Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30 | 0:3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30 | 0:3 FT

Мнениеот slash1912 » 18 мар 2014 21:35

john barnes написа:
suareshampion написа:И Джони само да вметна нещо много важно ...знаеш ли колко взима Роджърс на година ? Точно 2 млн паунда. А колко взимаше Бенитес ? Само да ти кажа и колко взима португалския циганин Моуриньо на година -точно 17 млн евра ?
Имаме един много скромен мениджър ,изключително възпитан ,който има уважение към всички ..и към свои и към чужди.

тренер,досега лебеда не е взел нищо,въпреки че играем атрактивен и резултатен футбол.обаче ти като един врял и кипял в тоя спорт,искам да ми отговориш на следния въпрос-какво се гледа в края на сезона-класирането или играта на отбора? след 5 години,някой дали ще помни,че сме били със разлики във мачовете,ако отбора не е постигнал целта си? аз ти казвам,че лебеда още е лабилен и се учи...дано се е научил,че не ща пак да му гледам експериментите,заради които загубихме 5 точки на анфийлд и сега щяхме да сме еднолични лидери,а за мачовете навън въобще не ти говоря...

По принцип си прав,обаче си мисля ,че "лебеда" вече заслужи да го наричаме Брендън Роджърс като уважение към това,което направи с отбора.В първия си сезон с нас и аз не бях убеден,че той е човека,но вече нямам съмнения!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 мар 2014 23:52

john barnes написа:
suareshampion написа:И Джони само да вметна нещо много важно ...знаеш ли колко взима Роджърс на година ? Точно 2 млн паунда. А колко взимаше Бенитес ? Само да ти кажа и колко взима португалския циганин Моуриньо на година -точно 17 млн евра ?
Имаме един много скромен мениджър ,изключително възпитан ,който има уважение към всички ..и към свои и към чужди.

тренер,досега лебеда не е взел нищо,въпреки че играем атрактивен и резултатен футбол.обаче ти като един врял и кипял в тоя спорт,искам да ми отговориш на следния въпрос-какво се гледа в края на сезона-класирането или играта на отбора? след 5 години,някой дали ще помни,че сме били със разлики във мачовете,ако отбора не е постигнал целта си? аз ти казвам,че лебеда още е лабилен и се учи...дано се е научил,че не ща пак да му гледам експериментите,заради които загубихме 5 точки на анфийлд и сега щяхме да сме еднолични лидери,а за мачовете навън въобще не ти говоря...

Аз бегло помня красивата игра при Рафата и милиардите му ротации но помня как накрая не взехме абсолютно нищо дори през 2009та. Не знам какво сме взели с Брендън но отбора след него сезон е толкова зле, че се изненадвам дори на финала за ФА и купата на лигата която взехме. В момента целта беше ШЛ за тоя сезон, сега съм убеден всеки мисли вече за титлата. Ако я вземем не знам с какво повече трябва да надминава Сервитьора Роджърс.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2014 00:11

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 мар 2014 12:04

john barnes написа:

Е чакай ся ,той си изпълни целта за тоя сезон ,как да не е постигнал нищо ? Айде малко от малко да оценяваме нещата ? Май забравихте ,как прогнозирахте ,че едва ли не ,ще изпаднем с него и ще го изгонят още рано рано ? Поставената цел беше топ 4 и ето ,че я изпълни.Това знаеш ,какви приходи ще ни донесе и какво спокойствие в клуба,играчите и феновете ,нали ? Оттук нататък е нормално вече апетита да идва с яденето .Виждаме ,че като игра и като точки ,не сме далече от останалите и от титлата . Но това ще е бонус а не нещо заложено като цел.
Мисълта ми ,като възхвалявам Роджърс е друга .Мисълта ми е ,че дори и да не спечели титла тоя сезон ,се вижда едно светло бъдеще ! Основите са поставени .Ние вече имаме отбор и треньор. Поне аз го виждам,ся не ви знам вас какво виждате .По принцип ви е трудно да виждате ,като цяло . :) Не визирам точно теб а всички фенове , които ми скъсаха нервите 3 години . Разбираш ли ? Това е много важно...тая атрактивност и резултатност ,която си видял ,са много важни за бъдещето .Това ни помага с лекота да печелим мачовете си . А това е най важното-ПОБЕДАТА.
Вижда се ,че тоя отбор ,оттук нататък ,всеки сезон ,ще е претендент за титлата ,имено заради тая атрактивност,резултатност и бих добавил агресията ,остротата ,страста и желанието за победа . Тоя човек ,свали трайно топката на земята и изхвърли тотално грозния британски стил . Това ме радва изключително ,защото аз има същите виждания. Ся ,вярно е ,че си позволи някои експерименти и допусна някои грешки ,но мисля,че тия неща ,ще се изчистят и няма да се повторят. Все пак ,наистина е доста млад треньор ,с едва година и половина стаж в голям отбор.
Освен това ,още една причина ,поради която аз съм на мнение ,че ще сме в играта оттук нататък е НОРМАЛНАТА СВИРКА ,с която вече се свири на Ливърпул ,след като си тръгна ония .Това също е от огромно значение .
Прав си ,че само титлите се броят след време и само по титли и купи най вече ,можем да съдим за един треньор колко е голям...но повярвай ми ,тоя треньор ще вземе титла начело на Ливърпул и то не една.Както обичам да казвам,само времето ще ви покаже..

И моля ти се ,не знаех че си комуникираш с тоя неук дебел човечец Борисов ,който си няма хал хабер от футбол ? От къде на къде ,му задаваш въпроси и се допитваш до тоя доказан футболен некадърник ,във всяко едно отношение ? На какво отгоре ? Кой е той ? Какво очакваш да научиш от него ? Стига бе човек.Аз не мога да го дишам тоя комплексар от толкова години ,ти ми комуникираш с него ? И точно от такива ,като тебе ,които му задавате въпросчета ,той се взе насериозно и се вживява на какъв ли не .А всъщност е един обикновен статистик .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 мар 2014 16:34

john barnes написа:

Джони ми то няма отбор без една загубена точка вкъщи,няма как да стане това.Експеримента му при загубата от Саутхямптън беше неизбежен,нямахме един здрав бек,той не пусна 4 централни 'щото тъй му дойде сутринта преди мача.На мен ми харесва,че веднага поправя грешките си от предния мач.И аз не се кефих в началото,че ще се учи на гърба на Ливърпул,ама той се учи мнг бързо и реагира своевременно. Видя слабата полузащита с/у Суонзи и веднага другия мач излезе с един полузащитник повече,това също беше експеримент-ромба с/у Саутхямптън и то успешен.Експериментите му не са само провали,много важно е да се забележи.И веднага го приложи и с/у Юнайтед и вижте колко стабилно изглеждахме.Аз лично отдавна се моля да я видя тази схема,защото тя дава мнг стабилност в защита с 3 прибиращи халфа и когато имаш 2 страхотни централни не е нужно да мачиш единия на крилото.Така имахме и добри заместници на пейката. Дано да продължи с нея,но сиг при първата издънка ще се върне към любимото си 4-2-3-1.Или поне да залага на нея за гостуванията.Гаранция,че защитата няма да отнася по 2,3 гола.Всички сега се надяваме за титлата,ама дори да не я вземе,никой не може да отрече огромния успех на БР,пък бил той и при нулев сезон.А и класирането за ШЛ не е купа,но е значим успех на фона на предните 5 г мъки.Човека ще ни върне там където,твоя любим Рафа не успя,при по-слаба конкуренция.
П.П. Ай кажи че не помниш отпреди 5г 4:0 с Реал,1:4 на Трашфорд,5:0 с най-силната Вила последните 15г и 4:4 с Челси и Арсенал.Голяма серия от мачове и въпреки,че последните два да не ни устройват,се помнят! А 5:1 с Арсенал,4:0 с евертън,5:0 с тотнъм и 3:0 с юнайтед ще се помни още десет години,това си влиза във фолклора на феновете и ще се говори още дълго...Кога последно си виждал такива резултати с/у тези отбори?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 мар 2014 17:07

Помнят се и още как, както се помнят и Юнайтед - Ливърпул 4-0, Ливърпул - Арсенал 4-1 и 3-6

Върни се в “Ливърпул”