Защо чужди съдии само за дербитата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Защо чужди съдии само за дербитата
Или другите отбори кучета ги яли не знам дали остана отбор в А група да нее ощетен срещу Левски то не беше Черно море Видима Пирин и др:
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Re: Защо чужди съдии само за дербитата
Само за дербитата защото нашите не могат да издържат на напрежението и оплескват цялата работа.
- емо73канар
- Контакти:
А защо не цял един сезон изцяло свирен от съдий от Франция,Англия,Италия,Германия ????? Да ви кажа ли защо,защото тогава и Долно нанагорнище може да стане шампион.
п.п.Като ревът толкова много няколко отбора ,шефовете им са във всякакви комисйи,сабират се и решават сезон 2011-2012 изцяло чужди съдий ,а нашите да свирят в Б,В и селските групи и тогава ще лъсне цялата истина за измисленният ни шампионат.

п.п.Като ревът толкова много няколко отбора ,шефовете им са във всякакви комисйи,сабират се и решават сезон 2011-2012 изцяло чужди съдий ,а нашите да свирят в Б,В и селските групи и тогава ще лъсне цялата истина за измисленният ни шампионат.

- blue magic
- Контакти:
nikita33 написа:Или другите отбори кучета ги яли не знам дали остана отбор в А група да нее ощетен срещу Левски то не беше Черно море Видима Пирин и др:
Не случайно Венци Стефанов "предрече" какво ще се случи на мача. Изобщо не е необходимо да си от кухнята на БФС за да видиш чие лоби е най-силно там. От съдийството в полза на Литекс е пропищала половината А група и затова няма нищо по-нормално от това да се искат рефери от чужбина. Впрочем не знам защо авторът на темата посочва само дербитата - ако разходите се поемат от отбора с претенции за чужд съдия, то от странство може да свирят дори мача на Долно срещу Горно нанадолнище!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Ох миличките да не би сега да се окаже че латекса са ощятявани а? Колкото и да ви бутат все има къде да хапнете дръвцето
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Веднага наказаха Венци Стефанов-който не мълчи получава...Николай Йорданов-скритото оръжие на ''Литекс''.Тези от БФС наистина ни вземат за балъци.Нека всеки провери колко възлови мача на ''Литекс е ръководил горепосочения рефер в последните години.
dimitar59 написа:Веднага наказаха Венци Стефанов-който не мълчи получава...Николай Йорданов-скритото оръжие на ''Литекс''.Тези от БФС наистина ни вземат за балъци.Нека всеки провери колко възлови мача на ''Литекс е ръководил горепосочения рефер в последните години.
И колко от тези мачове са загубени от Литекс????
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
И само Литекс ли бутат съдиите? Я да погледнем през първите 7 кръга колко дузпи има дадени за Левски и колко против тях.
1. ЦСКА - Левски 01.08.2010 0:1 - дузпи няма в мача
2. Левски - Локомотив (София) 09.08.2010 3:1 - дузпа за Левски в 80 мин
3. Черноморец - Левски 15.08.2010 2:1 - дузпа няма
4. Левски - Калиакра (Каварна) 22.08.2010 3:0 - дузпа за Левски в 89 мин
5. Видима Раковски - Левски 30.08.2010 1:2 - дузпа за Левски в 55 мин
6. Левски - Миньор (Пк) 12.09.2010 4:0 - дузпа за Левски в 45 мин
7. Черно море - Левски 20.09.2010 2:3 - дузпа за Левски в 64 мин
в останалите кръгове до 11 дузпи за Левски няма, но идентична на дузпата срещу Черно море не е дадена срещу Левски. Защо ли?
И после плачат срещу съдиите. А Видима, Черно Море, Пирин и Миньор какво трябва да направавят? Може би да искат чужди съдии на мачовете си с Левски за да им се позволи да играят?
Равносметка:
11 кръга
5 дузпи в полза на Левски и нито една срещу тях. Хайде някой разбирач да ми обясни това.
в останалите кръгове до 11 дузпи за Левски няма, но идентична на дузпата срещу Черно море не е дадена срещу Левски. Защо ли?
И после плачат срещу съдиите. А Видима, Черно Море, Пирин и Миньор какво трябва да направавят? Може би да искат чужди съдии на мачовете си с Левски за да им се позволи да играят?
Равносметка:
11 кръга
5 дузпи в полза на Левски и нито една срещу тях. Хайде някой разбирач да ми обясни това.
[center]
[/center]

когато играеш нападателно нормално е да правят нарушиния срещу теб и да получаваш дузпи съответно...
stannn написа:И само Литекс ли бутат съдиите? Я да погледнем през първите 7 кръга колко дузпи има дадени за Левски и колко против тях.
Равносметка:
11 кръга
Ми как да им дадат дузпа като по цял мач са "опълченците на Шипка" и не стигат до наказателното.