Спортинг Брага-Ливърпул 1:0 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Спортинг Брага-Ливърпул

Мнениеот Avrameca » 11 мар 2011 11:47

И аз се надявам на Анфийлд да успеем да ги бием ;) А причината за слабата игра е мотивацията която е доста по различна в мача със Манчестър и с Брага.Брага не бяха толкова добри , просто ние им позволихме да ни надиграят.След влизането на Керъл се раздвижи играта ни , но може би КРАЛЯ трябваше да опита още 1 смяна примерно Каут или Мейрелеш с Пачеко или Макси но сигурно е решил че няма да име ефект.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 11 мар 2011 12:49

Е да мачовете бяха добре изпипани,но за мене в някой ситуации е нужен и късмет... като нищо можеше да дадат някоя дузпа за Челси заради играта на Лукас с ръка, какви ли не шантави отсъждания на дузпи сме виждали... и след това целия труд отива на вятъра... казвам, че за мене в някои ситуация има и късмет никъде не съм казал,че мачовете са били лошо изиграни мачовете с Челси и Юнайтед и изобщо с големите отбори Ливърпул има хъс и желание,но с малките не е така,а и сме много слаби гости този сезон...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 мар 2011 13:03

d-o-d-o написа:Както казах вчера преди мача - липсва постоянство тази година.Колкото до тази загуба мога да кажа, че Спортинг Брага не са лош отбор, дори са страхотен отбор, но за тимовете от първенството на Португалия или за някой от нашите "евробойци", моля ви недейте ги превъзнася толкова много, чисто и просто Ливърпул направи страшно слаб мач, без никакво желание, хъс и мотивация.В Португалия има един отбор този сезон и това е Порто, до известна степен може да се каже че и Бенфика играят доста стабилно , но само в Европа във вътрешното първенство се представят под нивото си. Ако Лига Европа е приоритет на Краля, то тогава реванша ще е доста тежък ... за прехваления отбор от Брага. ;)

Аз обаче имам малко по-песимистично виждане за приоритетите ни в Европа с Кени - в близко бъдеще предполагам, че турнирите ще бъдат леко загърбени, да не кажа тотално, защото просто Краля е тук, за да ни направи най-накрая шампиони и всякакви "пречки" по пътя ще трябва да бъдат жертвани заради тази кауза. Имахме си треньор, който ни възвърна легитимацията в Европа, даже за определен период от новия век бяхме определени за най-добрият отбор в Европа чисто статистически, направихме страхотни мачове и класики и нямаше отбор, който да не напълни гащите при жребиите. Много се надявам да не позная, защото все пак аз затова съм фен на този отбор - европейските му битки и тук мога да бъда порицан, но за мен една КЕШ се равнява поне на няколко титли в ПШ, естествено не и в сегашното ни дередже, но в крайна сметка каузата си заслужава и вярвам в КРАЛЯ!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 11 мар 2011 13:47

Незнам, но срещу Джо Кол имаше чиста дуспа !!! Игра без топка в наказателното поле и на всичкото отгоре той прави финт след което напълно възможно е да играе с топката чиста дуспа колкото за Брага имаше толкова имаше и за Ливърул. Направо ми писна от тапите коментатори които си праят реклама на своите телевизии. Плуят всички английски отбори ако сте забелязали чудя се защо не коментира Сукачев точно заради това, че той неможе да плуе Пулл Всичко днешно време е чист бизнес и конкоренция. Аз не видях смислена атака на Брага след влизането на Анди.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 11 мар 2011 14:23

Venomcho съгласен съм с теб.Ако в бъдещите няколко години начело на отбора бъде Краля си мисля, че наистина Европа ще е назаден план, но сега имаме шанс за Лига Европа и си мисля че ще е хубаво да я вземем, ясно е че за класиране в Шампионска лига догодина няма как да се борим дори, така че защо да не прибавим една красива купа от турнира Лига Европа и да загърбим така или иначе "загърбеното" по една или друга причина първенство ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 12 мар 2011 12:23

d-o-d-o написа:Venomcho съгласен съм с теб.Ако в бъдещите няколко години начело на отбора бъде Краля си мисля, че наистина Европа ще е назаден план, но сега имаме шанс за Лига Европа и си мисля че ще е хубаво да я вземем, ясно е че за класиране в Шампионска лига догодина няма как да се борим дори, така че защо да не прибавим една красива купа от турнира Лига Европа и да загърбим така или иначе "загърбеното" по една или друга причина първенство ;)

Естествено, че никак няма да е лошо да допълним европейските купи в и без това препълнения ни музей 8-)
Още повече, че с тази четвърта Купа на УЕФА (защото за мен това си е ЛЕ) мисля, че изпреварваме Интер, Юве и Барса!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Спортинг Брага-Ливърпул 1:0 (FT)

Мнениеот slash1912 » 17 мар 2011 21:39

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Wilson, Maxi, Lucas, Meireles, Cole, Carroll, Kuyt.

Subs: Gulacsi, Pacheco, Kyrgiakos, Ngog, Spearing, Poulsen, Flanagan.

Braga: Artur Moraes, Miguel Garcia, Paulao, Rodriguez, Silvio, Alan, Leandro Salino, Vandinho, Hugo Viana, Paulo Cesar, Lima.

Subs: Cristiano, Kaka, Mossoro, Helder Barbosa, Meyong, Dani, Peterson.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”