Ливърпул - Уигън (17 Ноември : 17:00 )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Ливърпул - Уигън (17 Ноември : 17:00 )

Мнениеот john barnes » 19 ное 2012 19:51

x-ekutor написа:Между другото схванах логиката на СърГеяАлексПияницата.В темата на модераторите на няколко пъти твърдеше,че е фен на ЦСКА от дете.А вчера го гледам във форума на Левски,че се пише за левскар,даже снимка на Наско сложил за аватар :mrgreen: :mrgreen: Той е един бояджия.Всяка седмица си променя уж любимите отбори и търси някъде само и единствено да се заяжда.Всичките му мнения са заядливи и абсурдни.Това да живееш за да се заяждаш с хората е малоумно.Такъв одушевен предмет като него не трябва да има и секунда живот :!:

ясно,значи тоя е трагичен...не му обръщайте внимание и сам ще спре и ще иде в друг форум да се заяжда.иначе със кеф бих му разбил грозната,пъпчива,тийнейджърска тиква...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 19 ное 2012 19:55

john barnes написа:
x-ekutor написа:Между другото схванах логиката на СърГеяАлексПияницата.В темата на модераторите на няколко пъти твърдеше,че е фен на ЦСКА от дете.А вчера го гледам във форума на Левски,че се пише за левскар,даже снимка на Наско сложил за аватар :mrgreen: :mrgreen: Той е един бояджия.Всяка седмица си променя уж любимите отбори и търси някъде само и единствено да се заяжда.Всичките му мнения са заядливи и абсурдни.Това да живееш за да се заяждаш с хората е малоумно.Такъв одушевен предмет като него не трябва да има и секунда живот :!:

ясно,значи тоя е трагичен...не му обръщайте внимание и сам ще спре и ще иде в друг форум да се заяжда.иначе със кеф бих му разбил грозната,пъпчива,тийнейджърска тиква...

Еми аз съм го блокирал.Просто някой го беше цитирал и затова му мернах мнението :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 20 ное 2012 03:31

преждеговорящите май съм ви ИДОЛ А :?: :!: ,добре тогава не се срамувайте а си подгатвяйте молбитe за члество във фен клуба ми 8-) пращайте ги на скъпата ми секретарка за одобрение 8-)

x-ekutor,нещо против НАСКО СИРАКОВ ли имаш :?: :?: :?: :roll: :!: :arrow:
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 20 ное 2012 10:15

LordSirAlexFerguson написа:
x-ekutor написа:
LordSirAlexFerguson написа:С 230-коментара за 4-години и изведнъж стана много активен нещо.
Гонят те някви присъди,май ти си за лекар,ти ли ще казвай кой и кога да се регистрира в ГОНГ.БГ,какъв да му е ника,подписа и аватара,кой си ти ве смешен,скрий се момче жалък си ФАКТ-НЕУСПОРИМ :!:
:!: Цска,Манчестър Юнайтед,Байерн Мюнхен,Рома :!:

:mrgreen: :mrgreen:
Аз съм написал кой съм и къде съм.А ти кой си?Тези последните 4 отбора,които си написал само подчертават това,че си тук само да мразиш.Характерна черта на глупака е да започне да обижда,когато няма друг аргумент! :mrgreen: Повече няма какво да добавя,ти се разкри сам!

========================================================================================================================================================
Дам ето дори ти пречат и отборите ''Цска,Манчестър Юнайтед,Байерн Мюнхен,Рома''' на които симпатизирам от дете,друго неуспя да измилиш май,личи си кой се заяжда,напада и обижда.Все пак недей с лошо,злобата и омразата са много лоши неща.Гледай си отборите на които си фен и си ги подкрепяй,НО уважавай и другите отбори и тяхните фенове.
УСПЕХ

levski/viewtopic.php?f=1&t=123297&start=450&st=0&sk=t&sd=a&p=4052891&view=show#p4052891
LordSirAlexFerguson написа:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
TITLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 8-)

Айде бягай оттука бояджия :!: Не ми си търсят още доказателства за смяната на цветовете ти,заядлив нещастник :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 20 ное 2012 23:38

LordSirAlexFerguson написа:преждеговорящите май съм ви ИДОЛ А :?: :!: ,добре тогава не се срамувайте а си подгатвяйте молбитe за члество във фен клуба ми 8-) пращайте ги на скъпата ми секретарка за одобрение 8-)

x-ekutor,нещо против НАСКО СИРАКОВ ли имаш :?: :?: :?: :roll: :!: :arrow:

как е на босфора? хапна ли баклавичка тая вечер? отпориха ли ти го отзад манафите после? новия ти идол май вече се казва бурак йълмъз....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”