john barnes написа:suareshampion написа:И Джони само да вметна нещо много важно ...знаеш ли колко взима Роджърс на година ? Точно 2 млн паунда. А колко взимаше Бенитес ? Само да ти кажа и колко взима португалския циганин Моуриньо на година -точно 17 млн евра ?
Имаме един много скромен мениджър ,изключително възпитан ,който има уважение към всички ..и към свои и към чужди.
тренер,досега лебеда не е взел нищо,въпреки че играем атрактивен и резултатен футбол.обаче ти като един врял и кипял в тоя спорт,искам да ми отговориш на следния въпрос-какво се гледа в края на сезона-класирането или играта на отбора? след 5 години,някой дали ще помни,че сме били със разлики във мачовете,ако отбора не е постигнал целта си? аз ти казвам,че лебеда още е лабилен и се учи...дано се е научил,че не ща пак да му гледам експериментите,заради които загубихме 5 точки на анфийлд и сега щяхме да сме еднолични лидери,а за мачовете навън въобще не ти говоря...
Е чакай ся ,той си изпълни целта за тоя сезон ,как да не е постигнал нищо ? Айде малко от малко да оценяваме нещата ? Май забравихте ,как прогнозирахте ,че едва ли не ,ще изпаднем с него и ще го изгонят още рано рано ? Поставената цел беше топ 4 и ето ,че я изпълни.Това знаеш ,какви приходи ще ни донесе и какво спокойствие в клуба,играчите и феновете ,нали ? Оттук нататък е нормално вече апетита да идва с яденето .Виждаме ,че като игра и като точки ,не сме далече от останалите и от титлата . Но това ще е бонус а не нещо заложено като цел.
Мисълта ми ,като възхвалявам Роджърс е друга .Мисълта ми е ,че дори и да не спечели титла тоя сезон ,се вижда едно светло бъдеще ! Основите са поставени .Ние вече имаме отбор и треньор. Поне аз го виждам,ся не ви знам вас какво виждате .По принцип ви е трудно да виждате ,като цяло .

Не визирам точно теб а всички фенове , които ми скъсаха нервите 3 години . Разбираш ли ? Това е много важно...тая атрактивност и резултатност ,която си видял ,са много важни за бъдещето .Това ни помага с лекота да печелим мачовете си . А това е най важното-ПОБЕДАТА.
Вижда се ,че тоя отбор ,оттук нататък ,всеки сезон ,ще е претендент за титлата ,имено заради тая атрактивност,резултатност и бих добавил агресията ,остротата ,страста и желанието за победа . Тоя човек ,свали трайно топката на земята и изхвърли тотално грозния британски стил . Това ме радва изключително ,защото аз има същите виждания. Ся ,вярно е ,че си позволи някои експерименти и допусна някои грешки ,но мисля,че тия неща ,ще се изчистят и няма да се повторят. Все пак ,наистина е доста млад треньор ,с едва година и половина стаж в голям отбор.
Освен това ,още една причина ,поради която аз съм на мнение ,че ще сме в играта оттук нататък е НОРМАЛНАТА СВИРКА ,с която вече се свири на Ливърпул ,след като си тръгна ония .Това също е от огромно значение .
Прав си ,че само титлите се броят след време и само по титли и купи най вече ,можем да съдим за един треньор колко е голям...но повярвай ми ,тоя треньор ще вземе титла начело на Ливърпул и то не една.Както обичам да казвам,само времето ще ви покаже..
И моля ти се ,не знаех че си комуникираш с тоя неук дебел човечец Борисов ,който си няма хал хабер от футбол ? От къде на къде ,му задаваш въпроси и се допитваш до тоя доказан футболен некадърник ,във всяко едно отношение ? На какво отгоре ? Кой е той ? Какво очакваш да научиш от него ? Стига бе човек.Аз не мога да го дишам тоя комплексар от толкова години ,ти ми комуникираш с него ? И точно от такива ,като тебе ,които му задавате въпросчета ,той се взе насериозно и се вживява на какъв ли не .А всъщност е един обикновен статистик .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.