола !
Защитата и пак защита !!! Защитата ,защитата ,защитата защитата ,защитата !! Ще го напиша ако трябва ,още 10092893839393 пъти ,ЗАЩОТО МЕ БОЛИ ОТ ЗАГУБЕНАТА ТИТЛА.
Не ги е срам некадърници долни .Ако са ми пред очите ще ги наплюя .
Това е проблема на Ливърпул от много години !!!! От 6 години ,едни и същи мишоци правят грешки и пак играят ,осират се и пак играят ,ебават майката на отбора ,но пак играят !? Това е .
Смениха се 4ма треньори ,но никой не пипа защитата !? Единствено Роджърс се осмели да пипне вратаря и да сложи Агер на пейката в повечето мачове и това е . Това са слаби играчи а не непостоянни .Щом един играч допуска елементарни ,детински,фрапантни грешки и няма психика за голям отбор ,не ми го хвали . Тези играчи ,визирам основно Рейна,Шкъртел,Агер ,Карагър ,Енрике и Джонсон ебаха майката на Ливърпул в последните няколко години ! Направо ни разказаха играта . Дори и тоя сезон ,това да вкараш 100 гола ,да направиш 26 (евентуално) победи и пак да не можеш да станеш шампион е ужасаващо .Да имаш такова атомно нападение и пак да не можеш ,е потресаващо най вече за тия наши големци в нападение.
На второ място е неопитноста ,както и напрежението в последните два мача и накрая смените . Ливърпул не участва в евротурнири и спокойно си изкара сезона с една малка група играчи . Само ще спомена ,че Суарес не обича смяна .Знаем ,че дори и в 88 минута ако го изкараш ,той пак ще е сърдит. Не трябва разбира се ,чак до такава степен да реагира ,но такъв си е човека и никой не може да го промени .
За головете вчера ...ами да ,приятно щеше да е ,ако бяхме победили примерно с 0-5 ,ние и изтървахме много ,но пак казвам това нямаше да промени нещата . Аз отдавна казах ,абсурдно е да гоним манчестър по голова разлика .Това са 9 гола .Това е много . И ако предположим ,че те победят в тия два мача ,те ще го направят с разлика и нямат стигане .Примери много .
За това ,обвинявам моя човек за тактиката след първия гол .Той накрая ПОДЦЕНИ много отбора на Кристъл Палас !! Подцени ги и не върна отбора в защита ,след първия а и след втория гол . Трябваше да ги върне назад ,след като имахме два гола за нас !! Да играем на контраатака ,да изнерваме противника със задържане на топката по тъча или да търсим фала и да легнем да спечелим някоя друга секунда ,това са нормални неща ,които опитните играчи и треньори използват . Но той е млад ,както и играчите и ще се учат ..

Да бе то ясно,че защитата е трагична,ама и със нея 3 кръга преди края ти дигаше 19тата.Номерът е,че със Челси при 0:1 няма кой да влезе бе,човек.Пуска се контузения Стъридж и дупката Аспас,вчера видя ли ни пейката 3ма защитника,2 дупки и Кутиньо.При очевадното издишане в центъра,имаш един Котиньо на пейката.Това е.14 човека ти били достатъчни без евротурнири,и кво наказаха единия,другия(Лукас) не си е на мястото и се чуди кво да я прави и накъде да бяга и нямаш един читав човек да влезе напред.И това не е от тези два мача само,преди това докато бяха контузени Лукас и Алън,пак играем с 3ма полузащитника,щото няма кой.Направи си труда да видиш резервите през сезона и ми кажи,това на какво ти прилича...Неопитността е голям фактор,ама фаталната грешка я направи най-опитния ни играч.Със читава,не супер пейка като Челси и Сити,със читава пейка вчерашния мач се взимаше без проблем.А и някой други по-рано през сезона и влизахме в историята,като шампиона с най-слаба защита.

Да достатъчни ми бяха .
Който и да влезеше ,срещу 10 човека в защита на челси ,все тая .
Вдигах я ,защото с това унищожително нападение ,не виждах кой може да ни бие . Некадърниците винаги са ме дразнили ,но след победи ,не исках да критикувам .Просто се наслаждавах на победната серия ,без да обръщам внимание на дупките.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 07 май 2014 12:53

dindan написа:Последният мач от фиша съм сложил Ливърпул да бият. Спокоен, че водят 0-3, отивам до кенефа да сера, малко запек имах и малко се продължи престоя в тоалетната, излизам си аз спокоен и гледам 3-3 и изведнъж пак ми се присра....

Ааа пахахахахах Припаднах от смях, благодаря ти! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 май 2014 12:58

MapTo_D написа:
dindan написа:Последният мач от фиша съм сложил Ливърпул да бият. Спокоен, че водят 0-3, отивам до кенефа да сера, малко запек имах и малко се продължи престоя в тоалетната, излизам си аз спокоен и гледам 3-3 и изведнъж пак ми се присра....

Ааа пахахахахах Припаднах от смях, благодаря ти! :lol: :lol: :lol:

Групата на Еврофутбол му идва в повече май, тва беше лафа преди 5 месеца :?
Последна промяна от ralka_levskarka на 07 май 2014 16:01, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 07 май 2014 15:30

suareshampion написа:
john barnes написа:тренер,имам билет за нюкасъл на цена от 60 паунда.искаш ли го още?

Джони ти се бъзикаш бе момче с мен . :) Ти ме взе за някой от децата тука ми се струва ? Аз сериозно исках билет бе човек . А ти ме лъжеш .Как не те е срам бе ? Дори и да не спечелим титлата ,пак ще ми е кеф да гледам мач на любимия отбор бе алоуууу варна ? Още повече ,че интригата ще е до последно.

кой се бъзика бе,имам човек който си продава билета за 60 паунда,ако искаш го вземай.ще намеря някой друг.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”