Ливърпул-Спортинг Брага 0:0 (FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул-Спортинг Брага 0:0 (FT)
Спрете се вече е мишки, може ли да сте толкова жалки. До оня ден срещу Манчестър викахте непобедими сега др песен ако ще сте тапи ФУРНАДЖИИСКИ ЛОПАТИ по-добре не се пишете фенове на Пул този не заслижавате този отбор. Спрете вече с тези тапотии ако бяха били щяхте др песен да пеете. ПЪРВО СЕ НАУЧЕТЕ ДА ГУБИТЕ ПОСЛЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ.
Стегнете се малко де , уж сте "големите" фенове на отбора а като прочетох някой от коментарите ми се развали още повече настроението.Паднали сме и толкова , бяхме по добрия отбор във мача но когато нямаш късмет и Господ и не може да ти помогне.Поне не забелязахте ли че в целия мач всеки се раздаде напълно и въпреки отпадането се видя че играта на Джо Коул беше много по добра , Керъл въпреки контузията си игра на ниво , Лукаш тичаше след всеки играч на Брага и т.н. А видяхте ли изражението на Стивън Джерард в края на мача - със сигурност е бил със насълзени очи , и приема реалноста каквато е.Като не сте доволни от отбора станете фенове на Манчестър и се радвайте от сърце на титли и победи.Не може да си фен на ЛИВЪРПУЛ само при успех , трябва да обичаш този отбор независимо какво стане.Всяко зло за добро , когато сме на земята ще се изправим по силни от всякога !!!
ЗАВИНАГИ ОТ ЛИВЪРПУЛ 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Нашите момчета, как хубаво си играха за Х, просто не е истина... Но какво да се прави, като големите отбори въобще не признават този турнир.
Ливърпул още от мачовете с чехите играха, колкото да отбият номера.
Ливърпул още от мачовете с чехите играха, колкото да отбият номера.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Вижте какво писах преди мача и ще видите колко съм бил прав тогава, казах че ако Краля желае победа и продължаване ще я постигне , чисто и просто Ливърпул няма желание да играе в този турнир, не е приоритет за никой в отбора.Сега е важно да се обиграе отбора за новият сезон.Червените ще изглеждат по много по-различен начин с Капитана, а в нападение с Каит,Луиз и Керъл си мисля че доста отбори ще страдат когато се сработят.Лятото трябва да се вземат два добри халфа, ако може единият с по-офанзивни функций.И една молба, когато отбора не играе така както искате да го виждате моля ви недейте да изпадате в крайности.Много бързо забравяте мачовете с Ман.Юн. и Челси, тогава бяха велики нали? А сега ? Да знам че Лукас и Поусен са меко казано бездарни и нямат право дори да влязат в музея на отбора, камо ли да сложат тази тежка свещенна фланелка, но докато са в отбора трябва да ги търпим.И недейте навежда глава все пак сме Ливърпул, я по-ведро.
YOU''LL NEVER WALK ALONE
YOU''LL NEVER WALK ALONE
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly