Локо Пд - Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Локо Пд - Литекс
Какво мислите за мача,съдията ощети ли Литекс?Когато побеждаваме ни наричат БАНКЕРИ !!! когато губим сме свършили парите! КЪДЕ Е ИСТИНАТА и това ли е края на ерата ЛИТЕКС и началото на ГреатВал завод за Автомобили???? Коментираите и дайте своите мнения!
Re: Локо Пд - Литекс
Спокойно, Гриша Ганчев ще преименува Литекс на Great Wall и с китайски пари отборът ще се върне на върха 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
iliyan79 написа:Какво мислите за мача,съдията ощети ли Литекс?Когато побеждаваме ни наричат БАНКЕРИ !!! когато губим сме свършили парите! КЪДЕ Е ИСТИНАТА и това ли е края на ерата ЛИТЕКС и началото на ГреатВал завод за Автомобили???? Коментираите и дайте своите мнения!
Изиграхте мача без желание, бездушно, нетипично за екс шампион и претендиращ за бъдещ такъв! Локо ви смачкаха тотално! Трябва да сте доволни, че само с толкова паднахте! Според мен ситуацията в наказателното на Локомотив с Том беше 300 % повече дузпа отколкото тази в края на мача.Не мога да кажа, че съдията е повлиял на мача.Даже буферите бяха притеснени , че ще ги реже, нещо не ги обичал.Ако Тодоров не беше отиграл така левашки положението в 47-ма минута, много неща можеха да са различни, но това е положението.Според мен от тук нататък ще вървите само надолу! То се вижда от последните мачове.Играчите ви го усещат и нямат желание за игра. А тези смешни автомобилчета Греат-Мреат-не знам си кво- да си ги карат китайците.Тук няма кой да си ги купи!
Последна промяна от Muscarin на 27 ное 2011 22:20, променено общо 1 път.
- Гара Дембеле
Сега започва ерата ви обратно по селата във В група, където ви е и мястото 

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Кво да кажа, освен едно ГОЛЯМО БРАВО на играчите, треньора, публиката и собсвеника на Локомотив!
Още сле 4-5 кръг бях сигурен,че ще се борим с Литекс за четвъртото място!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
отборът на Пловдив написа:Кво да кажа, освен едно ГОЛЯМО БРАВО на играчите, треньора, публиката и собсвеника на Локомотив!
Не се заяждам ,но просто ,ако погледнеш по-внимателно класирането ще разбереш ,че с Литекс се борите за 5-то място.

- george_speed75
- Контакти:
kanar4o написа:отборът на Пловдив написа:Кво да кажа, освен едно ГОЛЯМО БРАВО на играчите, треньора, публиката и собсвеника на Локомотив!
Не се заяждам ,но просто ,ако погледнеш по-внимателно класирането ще разбереш ,че с Литекс се борите за 5-то място.
В момента първите 4 отбора нямат равен, който да ги измести от първите четири места.Може би Левскич е най слаб от всчики, но първенството свърши , а аз очаквам на пролет да сме много по-силни с новия тренер.
Иначе не може шампиона на България да е толкова слаб.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
iliyan79 написа:Какво мислите за мача,съдията ощети ли Литекс?Когато побеждаваме ни наричат БАНКЕРИ !!! когато губим сме свършили парите! КЪДЕ Е ИСТИНАТА и това ли е края на ерата ЛИТЕКС и началото на ГреатВал завод за Автомобили???? Коментираите и дайте своите мнения!
Съдия да ощети Литекс ?! Това ми звучи като "Съдия ощети ЦСКА" или "Съдия ощети Левски"...т.е. нещо нереално в родното ни първенство.Това,че днес Литекс загуби на Лаута,е нормално - нямаме загуба от май месец в Пловдив,а и вие определено не сте в най-добра форма,откакто се махна Любо Пенев.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Заслужена победа на Локо,най-тъпото нещо е да се оправдаваме със съдията.Отбора сега не е във форма и някои футболисти толкова си могат,какви ери,какви пет лева?!
-
- Контакти:
Гара Дембеле написа:Сега започва ерата ви обратно по селата във В група, където ви е и мястото
марш в анадола манго:))))муууууу