У.Б.А.-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: У.Б.А.-Ливърпул

Мнениеот TEDIMAR99 » 04 апр 2011 11:49

Съдийте бяха срещу нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 04 апр 2011 11:57

Joni_ написа:Ливърпул(в последните 20 г.) е най тъпия отбор в историята на футбола, фен съм им винаги съм ги подържал, но те просто са антиотбор, каквото и да правят който и да вземат винаги ще си останат идиоти

Хмм още едно смешно фенче което има наглоста да се нарече фен на Ливърпул :| Явно и ти си от тези който са с отбора само когато побеждават.Ако всички бяха като тебе едва ли щеше да се радваме на този отбор или на футбола като цяло ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 апр 2011 12:11

styopa написа:
Liverpool forever_95 написа:Е да, прав си. Като цяло ще ни трябват нови попълнения във всички линии без нападението може би.

В нападение също имаме доста проблеми.Последните мачове както се забелязва да играем с двама нападатели ,а нямаме почти никаква алтернатива на титулярите.

Е, уж Нгог и Пачеко са добър вариант за 4-ти и 5-ти нападател, ако приемем, че и Каут може да застава на върха на атаката. А и сега Пачеко мисля, че го дадохме под наем, но не мога да се сетя в кой отбор. Също така ме притеснява Анди Керъл. 5 мача не може да отбележи гол и ми напомня на Торес, който не може също да вкара гол за Челси. В Английската преса се спекулира, че сезонът за Джерард приключи, ака че според мен е наложително през лятото да се вземат централен и ляв защитник, както и централен и ляв халф. Това на първо време, за да можем да се върнем в Топ 4 още от догодина.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 04 апр 2011 12:16

В Норич е отдаден под наем Пачеко.
Евентуално завръщане на Акуа би усилило халфовата линия, а нейде бях написал, че евентуална сделка с Чарли Адам би ни осигурила донякъде заместник на Стиви Джи (пасове, пряк свободни, стрелба отдалеч, корнери, центрирания).
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 04 апр 2011 13:16

Специално за този мач е излишно да се коментира, но гледам, че хората разчитат Стиви, Мейрелеш и Шелви :shock: да ни градят играта за в бъдеще, затова бих искал да направя едно лично обобщение на картинката:
Разковничето за всичко през последните две години се крие в единствения може би незаменим играч (изключвам Джерард), който напусна точно тогава. Нито Маскерано, нито Торес са толкова уникални, че да не им се намерят заместници във всеки от по-големите отбори. Може би вече е ясно за кого иде реч - все пак без него и Реал загубиха титлата и Моуриньо си изгуби рекорда. По случайност или не единствените играчи, които (може би) го превъзхождат са му хем "врагове", хем национални съотборници.
Спада след напускането му и разликата от 5 места в класирането след само един сезон, ми напомнят за отказването на Бала от национала и как оттогава не сме видяли първенство отблизо - едва ли е съвпадение...

P.S. За да не кажете, че само си правя вятър на клавиатурата, нека да потърсим решение, а то изненадващо (поне за мен) може да дойде от британски играч и за щастие той е една от трансферните ни цели - Чарли Адам. Ясно е, че единствения играч от албиона, който можеше да хвърли пас през цялото игрище сега играе отвъд океана и е кощунство да ги сравняваме с техничните испанци, но след като видях някои впечатляващи статистики на капитана на Блекпул и директно сравнение между него и Алонсо по някои параметри, бях доста изненадан и може да се каже, че Адам носи нещо и от двамата ни "златни" халфове по онова време - Маш и Чаби, та затова се надявам да не пестим парички, защото на още един отбор му трябва спешно халф, а червендалестият им треньор знаем, че цени британските играчи.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 апр 2011 14:45

Mighty Reds написа:В Норич е отдаден под наем Пачеко.
Евентуално завръщане на Акуа би усилило халфовата линия, а нейде бях написал, че евентуална сделка с Чарли Адам би ни осигурила донякъде заместник на Стиви Джи (пасове, пряк свободни, стрелба отдалеч, корнери, центрирания).

Напълно съм съгласен с теб и ако го вземем, което няма да е лесно заради интереса на МЮ, ще имаме един страхотен футболист, който да ни гради атаките и тогава ще сформира партньорство с Джерард, а Мейрелеш ще бъде пред тях и тогава вече ще сме много по-добри. Едно завръщане на Акуилани и едно евентуално привличане на Йънг със сигурност ще ни помогне да сформираме една от най-добрите халфови линии (а защо не и най-добрата във ВЛ) и с опита на Краля да сме претенденти за титлата или поне за второ и трето място.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 04 апр 2011 17:31

venomcho написа:Специално за този мач е излишно да се коментира, но гледам, че хората разчитат Стиви, Мейрелеш и Шелви :shock: да ни градят играта за в бъдеще, затова бих искал да направя едно лично обобщение на картинката:
Разковничето за всичко през последните две години се крие в единствения може би незаменим играч (изключвам Джерард), който напусна точно тогава. Нито Маскерано, нито Торес са толкова уникални, че да не им се намерят заместници във всеки от по-големите отбори. Може би вече е ясно за кого иде реч - все пак без него и Реал загубиха титлата и Моуриньо си изгуби рекорда. По случайност или не единствените играчи, които (може би) го превъзхождат са му хем "врагове", хем национални съотборници.
Спада след напускането му и разликата от 5 места в класирането след само един сезон, ми напомнят за отказването на Бала от национала и как оттогава не сме видяли първенство отблизо - едва ли е съвпадение...

P.S. За да не кажете, че само си правя вятър на клавиатурата, нека да потърсим решение, а то изненадващо (поне за мен) може да дойде от британски играч и за щастие той е една от трансферните ни цели - Чарли Адам. Ясно е, че единствения играч от албиона, който можеше да хвърли пас през цялото игрище сега играе отвъд океана и е кощунство да ги сравняваме с техничните испанци, но след като видях някои впечатляващи статистики на капитана на Блекпул и директно сравнение между него и Алонсо по някои параметри, бях доста изненадан и може да се каже, че Адам носи нещо и от двамата ни "златни" халфове по онова време - Маш и Чаби, та затова се надявам да не пестим парички, защото на още един отбор му трябва спешно халф, а червендалестият им треньор знаем, че цени британските играчи.

+1 За коментара , колкото до мача, пореден слаб мач срещу много ,много по-скромен отбор от червените ни любимци! Ща станем шампиони само тогава когато започнем да печелим тези двубой.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Върни се в “Ливърпул”