Лига Европа 2011/2012
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа 2011/2012
А Фулъм с тоя червен картон на Гера май отпадат
styopa написа:Barclays Premier League Stats: Team Discipline - 2010-11
Това не е класирането за феърплей. Тук са посочени само жълтите и червените картони.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Това не е класирането за феърплей. Тук са посочени само жълтите и червените картони.
Не се ли взема само това в предвид или нещо съм в грешка?
styopa написа:Tommi написа:Това не е класирането за феърплей. Тук са посочени само жълтите и червените картони.
Картоните са само един от показателите. Другите са уважение към съперника, уважение към съдиите, поведение на длъжностните лица и още един, но в момента не се сещам кой беше. За всеки мач даден отбор получава точки по определените критерии и така се формира класирането. За поведението на длъжностните лица максималните точки са 6. За уважението към съперника и към съдиите мисля, че се даваха най-много по 7 точки, а за картоните - максимум 10 точки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:styopa написа:Tommi написа:Това не е класирането за феърплей. Тук са посочени само жълтите и червените картони.
Картоните са само един от показателите. Другите са уважение към съперника, уважение към съдиите, поведение на длъжностните лица и още един, но в момента не се сещам кой беше. За всеки мач даден отбор получава точки по определените критерии и така се формира класирането. За поведението на длъжностните лица максималните точки са 6. За уважението към съперника и към съдиите мисля, че се даваха най-много по 7 точки, а за картоните - максимум 10 точки.
Ясно.
Да разбираме ли вече окончателно че Ливърпул не е в ЛЕ и няма да играе другия сезон ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Tommi написа:Това е носителят на Карлинг Къп, но не знам защо е написан като 6-ти в класирането.
Това е отговора - Бермингам като носител на Карлинг къп.
storm написа:Ха остава "мандарините" да играят в ЛЕ ..![]()
Ще се надявам да се паднат с български отбор..
Ako Блекпул се паднат с някой български отбор лошо ни се пише!
Първия мач ще бият с много и втория ще се разходят да се не се морят много така че може би някой равен и това е. Така че много по-добре е да не си ги пожелаваме "мандарините".
LIVERPOOL RULZZ
crazy_one написа:storm написа:Ха остава "мандарините" да играят в ЛЕ ..![]()
Ще се надявам да се паднат с български отбор..
Ako Блекпул се паднат с някой български отбор лошо ни се пише!
Първия мач ще бият с много и втория ще се разходят да се не се морят много така че може би някой равен и това е. Така че много по-добре е да не си ги пожелаваме "мандарините".
няма да са те - Фулъм ги изпреварва с една точка
Ясно показахме че не искаме да играем в ЛЕ.Дори и Карагър го споменава в интервюто си.Целта е ясна - Отново в ТОП4 и силно представяне в домашните купи
А защо не и ШАМПИОНИ 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]