Хофенхайм взима Райън Бабел
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- martini_bg
- Контакти:
Re: Хофенхайм взима Райън Бабел
Жалко,беше ми един от любимите играчи.......Рафа го закова на пейката и му разказа играта.Чудно ми е, Далглиш ли прави селекцията и ако от лятото ще има нов менаджър ,какво се случва? Пак един чувал Лукас Лейвовци.....
- liverpool-4ever
- Контакти:
Наистина жалко
Още помня гола му от 35-6 метра на полуфинал на ШЛ с/у Челси от 2007 като губихме с 4-1 той направи 4-2.. Никога няма да го забравя!

martini_bg написа:Жалко,беше ми един от любимите играчи.......Рафа го закова на пейката и му разказа играта.Чудно ми е, Далглиш ли прави селекцията и ако от лятото ще има нов менаджър ,какво се случва? Пак един чувал Лукас Лейвовци.....
Единственият начин да не предложат постоянен договор на Краля е да паднем под класирането си до момента, което се съмнявам да стане. Янките ще спечелят от привличането на Кени като мениджър повече от продажбите на фланелки на всички футболисти взети заедно до края на сезона. И малоумните ще разберат, че би било грешка да си махнат основния източник на пари от реклама

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

martini_bg написа:Чудно ми е, Далглиш ли прави селекцията
Ами предполагам че той.Ако предположим че Камоли е основната личност в трансферите би трябвало до сега да сме взели все някой.
Dzheff написа:Единственият начин да не предложат постоянен договор на Краля е да паднем под класирането си до момента, което се съмнявам да стане.
Е ще видим какво ще излезе.И на мен ми се иска да си остане поне няколко години,но въпроса е как виждат шефовете нещата.Има го и вариант да вземем някой млад менажер,а Далгиш само да му помага.
е да, прав си колега - няма как да знаем какво е в главите на шефовете на отбора. но все ми се иска Краля да си остане дългосрочно и да подготви Кара и Стиви за мениджърския пост и след време един от тях да го наследи. Като че ли Кара показва и желание за подобно нещо 

[center]

Джерард също загатва, че когато спре с футбола след 4-5 години най-вероятно ще се пробва за мениджър.
Dzheff написа:е да, прав си колега - няма как да знаем какво е в главите на шефовете на отбора. но все ми се иска Краля да си остане дългосрочно и да подготви Кара и Стиви за мениджърския пост и след време един от тях да го наследи. Като че ли Кара показва и желание за подобно нещо
Ами ще видим.То каквито и перспективи да си правим нали знаеш един слаб сезон и всичко се обръща наопаки.След като станахме втори,ако някой ми беше казал че днес ще сме на това положение щях да го помисля за луд.
wolf написа:Джерард също загатва, че когато спре с футбола след 4-5 години най-вероятно ще се пробва за мениджър.
Така е,но Карагър уж е много напреднал в тази посока.Смисъл със сигурност поне ще се пробва,докато за Джерард е по-съмнително.
Вероятно е така, все пак Карагър става на 33 и не му остават много години активен футбол на високо ниво.
Бабел е приел офертата на Хофенхайм и лети днес за Германия, за да финализира трансфера.