Манчестър Юнайтед - Ливърпул 25.09.2013 | 21:45 | 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

windowpane
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 25.09.2013 | 21:45

Мнениеот windowpane » 26 сеп 2013 03:18

Евала за играта, на Олд Трафорд не е толкова лесно да имаш подчертано надмощие през целия мач, но го постигнахме, нямахме късмет при завършващата фаза, но и това го има. Отново надиграхме Манчестър, което е радващо. Много трябва да внимаваме при корнери, като мухи без глави се движим при подобни статични положения, толкова ли няма кой да го забележи от ръководството и да направи нещо по въпроса. Много несериозно отигравахме повечето остри атаки, но няма толкова голямо значение - бихме ги, когато наистина трябваше, сега нека си се кефят, докато отпаднат и те от тази купичка след 2-3 кръга.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 сеп 2013 11:25

Gil-galad написа:Равностоен мач като цяло, но вместо да си вкараме положенията паднахме...много изтървахме, а и Стъридж нищо не игра цял мач....Джерард не успя да изчисти от корнера, ама според мен Енрике си изтърва човека....Ернандез беше с него и Енрике просто остана на място...а логиката на смяната на Кели, който да играе на крилото не я разбирам...ако е само, за да запише минути да го беше пуснал от началото.....но както и да е....играта поне беше значително по добра от тази срещу Саутхямптън....гледаме напред към Съдърланд...

Да ,сега като гледах повторението ,видях ,че Енрике не го следваше до край човека си ,остави го и той вкара ...но и Джерард можеше да се намеси по добре . Изобщо ,играчите на тренировка, трябва доста да отработват статични положения ...защото станахме за смях ! Не е нормално ,да разполагаме с толкова високи и снажни защитници и играчи ,като цяло и да допускаме леки голове от статични положения и в същото време да не можем да се възползваме от многобройните статични положения ,които са в наша полза ??!! Все пак играем във ВЛ ,където центриранията са основен елемент във всеки мач ..не може да подхождаме толкова безхаберно и отпуснато ?! Голяма наша СЛАБОСТ,за която на мен ми омръзна да говоря .
Отчитам ,това като една от малкото грешки на Роджърс.
Oсвен това ,определено липсва Коутиньо . Липсва креативността ,фантазията,идеите и изненадата която той внася в средата на терена .Липсват и извеждащите пасове към нападателите. Хендерсън не става за никакъв х.й .Нито извеждащ пас ще ти даде ,нито гол ще ти вкара ,когато му се отдаде идеална възможност. И отзад прави грешки. Вчера за малко дузпа да направи ,добре ,че го дръпна на сантиметри пред наказателното. Глупав футболист ,няма какво да се лъжем ,иначе има желание ,но само с желание не става .
На всичкото отгоре и другия халф Джерард не помага по никакъв начин на атаката и не търси гола ,както преди го правеше .Ах тоя Мхитарян как не дойде ,дееба ма..

Искам отново да отбележа страхотното представяне вчера на Сако в сравнение с предните мачове .
Това момче ,явно наистина е голяма класа и бързо влиза в час .. изненада ме приятно .
Не ми пука вече ,ако Агер го няма.
Туре и Сако средата ще са непробиваеми ..освен ако мача не е нареден ,разбира се . :)
Пореден смешен гол от никакъв ъгъл на Рейна :) и пореден гол за моя човек Мхитарян. ;)
Последна промяна от suareshampion на 26 сеп 2013 14:24, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 сеп 2013 13:44

Като цяло на мен мача ми хареса,въпреки резултата!
Нашите играха с настроение и показаха желание за победа.
Лошото обаче е,че отново сме нулеви при тези ъглови удари.
Не знам на какво се дължи това,но според мен вината тук е на Роджърс.
Иначе отново се видя,че няма човек който да влезе от скамейката и да обърне мача в наша полза.
Наложи се Кели да играе крило???
Коутиньо липсва доста,но и без Джонсън нещата от дясно не се получават.
Колко щеше да е хубаво във вчерашния мач да разполагаме с Мхитарян или Ериксен на пейката или на терена.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 сеп 2013 14:36

И на мен ми хареса как играехме,показахме желание и хъс който липсваше напоследък.
Брендън изненада с това 3-4-1-2.Тази схема може и да проработи, с активен десен халф бек и типични 10-ка зад Суарес и Стъридж ще изглеждаме доста по-добре.Всяка загуба е неприятна, особенно тези от МЮ.Гледаме напред към Съндърланд, победата е задължителна.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 26 сеп 2013 20:05

Хубав мач направихме ! Жалко , че поне не изравнихме да ги видим дяволите колко им стиска !
Пролича си , че му липсва игрова практика на Луис , но с времето нещата ще си дойдат на мястото ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 27 сеп 2013 10:08

iliev72 написа:Хубав мач направихме ! Жалко , че поне не изравнихме да ги видим дяволите колко им стиска !
Пролича си , че му липсва игрова практика на Луис , но с времето нещата ще си дойдат на мястото ;)

Би ли дефинирал "...да ги видим дяволите колко им стиска" ???
Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 сеп 2013 13:31

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
iliev72 написа:Хубав мач направихме ! Жалко , че поне не изравнихме да ги видим дяволите колко им стиска !

Би ли дефинирал "...да ги видим дяволите колко им стиска" ???

Видяхме колко струвате като ви вкарат гол и ви поведат или изравнят резултата ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”