ШЛ : Жилина - Литекс 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ШЛ : Жилина - Литекс 3:1
Много важен и много труден мач за нашия отбор.Дано контузията на Барт не е сериозно и да е на линия за мача.Надявам се нашите да покажата добра игра и да победят.И на 2:2 ще съм доволен.
-
- Контакти:
Re: ШЛ : Жилина - Литекс 04.07.10 / 20:30ч.
Дано "Оранжевите" да отстранят Жилина.
прогнозата ми е:
1:0 За тима от Ловеч.
прогнозата ми е:
1:0 За тима от Ловеч.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Сега ако е малко повече мъж Червенков може да излезе с Нифлор,Брату и Попов в атака.
Ама ме съмнява.Пак ще играете с един чист нападател и зад него Ивелин Попов.От това което видях вчера мисля че Брату ще почне титуляр срещу Жилина.Определено е по-качествен играч от Нифлор. Ще се води люта битка за кило кръв и метър кожа на терена.Дано Литекс победи в този мач,но и 2:2 да направите пак става.Това се явява най-важният мач на Литекс за сезона на този етап.При отстранияване влизате сигурно в групите на Лига Европа и си гарантирате минимум 1,5 - 2 милиона евро приходи.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Берберович, също ще се справи на ниво, така че, едва ли има място за притеснение.
Иначе Червенков, ако си е взел поука, ще пусне Брату, да играе Титуляр напред, с Попов.
Иначе Червенков, ако си е взел поука, ще пусне Брату, да играе Титуляр напред, с Попов.
Оптимист съм, очаквам 1:2 или 2:2.
-
- Контакти:
За съжаление обаче, си мисля че Жилина ще победят.. с 1:0 да кажем.
Все пак пожелавам успех на оранжевите.
Все пак пожелавам успех на оранжевите.
believeinyourself написа:Берберович, също ще се справи на ниво, така че, едва ли има място за притеснение.
Не съм сигурен дали Берберович е картотекиран на този етап в европейските турнири.Там имаше проблеми с жълтата карта на футболиста.Някой от Литекс ако знае повече по въпроса да сподели.
Последна промяна от Parmalat на 01 авг 2010 11:38, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
ще е много труден мач за Литекс, в Ловеч тактически Жилина стояха по добре така че треньора е на ход
Parmalat написа:believeinyourself написа:Берберович, също ще се справи на ниво, така че, едва ли има място за притеснение.
Не съм сигурен дали Берберович е картотекиран на този етап в европейските турнири.Там имаше проблеми с жълтата карта на футболиста.Някой от Литекс ако знае повече по въпроса да сподели.
Картотекиран е за Европа!

Литекс имат добри футболисти, а Гриша Ганчев дава мило и драго човека да види отбора си като европейски клуб. Пречи им обаче местния манталитет, който придобива (ще не ще !) всеки , който заживее в малък град ....
Жилина не са за подценяване и това се видя в първия мач. Добре изглеждащ и играещ европейски отбор от средна класа. За източноевропейци даже са си класа !
Вчера обърнаха Банска Бистрица при гостуването си в Бистрица. Видях, че второто полувреме домакините поведоха с 1:0, но Жилина ги обърнаха 1:2 ....
Няма да е никак лесно на нашите шампиони.
Успех на нашия, българския отбор !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]