Мнениеот KingKenny » 30 дек 2013 19:47
Ливърпул бе победен. Това е факт. Ливърпул щеше да бъде прегазен от Челси на Моуриньо ако не се бяха затворили през второто полувреме. Тук идва въпроса цяло второ полувреме Ливърпул имаше 2-3 хубави ситуации и нищо повече(удара на Сако в гредата и удара на Суарез, който бе и неговия единствен). При положение, че цяло второ полувреме Челси търси да забави мача, да запази резултата, ние не можахме да вкараме гол. Това не е представяне на шампион.
Арсенал 2-0
Сити 2-1
Челси 2-1
Евертън 3-3
От 4 мача срещу отборите на нас имаме 1 точка от възможни 12. Да, титлата не се печели в мачове срещу преки конкуренти, но може да се загуби много лесно. Ако ще губим наляво надясно точки като гост, на Анфийлд трябва да размазваме всичко живо с по 6-7 гола без значение Челси ли е кой е. Играем що годе добре на Анфийлд, но навън срещу големите отбори играта ни е меко казано незадоволителна. Срещу Сити играхме добре, но не спечелихме, срещу Челси не играхме кой знае колко добре, но не спечелихме нека вече да не играем кой знае колко добре и да печелим.
Нямаме дълга скамейка и това се вижда от Луната. Салах + още поне един човек, наистина качествен човек, е задължителен !
ТОП 4 ОСТАВА ЦЕЛТА И СЛЕД ТОЗИ МАЧ !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон! [wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]