Мнениеот tmanolov » 27 авг 2025 11:34
От какво да ме заболи глава - документи, които, дори да са истински, все пак познаваме оранжево-селската ви природа, са в най-добрия случай извадени от контекста на един другарски съд, в който всеки искал да се оневини и да хвърли другаря им Солаков на лъвовете. Напомня ми за онзи момент с "покушението" с газов пистолет срещу Сополя, когато всички скочиха на "извършителя", а най отзад един дядо само подскачаше с бастунчето, да не би случайно някой да си помисли, че не е солидарфен с биещите "извършителя". Та и тук така.
не разбирам и другата крайност - естествено, че като човек с име и долари от участията в 3 световни, Гунди ще може да си закупи съответната Алфа със съответните протекции - ми 50% от населението в София тогава са му фенове, а той е полубог. И други са се възползвали, при това до най-ниските редици - да напомням ли на 90% от софиянци и изобщо "гражданите" от всеки град над 20000 души, като как са дошли техните от село и с какви протекции са си купили панеляка. такова е било времето - нито е бил репресиран Гунди, нито е бил с някакви уау облаги, нито е бил дисидент, нито е бил доносник
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.