Интервюто с Джерард: Торес ми разби сърцето

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Re: Интервюто с Джерард: Торес ми разби сърцето

Мнениеот clever_ » 15 фев 2011 20:06

Още когато отиде в челси ,
разбрах че ще е трансферният провал на годината
горкото момче е по-слабо психически и от Берба . :с
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 15 фев 2011 22:55

clever_ написа:Още когато отиде в челси ,
разбрах че ще е трансферният провал на годината
горкото момче е по-слабо психически и от Берба . :с

Всъщност и аз така мислех от самото начало. Нека все пак не избързваме с изводите. Той игра едва втория си мач за Челси, има да изиграе още много. Но все пак съм си на мнение, че ще бъде трансферен провал. Почти никой, да не кажа никой играч на Ливърпул, отишъл в "по-голям" отбор, за да печели трофей, не се е върнал от него като суперзвезда. Примери: Оуен, Макманамън, сега най-вероятно и Алонсо ще се провали.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 фев 2011 23:38

Провал за Макманаман и Алонсо в Реал си е доста пресилено. Все пак Макманаман спечели 2 титли на Испания, 2 ШЛ и още няколко трофея, вкара и гол на финала с Валенсия. 157 мача 14 гола за 4 години изобщо не е зле ;) За Алонсо ще видим, класата му е много голяма, но при тази Барселона силно ме съмнява да вземе дори и един трофей там.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 16 фев 2011 07:41

wolf написа:Провал за Макманаман и Алонсо в Реал си е доста пресилено. Все пак Макманаман спечели 2 титли на Испания, 2 ШЛ и още няколко трофея, вкара и гол на финала с Валенсия. 157 мача 14 гола за 4 години изобщо не е зле ;) За Алонсо ще видим, класата му е много голяма, но при тази Барселона силно ме съмнява да вземе дори и един трофей там.

+1. ;)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 16 фев 2011 13:47

Абе нито Оуен нито Макманаман нито Алонсо най вече Алонсо (та той не отиде по собствено желание заради Рафа беше) не са направили нещо толкова лошо колкото Торес дори и взети заедно. Та Реал е конкорент на ливърпул само в Евро турнирите какво толкова са пренепрегнали тима те. Докато Торес премина в отбор който се конкорира на цели четири фронта с Лив такаче е др ,а и изказванията са му ужасни има чувството че няма завършено Основно образование никаква тактичност. А и останалите просто са имали и др оправдание да речем че на са изкали да се састезават в В Л

Върни се в “Ливърпул”