Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.) 2-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.)

Мнениеот leoric » 17 сеп 2013 23:10

Не ми се търси, но точно ти цяло лято повтаряше като мантра, че Ливърпул ще се бори за титлата и че може да стане шампион. Хайде не се прави на ощипана мома. Отвори си очите и виж, че нямат сили след 60-та минута и се предоставя изцяло инициативата на противника. Понякога, обаче, Стъридж и Миньоле не са достатъчни за победа. Аз съм доволен от точката. На Либърти се гостува трудно, но тези неща ми направиха впечатление, защото се повтарят вече 4 кръга. Нищо не съм написал за никого персонално, а за отбора като цяло.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 сеп 2013 23:48

leoric написа:Не ми се търси, но точно ти цяло лято повтаряше като мантра, че Ливърпул ще се бори за титлата и че може да стане шампион. Хайде не се прави на ощипана мома. Отвори си очите и виж, че нямат сили след 60-та минута и се предоставя изцяло инициативата на противника. Понякога, обаче, Стъридж и Миньоле не са достатъчни за победа. Аз съм доволен от точката. На Либърти се гостува трудно, но тези неща ми направиха впечатление, защото се повтарят вече 4 кръга. Нищо не съм написал за никого персонално, а за отбора като цяло.

Аз мога да говоря ,каквото си искам ..защото аз единствен стоя на 100 % зад треньора от първия му ден в Ливърпул ! Но въпреки всичко ,аз казах ,че тая година ще сме на 100 % в топ 4 а другата година шампиони. Но както знаеш ,апетита идва с яденето ..излизаме мач за мач, пък каквото стане . Няма да се разсърдя и тая година ако станеме. :) Нямаме евротурнири и това ни дава допълнителни сили пред останалите. Видя се ,че можем да бием всеки ,щом бихме съдийското отборче.
Аз не разбирам вие какво искате ...по добре ли е ,като миналия сезон да надиграваме отборите и накрая да не печелим ??
Аз пак ти казвам,ще видиш как ,играчите ще влязат във най добрата си физическа форма по нататък.
За мен беше важно да се вземат всички мачове до завръщането на магьосника .Бием ся и светците и Оттам нататък само стой и гледай кво става .
Но много е важно разбира се и Коутиньо да е на терена плюс Туре и Сисоко. Агер и Сако да спорят за другото място. Сако е добър ,но му трябва време да свикне естествено с отбора ,стила и вишата лига.Точно за това, вчера има оправдание за грешките си ..докато Шкъртел няма.
Между другото ,преди малко гледах младежите .Луис Алберто ми напълни душата . Аз вчера споменах ,че той е човека ,който искам да замества Коутиньо и той днес вкара хетрик и игра блестящо . Той е халф ,който обича топката ..не го е страх да я търси ..поема отговорност....креативен е ..винаги може да се очаква нещо изненадващо от него ,нещо нестандартно. Не е като Коутиньо ,но определено има предпоставки да стане.
Последна промяна от suareshampion на 17 сеп 2013 23:56, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 17 сеп 2013 23:53

И аз искам да му се даде шанс. Аспас не ми се понрави от началото на сезона и трябва да седне на пейката. Алберто, Моузес, Хендо, Стъридж и ще ги бием. Дано Уиздъм не играе.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 18 сеп 2013 16:04

Мен лично ме плаши оправданието, че играем зле след като Коутиньо е излязъл. Прекалено е млад и не можем да очакваме от него да е на топ ниво във всеки мач, камо ли да изпаднем в пряка зависимост от неговото представяне.
Гледах Алберто за много кратко и нямам впечатление от играта му. Ще ми е интересно да го видя как ще се представи ако започне като титуляр и дали ще има подобен ефект върху играта ни.
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”