Ливърпул - Кристъл Палас 05.10.2013 | 17:00 |1-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Ливърпул - Кристъл Палас 05.10.2013 | 17:00

Мнениеот Gil-galad » 06 окт 2013 15:36

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
superspiro написа:Това, което много ми харесва е, че се напълнихме с много здрави говеда, а пак играем технично. Имаме уникална двойка нападатели! Само един багер(но задължително трябва да е и техничен, ама такива струват много пари) да вземем за центъра на терена и става страшно. Обаче съм много разочарован от Стърлинг. Очевидно е несериозен в тренировките и няма никакъв прогрес от миналия сезон, дори обратното. Има талант, но ако не се стегне няма да излезе футболист от него.

Е такъв е Диего Коща...за жалост не можехме да го вземем лятото...

Нека да разграничаваме нападателите от халфовете . :) Момчето имаше предвид да вземем центр.халф а Коща е нападател.

Аааааааа....т'ва за центъра на терена не съм го прочел... :lol: Моя е грешката... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 06 окт 2013 15:54

За тези които продължават да мразят Хендо, въпреки огромния си напредък. Бъдещ капитан ! От мен сте го чули ! :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e4Egbbfaslk[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 06 окт 2013 15:57

Честита победа, скаузъри! Отново безапелационна победа на "Анфийлд" над новак - нещо, което трудно се случваше в последните няколко години. Точно това исках да се случи с отбора - без много шум, без напрежение и... top of the league! :) Между другото никой не е очаквал, че Диего Коща ще се развихри така, пък и сумата, която се споменаваше за неговото привличане си беше много надута. Много се надявах на един Мохамед Диаме в центъра, но пък и така вървим сравнително добре. Суарес и Стъридж отново никой не може да ги спре. Гола на Дани беше просто уникален... задължително трябва да попадне в топ 10 на най-красивите за сезона. :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 окт 2013 11:48

9lives написа:За тези които продължават да мразят Хендо, въпреки огромния си напредък. Бъдещ капитан ! От мен сте го чули ! :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e4Egbbfaslk[/youtube]

дано не познаеш :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”