Liverpool-Arsenal 21.04.2009

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Liverpool-Arsenal 21.04.2009

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 20 апр 2009 22:17

Определен труден мач за топчиите, срещу Ливърпул. Надявам се, че Арсенал ще ги победи. Моята прогноза е 1;2 за футболистите на Венгер.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

ellie_stoychovska
Контакти:

Мнениеот ellie_stoychovska » 20 апр 2009 23:08

smash_the_reds написа:Ливърпул са в депресия ,че вкараха 4 ,а отпаднаха.Имат мач срещу бъдещия носител на купата на ШЛ и ще им бъде тръдно.Прогноза 0-3!

Хахахаха!"Бъдещият носител на ШЛ" хахахха! Това за коя година става на въпрос???

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 20 апр 2009 23:22

хахаххааааа, 3-1 за ЛИВЕРПУЛ, НАЗДРАВЕ

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 апр 2009 00:18

Такъв мач не може да се прогнозира, ама като че ли Ливърпул ми изглеждат фаворити, поради важността на срещата за тях.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 21 апр 2009 00:19

утре пак излизаме начело сигурен съм.

И да излязат ще е за 24 часа. Казваш "пак" се едно сте излизали начело последните 19 години.

Да получавам!Аз съм астролог!!!Утре след мача ще пея арсеналски песни

И хикс стига, от моя гледна точка естествено. :lol:
Ама ако ги ударите ще е върховно.
GGMU

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 21 апр 2009 01:02

Lord of memories написа:

И да излязат ще е за 24 часа. Казваш "пак" се едно сте излизали начело последните 19 години.

а бе ти знаеш само се заяждаш иди си се скрий някаде и се надявай на Арсенал да направи някакво чудо и да ви спаси.... видяхме ви колко сте жалки срещу Евертън и македа ли мачеда незнам какъв е вяда се,че нестава... имаше касмет 2-та мача ама вече май нестава.... мене резултата резултата не ме интересува важното е да си земем 3т. от де си толкоз сигурен че ще излезем за 24 часа от каде си толкова сигурен в победата на Юнайтед? се едно аз да съм сигурен в титлата на Ливърпул... това са глупости... ако кажеш че Ю. са сигурни шампиони ще трябва да идеш да се лекуваш или да се грамнеш незнам избора е товой... и ще те помола ми направиш 1 услуга:АКО Ливърпул стане шампион на на Англия да спреш да пишеш в този форум ок? казвам АКО стане... защоо нищо на този свят не е сигурно нали ае със здраве до утре лека...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 апр 2009 01:38

В отбора на Арсенал има куп контузени играчи, така че везните леко накланят в полза на домакините.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 21 апр 2009 01:53

fearbless написа:
Lord of memories написа:

а бе ти знаеш само се заяждаш иди си се скрий някаде и се надявай на Арсенал да направи някакво чудо и да ви спаси.... видяхме ви колко сте жалки срещу Евертън и македа ли мачеда незнам какъв е вяда се,че нестава... имаше касмет 2-та мача ама вече май нестава.... мене резултата резултата не ме интересува важното е да си земем 3т. от де си толкоз сигурен че ще излезем за 24 часа от каде си толкова сигурен в победата на Юнайтед? се едно аз да съм сигурен в титлата на Ливърпул... това са глупости... ако кажеш че Ю. са сигурни шампиони ще трябва да идеш да се лекуваш или да се грамнеш незнам избора е товой... и ще те помола ми направиш 1 услуга:АКО Ливърпул стане шампион на на Англия да спреш да пишеш в този форум ок? казвам АКО стане... защоо нищо на този свят не е сигурно нали ае със здраве до утре лека...

Естествено че никой не е сигурен шампион, само дето има отбори заслужаващи и такива дето не, познай пуул от кой са, и не се заяждам, а излагам исторически факти, а това че някои ги боли е друг въпрос.

А за мача с Евертън, няма да казвам че Съра е отписал купата защото не е така, само че това е единствения турнир останал за обиграване на юнушите и си пролича че в *предзавършващата* фаза не стоят перфектно нещата, единствения начин за гол беше на изригване, за което имаше заченки в няколко ситуаций.

Това че Юнайтед завърши със сплав от 2 и 3 тия си отбор (като изключим 2мата в защита от основния отбор) и завърши наравно за 120 минути с отбор от топ 6 на Англия (евертън беше в максималния си състав без 2ма контузени играча), не виждам какво срамно има че само късмета ни спря от финала със втория отбор. Видяхме по рано през сезона за КК и ФА къп Пуул какво направиха с Не-Титулярния си състав.
А такива дербита че са тройни на всички е ясно, показан и доказан факт.
Просто ви пожелавам късмет след 20 часа, защото ще ви трябва (пак).

И се замислете защо повечето фенове на водещи клубове (главно в Англия, но не само) мразят толкова много точно вашия клуб (без да слагате червените очила и да си мислите че сте "най-добрия клуб в европа")
GGMU

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 апр 2009 21:58

fearbless написа:
Lord of memories написа:

Втрещен съм от правописа ти! :shock:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Ливърпул”